napalovaci soft na win 7
- Mastodont
- Černá karta
-
Re: napalovaci soft na win 7
Ono prakticky stačí i BurnAware Free. Nepotřebuju balík o velikosti Windows 98.
- Automat
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je pro mě poweriso. Všechno funguje a nemá to milióny funkcí.
- premo
- Začátečník
Používám Nero 7 Lite pod Win7 a bez problému.
CPU: AMD Ryzen 5900X + Noctua NH-D15 SE AM4, RAM: 64GB 3200MHz CL16 Kingston HyperX Fury, MB: Asus TUF X570-Pro (Wifi) VGA: EVGA Geforce RTX 3090 XC3 ULTRA, SSD: Samsung 980 Pro 1TB + Samsung 970 Evo Plus 2TB + Samsung 860 Evo 2TB SATA + Samsung 870 Evo 2TB SATA, HD: 2x WD40EZRZ Blue 4TB, DVD-RW: Asus DRW-24D5MT, Monitor: Samsung Odyssey G7 32" QHD, Case: Fractal Design Define 7 XL, Zdroj: Seasonic Prime Gold 750W - Windows 11 Home
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
- pepablok
- Nováček
-
Taky používám a max. spokojenostAutomat píše:Nejlepší je pro mě poweriso. Všechno funguje a nemá to milióny funkcí.
- kotas
- Středně pokročilý
Z free řešení si myslím, že je nejlepší volba Ashampoo Burning Studio 6 . Nero je těžkej odpad..
- Wuuduu
- Středně pokročilý
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Thellwin
- Administrátor
Téma skoro rok staré, změnilo se za tu dobu něco? Nějaký nový super soft na pálení, který se za tu dobu objevil? Dneska jsem musel poprvé využít výpalku na Win7 a zatím stačil ten vestavěný, ale přece jenom bych raději něco sofistikovanějšího.
Na XP jsem dlouhá léta spokojeně využíval Nero 6, ale co si pamatuji, tak pozdější verze trpěly zbytečnou nakynutostí a hromadou zbytečného balastu okolo, nepotřebuju "padesát" programů navíc, když už na ty věci mám svoje a lepší, chci jenom vypalovat.
Zatím mě tu zaujal Burnaware Free ...
Na XP jsem dlouhá léta spokojeně využíval Nero 6, ale co si pamatuji, tak pozdější verze trpěly zbytečnou nakynutostí a hromadou zbytečného balastu okolo, nepotřebuju "padesát" programů navíc, když už na ty věci mám svoje a lepší, chci jenom vypalovat.
Zatím mě tu zaujal Burnaware Free ...
Goldnoob team proud member!
- TomTom
- Začátečník
-
Můžu doporučit CDBurnerXP http://cdburnerxp.se/ , ale asi je to je jedno. Ostatní free programy budou taky dobré.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý
-
Z vlastních zkušeností mohu také jako free vypalovací program doporučit výše zmíněný CDBurnerXP - dříve jsem také používal Nero, ale ten balast co je v nových verzích...
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- tielka
- Středně pokročilý
ashampoo
- zombux
- Odborník PCT
Nero 8 Lite
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Thellwin
- Administrátor
Instalnul jsem CDBurnerXP a na první pohle vypadá jednoduše s tím, že splňuje vše, co potřebuju. Možná časem ještě vyzkouším to Nero 8 Lite, zvyk je železná košile
Každopádně díky za rady.
Každopádně díky za rady.
Goldnoob team proud member!
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
ImgBurn - http://www.imgburn.com/
čeština zde: http://www.imgburn.com/index.php?act=download
jednoduchý, bezproblémový, nenáročný, v češtině.....
používám již dlouho, v jednoduchosti je síla tohoto programu.
čeština zde: http://www.imgburn.com/index.php?act=download
jednoduchý, bezproblémový, nenáročný, v češtině.....
používám již dlouho, v jednoduchosti je síla tohoto programu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- malone
- Začátečník
-
Bohužel autor ImgBurnu ve své jinak bezkonkurenčně vybavené aplikaci do dnešní doby nebyl schopen realizovat podporu tak samozřejmé a potřebné věci jako je multisession.
- zombux
- Odborník PCT
pochybuju že při ceně DVD 5Kč a CD 3Kč někdo řeší multisession, tím spíš když to u DVD je notoricky problémová věcmalone píše:Bohužel autor ImgBurnu ve své jinak bezkonkurenčně vybavené aplikaci do dnešní doby nebyl schopen realizovat podporu tak samozřejmé a potřebné věci jako je multisession.
Pfizer & Moderna inside
- malone
- Začátečník
-
Nemyslím že tady hraje roli cena DVD. Přijde mi krajně nepohodlné si někde shromažďovat data a pálit až jich bude tak nějak akorát na DVD. Krom toho jsem se nikdy s problémy s multisession nesetkal..