Gigabyte MA785G(T)-UD3H (AM2+/AM3, 785G+SB710) - zkušenosti?

Základní desky firmy ASRock a firmy Gigabyte.

Moderátor: Eddward

tomi851
Nováček
Nováček

Re: Gigabyte MA785G(T)-UD3H (AM2+/AM3, 785G+SB710) - zkušenosti?

Příspěvek od tomi851 »

Diki moc este ma zaujima ci verzia s podporou ddr3 rozbeha aj ddr2 pamete lebo mi ostali a menit ich chcem neskor.... vdaka ta regulacia fanov ma tiez moc zaujima moc by sa mi to hodilo. Diki moc...
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Deska s paměťmi DDR3 rozhodně nerozchodí DDR2 :roll: Musíš koupit ty paměti, který jsou určený :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
tomi851
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomi851 »

ok diki uz len posledna vec ma zaujima ci dokaze menit otacky fanou (3-pin, nie len cpu) lebo vela gigabyte dosiek to nepodporuje a mne by sa to dost hodilo, vtom pripade by som skor zobral asus.
Kto ma tuto Gigabyte dosku prosim skuste, dost ma to zaujima... Dakujem.
ziby
Nováček
Nováček

Re: Problémy s GA-MA785GT-UD3H

Příspěvek od ziby »

Elvyk píše:Ahoj,
sem tu na forum poprvé a chtěl bych se zeptat na jednu věc, koupil jsem si tuto základní desku GA-MA785GT-UD3H a když ji zapojím a zapnu PC tak mě stále dokola pípá dlouhým tónem počítač, po čase např 1minutě , někdy více či méně se zapne monitor a PC se rozběhne a nabutuje OS a vše jede v pořádku, až do doby kdy chciu restartovat systém, tak se vše opakuje. Někdy když zapnu PC to naběhne v pořádku hnedka, ale stále se stává, že to pípá a asi nedetekuje grafiku, v návodě bylo napsáno, že by se mohlo jednat o grafickou kartu, kterou má tato deska integrovanou, nemám doma žádnou grafickou kartu, takže nemůžu zjistit zda to skutečně je chyba integrované grafiky. V biosu jsem nastavil jako výstup primárně z integrované grafiky, + nastavil D-SUB, ale ani toto nepomohlo, zkusil jsem vytáhnout a zaměnit RAM ale taky nic. Nesetkal jste se už někdo s takovýmto chováním?
Nemám něco špatně, není potřeba něco v biosu či na desce nějak zapojit??

Diky předem za nápady.
Elvyk
Aho, mám úplně stejný problém :? A už nevím co s tím. Základní deska vyměněna za jinou, dodán kvalitnější silnější zdroj, nahraná nejnovější verze BIOSu a pořád to dělá to samé. Vždy když to vypnu, tak zhruba do 8 hodin po vypnutí to naběhne normálně,ale potom to naběhne až na podruhý. Už mě to fakt vytáčí...nemohl by někdo pomoci?
TomixV
Nováček
Nováček

ga-ma785gt-ud3h

Příspěvek od TomixV »

Ahojte vlastnim zakladnu dosku ga-ma785gt-ud3h ktora ma integrovanu neaku grafiku v severnom mostiku (teda ak som to spravne pochopil) a vlastnim graficku kartu Radeon HD4870 512mb

mozno sa spitam hlupu otazku ale rad by som vedel ci by sa nedali neakym sposobom spojit tieto grafiky aby sa mi tym zvysil ich vykon

dakujem
ga-ma785gt-ud3h /amd athlon II x3 450 /ADATA 8GB KIT DDR3 1600MHz /NVIDIA GTX 460 768mb /
i-tec 700w /case thermaltake
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: ga-ma785gt-ud3h

Příspěvek od oneill_sx1 »

ne
Odpovědět

Zpět na „ASRock a Gigabyte“