Pricina stoupani cen?
- axloth
- Začátečník

-
Re: Pricina stoupani cen?
DPH je o 1%, takze to je prd. Kazdopadne vi nekdo kdy by melo prijit to povanocni zlevnovani do HW obchodu (jestli vubec)?
- Mastodont
- Černá karta

-
Spotřební daň také, což je o dost větší průser. 
Žádné zlevňování nebude, protože nebylo žádné zdražování.
Žádné zlevňování nebude, protože nebylo žádné zdražování.
- axloth
- Začátečník

-
No zrovna ty pameti zdrazovaly znacne.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 axloth Co na to říct, např kit DDR2 2x2GB CL5 1066MHz Kingston byl za 1,2-1,4k nyní za 2,6-3,4k... A po slevě za neskutečných 2,4k. Obávám se, že na ceny okolo 1,5k za kit 2x2GB CL5 1066MHz se jen tak nedostaneme.
Vždy prodávám i jinde.
- Mastodont
- Černá karta

-
Těhle cen se už nikdy nedočkáme a bude hůř.
- otrekr
- Začátečník

-
Chtěl bych jsem jěště slyšet dalších lidí,kteří se v tom hýbou profesně,či aktivně.Taktéž mě rozlívá že kdybych jsem nakoupil v 8-9. měsíci,tak bych jsem ušetřil 4.000Kč a více.Hrozné,strašné a dále podobně.Teďkom potřebuji pc jako krev,něco se pokazilo a ceny po uvedení nových cpu od Intel se jěště zdražily Hrrr.
- zombux
- Odborník PCT

myslím že spíš potřebuješ zahodit flašku a doučit se česky, protože to co píšeš nedává smysl.otrekr píše:Chtěl bych jsem jěště slyšet dalších lidí,kteří se v tom hýbou profesně,či aktivně.Taktéž mě rozlívá že kdybych jsem nakoupil v 8-9. měsíci,tak bych jsem ušetřil 4.000Kč a více.Hrozné,strašné a dále podobně.Teďkom potřebuji pc jako krev,něco se pokazilo a ceny po uvedení nových cpu od Intel se jěště zdražily Hrrr.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- axloth
- Začátečník

-
Me by spis nez jeho flaska zajimalo jestli se jeste nakyho toho povanocniho zlevneni dockame nebo jestli uz bude jen hur...
- zombux
- Odborník PCT

já spíš (trochu sobecky) doufám že bude "hůř", protože při současných cenách se na počítačích absolutně nedá vydělataxloth píše:Me by spis nez jeho flaska zajimalo jestli se jeste nakyho toho povanocniho zlevneni dockame nebo jestli uz bude jen hur...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Shit
- Odborník PCT

To platí ve více oborech, nejenom u PC. Prodávat zboží s rabatem 3-5% je "o ničem".zombux píše:.. protože při současných cenách se na počítačích absolutně nedá vydělat
Je sice pěkné být "nejlevnější", ale néé všechno se dá dohnat velkým prodaným množstvím s mizivým rabatem...
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Shit Hmm, někomu se zdá rabat 30% (u ram dokonce 100%) málo, že? to rovnou můžeme nahodit ceny jako v 90. letech, že? 
Vem si grafiky - např řadu 5XXX, na té se prodejci pěkně napakovávají.
Vem si grafiky - např řadu 5XXX, na té se prodejci pěkně napakovávají.
Vždy prodávám i jinde.
- otrekr
- Začátečník

-
S tou češtinou máte pravdu...Psal jsem,že kdybych jsem koupil počítač o čtyři měsíce dřiv,tak bych jsem ušetřil přinejmenším 4.000Kč a více.Paměť,kterou jsem chtěl koupit,A-Data DIMM 4096MB DDR III 1333MHz stála 1668Kč a teďkom cca 2200Kč.To znamená,že při koupit 8gb teďkom,připlatím na 1000Kč a více...To je normální?Musím ale přiznat že něco zlevnilo,ale né ta drasticky,oproti jinačím věcem.
- Mastodont
- Černá karta

-
Co je to za tvar "bych jsem"? Používá se "my bychom ušetřili" a "já bych ušetřil" ale tvar "bych jsem ušetřil" považuji za výplod postřeleného rumuna. 
- axloth
- Začátečník

-
Tak to je zajimavy jak na minule strance tu vsichni psali jak za to muzou vanoce...
- Shit
- Odborník PCT

Můžeš laskavě uvést, kde jsem tohle tvrdil?Prometheus píše:2 Shit Hmm, někomu se zdá rabat 30% (u ram dokonce 100%) málo, že?
Jelikož se Ti to na 100% nepovede, tak Tě žádám, aby si se zdržel podobných slovních "úletů". Thx.
Pokud někdo nebere v potaz zvýšení nákupních cen DDR2 o desítky procent a svádí to pouze na obchodníky, tak je těžké se s ním vůbec bavit...
Naposledy upravil(a) Shit dne sob 9. led 2010, 11:12, celkem upraveno 3 x.
- Mastodont
- Černá karta

-
Všude platí zákon nabídky a poptávky, dokud bude poptávka tak ceny budou našponované.
- kotas
- Středně pokročilý

Asi tak nějak. Já jsem teď ještě využil téhle zprasené situace a kůli modifikace FAKEFACTORY CM10.10 pro HL2, která chce k úspěšnému "rozjdezdu" alespoň 4GB RAM jsem se nasral a objednal 8GB (4x2GB) RAM DDR2 za 3160,-.Mastodont píše:Těhle cen se už nikdy nedočkáme a bude hůř.
Tady, v pondělí přijdou PPL: GEIL RAM DDR2 8GB(4x2GB) 800Mhz Black Dragon (4-4-4-12)
Naposledy upravil(a) kotas dne sob 9. led 2010, 11:13, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- facility
- Začátečník

-
Pripadne kolko penazi do ekonomiky Stat naleje ...Mastodont píše:Všude platí zákon nabídky a poptávky, dokud bude poptávka tak ceny budou našponované.
- Mastodont
- Černá karta

-
2facility: jojojojojo 
- otrekr
- Začátečník

-
O kolik procent se jěště můžou zvýšit ceny?Jak dlouho bude trvat toto zdražování?
Příchod cpu od intel i3,i5 a následně x6 Phenom ceny nesníží?
Příchod cpu od intel i3,i5 a následně x6 Phenom ceny nesníží?