9600XT vs Far Cry + Call Of Duty...Nefachá:(
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- svaca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Proc, protoze na to pecou (na biosy karty), malo kdo to podporuje (treba gigabyte ano - bios grafik)bokononista píše:... no v pripade asus & asus je problem u asususvaca píše: ...... ale problemove jsou prece i jine znacky jako sapphire apod. .... ja se nechci hadat, potrebuju dukaz.
.... jestli 9600xt jede na jinych deskach v pohode, jen na via kt400/600 ne, kde bude chyba? a proc se kompatibilita resi v biosech zakladovky a ne v biosech grafiky?
Agp 8x zlobi i na nf2 (www.overclocking.cz je toho plne) ....
Proste nevim co chces, me se v zivote nestalo, ze by mi to nebezelo, prisaham .....
To ze mu to tady nebezi, muze byt izdrojem, pametma, co ja vim, a nebo se opravdu nesnesou , ale jak rikam delam Sapphire, EPoX, Gigabyte, Abit, obcas MSI a no problem .....
Treba r9600Pro r9600XT (sapphire, 3dclub) na me 8KRA2+ uplne v pohode ....
Atari Falcon030,Phantom acccelerator,CT63@MC68060@50Mhz,256 MB TT-RAM,14MB SDRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Mikee
- Začátečník

- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Roxem
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proc by mel prepinat AGP na 4x u graficky karty ktera je dneska jeste porad hodne dobra... to uz ji rovnou muze prodat a koupit jinou vzdyt to priserne spomali jeji vykon... Mam R9600XT od Saphire a kamos ho ma na AMD taky a jede to vsechno bez problem... Far Cry a Call of Duty mne bezi naprosto v poho
Intel CELERON 2@2,6 Ghz, vodník (čerpadlo NOVA (800 l/h), Chladící tělísko, hadičky a spona na procesor AQ Cool) Radiátor - Topení z AUDI
| ASUS P4P800 | Radeon 9600 XT VIVO | 512 DDR 333 | 120 GB SATA Westen Digital + 60 GB Seagate Barracuda | NEC NR-9300 OEM | Teac DV-516E OEM - DVD-ROM |Sweex Xenon TC stříbrný | Sunbeam katoda - Blue 30cm | Windows XP Pro | Primecooler SuperSilent | ARCTIC COOLING Arctic Fan Pro 2L | Arctic Cooling Fan PRO TC
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
rozdil mezi AGP4x a AGP8x je v praxi nulovy i u mnohem vykonnejsich grafik...Roxem píše:Proc by mel prepinat AGP na 4x u graficky karty ktera je dneska jeste porad hodne dobra... to uz ji rovnou muze prodat a koupit jinou vzdyt to priserne spomali jeji vykon... Mam R9600XT od Saphire a kamos ho ma na AMD taky a jede to vsechno bez problem... Far Cry a Call of Duty mne bezi naprosto v poho
- Fifi
- Středně pokročilý

- Lesha
- Začátečník

-
- Lesha
- Začátečník

-
- xil-
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: 9600XT vs Far Cry + Call Of Duty...Nefachá:(
když už teda máš AGP na 4x a fastwrite taky vypnutej mohl bys taky vyzkoušet f. VPU recover (obrazovka-vlastnosti-nastevení-upřesnit-VPU recover) zapni to a kyž se ti resetne monitor resp. grafika tak pak už byLesha píše:Ahoj všem.Mám takový malý problém,rozhodl jsem se z Playstation 2 přejít zas na PC a tak se si koupil poměrně slušný stroj.Vše smontované a naistalováné v pořádku,ale Far Cry i Call of Duty mi zamrzaj PC:(Buď při načítaní hned první mise nebo když se hrabu v option.Mám pocit že to bude grafičkou,možná drivery nebo tak něco.Nevíte náhodou někdo řešení?
Jo jinak nic nemám přetaktováváné,vše jsem nechal na orig. max.hodnotách
Předem dík za pomoc Lesha
neměl bejt problém, ale taky to můžou bejt ovladače nebo taky třeba vysoká teplota na grafárně resp. v case. protože já mám nejnovější ovladače a všechno mi fachá, sice na low detail ale dá se to hrát
CPU:AMD Duron 1300 MHz, MB: MS-6738=KM2M Combo, GPU: R9200SE 128MB/128bit, SOUND: SB LIVE 5.1, HDD 2x20 GB 7200 rpm, 2 MB cache
- xil-
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jestli tam má brácha vzhled XP tak se mu s tím výkonem moc nedivím jinak sou stabilní a ještě se mi nestalo že bych je musel po roce předělávatLesha píše:Jo a jeste jen k tem Milleniim...menit je nehodlam.Kdyz jsem porovnaval vykon Bratrova PC na Milleniich a XP tak na Millenich byl vykon asi o 10% vetsi a nehlede na to ze XP zabiraj skoro 3 vic mista a neprijdou mi moc stabilniJa si na Millenia nemohu stezovat
- raxxx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MSI KT600 Delta+Safire 9600pro nefici s 8AGP
Mam MSI KT600 Delta+Safire 9600pro
Win 2000profi+SP4.A ve vsech hrach
mi pri 8AGP spadne(sekne) a pri 4AGP+Fast write on je to OK.
Bios desky mam z 8.1.2004
Ani Catlysty 4,7 tomu nepomoli.
Bios grafiky nevim jak fashnout.
Co stim?
Dalsi prispevek do pranice.
Co stim?
- Peta
- Začátečník

-
Re: MSI KT600 Delta+Safire 9600pro nefici s 8AGP
Flashnutí BIOSu u ATI si zkus najít v FAQ, s tim, že ti nejede AGP 8x se netrap - výkonový rozdíl u 4x a 8x je opravdu malý, to i u silnějších a rychlejších karetraxxx píše:Mam MSI KT600 Delta+Safire 9600pro
Co stim?
- KliBall
- Nováček

-