sháním program pro přehrávání hudby
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sháním program pro přehrávání hudby
Něco "podobnýho" (fakt už nevím přesně, co to bylo zač, možná je to blbost) sem kdysi zahlíd u MediaMonkey.
- Vivec
- Středně pokročilý

media monkey používám a má pouze funkci auto-dj, která sama přidává písničky do playlistu, bohužel bez nějakého chytrého algoritmu, prostě random
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to je gaaay
Ale jak tak na MM koukám...no, vypadá to tak moc zajímavě, že sem smazal Winamp a nahodil MM. Uvidím.
Ale jak tak na MM koukám...no, vypadá to tak moc zajímavě, že sem smazal Winamp a nahodil MM. Uvidím.
- Cujo
- Mírně pokročilý

když už se bavíme o MM, oni odstranili podporů ipodů?:O byl sem na něj celkem zvyklý a nic ani se nezobrazí
jinak ten genius mi funguje docela dobře.. akorát docela nechápu na základě čeho si to pojmenovává ty playlisty, ale to je vedlejší
jinak ten genius mi funguje docela dobře.. akorát docela nechápu na základě čeho si to pojmenovává ty playlisty, ale to je vedlejší
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Tak problém vyřešen, bylo to RC verzí windows 7 které nebyli za dobře s iTunes 
Genius playlist mi už chodí na notebooku s Vistama a jsem nadmíru spokojen.
Genius playlist mi už chodí na notebooku s Vistama a jsem nadmíru spokojen.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Márty007
- Nováček

-
mám taky dotaz ohledně přehrávače. Potřebuji přehrávač, ve kterém se dá nastavit 2.1 kanál. Mám home cinema 5.1 a ve Winampu, Foobaru i AIMPu mi hrají vždy jen fronty a reary bez woofru a centru. Chtěl bych klasické 2.1, ale toto nastavení jsem nenašel ani v jednom programu, což se mi zdá divné...spíše jsem blind.
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nastav v nastaveni zvukokvy bass redirection