Jak vypálit DVD video z AVI

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Já trial verzi nemám. To Nero jsem měl origoš a stáhnutý Nero se taky nejevilo jako trial a dělalo to to samý.
Můj soubor je avi, ale to na věci nic nemění.

Asi založím nový téma z kusím to podroně popsat.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

CROSS píše:Asi založím nový téma z kusím to podroně popsat.
Nový téma nezakládej, změň nadpis u tohodle a podrobně popiš svůj problém, protože tady už se pomíchalo moc věcí dohromady.
Použij tlačítko EDIT u svého prvního postu.
Bathory
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

chlope, pokud to dobře chápu, tak ty se snažíš v Neru vypálit jako DVD video AVI videa nahraná TV kartou. Nutně si musíš uvědomit, že na DVD se používá MPEG2 formát, což znamená, že ty Avička se musí překódovat na MPEG2, respektive Authorizovat na DVD. Je kopec programů co to umí i kvalita je různá, např. Ulead Movie Faktory, DVD Workshop a jiné,. Do tohoto programu si natáhneš to avičko, nastavíš datový tok pro video i audio a pak si pár hodin počkáš, až to ten program udělá. Pro kvalitní převod na mpeg2 se používají programy jako Cinemacraft encoder, TMPGEnc, Procoder. V Neru to jde taky, pokud je nainstalovaný myslím ten Nerovision, ten má taky svůj kódér a hold musíš počítat s tím, že výsledné soubory v mpeg2 budou větší než ty tvoje Avička,tedy jestli to jsou DIVX ,mimochodem nenapsal jsi v jakém konkrétní formátu/kompresi to máš udělané, a v jakém formátu to tou TV kartou nahráváš. Pro dosáhnutí co nejlepší kvality by bylo ideální nahrávat nekomprimovaně plný Pal a pak to převést na mpeg2, ale to je hodně náročné na místo na disku. Doporučuji prolézt http://www.tvfreak.cz
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Díky, konečně něco konkrétního, co mi odpovídá na složitě položený otázky. Děkuji pěkně!!!

//Bathory: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=24224
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

V TMPGEnc mě to píše při vkládání Avi něco o autorizaci DVD co s tim?
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“