Asus A7V8X-X (VIA KT400)
Moderátor: Eddward
- rasto
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...holt kdyz si kluci vietnamsky u pasu trochu vic loknou ryzovyho vina,tak ta serie podle toho taky pak vypadamartin_CZ píše:muze bejt spatna serka, to je prej u asusu casty (muj pripad)rasto píše:novy bios sme neskusali... medzitym jeden komp nejde, lebo nevie detekovat disk... naozaj netusim co sa deje, idem ich reklamovat...
- harleysan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Asus A7V8X-X (KT400) a zmena Vcore
nevíte někdo kde na netu je návod na zvíšeni Vcore na a7v8x-x mam 1600 duron a s vodníkem jsem ho dostal na 167x13,5 2255MHz 1,7V 
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- harleysan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: napeti VCORE A7V8x-X
já mněl namisli ze deska umoznuje 1,5 - 1,7 a ja chci samozrejme vice tedy zmenu pomoci pripajeni odporuharleysan píše:nevíte někdo kde na netu je návod na zvíšeni Vcore na a7v8x-x mam 1600 duron a s vodníkem jsem ho dostal na 167x13,5 2255MHz 1,7V
- David Fíbr
- Nováček

-
Jumperem
Na desce, vlevo nad paticí procesoru máš jumper, když ho necháš v poloze Disable(default) můžeš v BIOSu nastavovat Vcore 1,5-1,85V, když přepneš na Enable můžeš nastavovat 1,7-2,05V.
- harleysan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jumperem
Ne to nefunguje (bios 1008)David Fíbr píše:Na desce, vlevo nad paticí procesoru máš jumper, když ho necháš v poloze Disable(default) můžeš v BIOSu nastavovat Vcore 1,5-1,85V, když přepneš na Enable můžeš nastavovat 1,7-2,05V.
MSI K9N Platinum Sempron 64 3000+ Kingston KHX9600D2K2/1G 2xWD80GB SATA RAID0
- baronett
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ASUS A7V8X-X (KT400) a pouziti BIOSu z A7V8X
Zajímalo by mě, jestli by bylo možné použít pro tuto desku bios pro ASUS A7V8X (bez -X), aby byly v biosu zpřístupněné některé položky použitelné pro přetaktovávání. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Zkusím si i odpovědět... Nešlo, protože A7V8X má na boardu trochu jiné "železo" a je ho tam trochu víc, takže i bios je odlišný = přizpůsobený pro onboard zařízení... :(
Baron
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Re: ASUS A7V8X-X
jestli by to slo ti nepovim, ale muzes to zkusit. starej si zalohuj a prdni tam novej.. kdyz to pude, ok. kdyz ne, tak nahrajes zase starej.baronett píše:Zajímalo by mě, jestli by bylo možné použít pro tuto desku bios pro ASUS A7V8X (bez -X), aby byly v biosu zpřístupněné některé položky použitelné pro přetaktovávání. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Zkusím si i odpovědět... Nešlo, protože A7V8X má na boardu trochu jiné "železo" a je ho tam trochu víc, takže i bios je odlišný = přizpůsobený pro onboard zařízení...
btw co ma A7V8X v biosu za "taktovaci polozky" navic?
ASUS F3T
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sniper23
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ASUS A7V8X-X (KT400) a problemy po update BIOSu
Mam celkem slusny problem s touto deskou. Vsechno fungovalo tak jak ma dokud sem neupdatoval BIOS. od ty doby windows padaj,takze musim mit podtaktovanej comp aby to behalo. mam athlona 2400+ ale jak dam jeho frekvenci 2000MHz tak to jde do pr.... zkousel sem tam vratit i puvodni BIOS,jenze je to to samy.... help please
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sniper23
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- baronett
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- sniper23
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Synchronní časování je třeba 166MHz CPU a 166MHz paměť.sběrnice...Asynchronní je třeba 166MHz CPU a paměť.sběrnice na 200MHzsniper23 píše:sinchronni nastaveni pameti s FSB jsem v biosu nenasel,nejspis to tam ani neni
- martin_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Re: ASUS A7V8X-X
Asi tušíš správně. Radši bych to nedělal, to zavání koncem bordubaronett píše:Zajímalo by mě, jestli by bylo možné použít pro tuto desku bios pro ASUS A7V8X (bez -X), aby byly v biosu zpřístupněné některé položky použitelné pro přetaktovávání. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Zkusím si i odpovědět... Nešlo, protože A7V8X má na boardu trochu jiné "železo" a je ho tam trochu víc, takže i bios je odlišný = přizpůsobený pro onboard zařízení...