Viscool CPU na GTX 260 - Kde sehnat šrouby užší, než 3mm?
Moderátor: morke
- Jája
- Středně pokročilý

Re: Viscool CPU na GTX 260 - Kde sehnat šrouby užší, než 3mm?
Teplotu GPU při burnu ve furmarku mám 46°C při taktu 730/1566 - testoval sem to asi 5 min. CPU blok je určitě výkonější, ale jestli to má cenu se stím tak bastlit, ale když pro něj nemáš využití, tak proč ne. Chtěl jsem jen říct že viscool GPU tam klidně dát můžeš.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Razorjack
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Viscool CPU na GTX 260 - Kde sehnat šrouby užší, než 3mm?
Upřímně, bylo to jen pro silný nervy
Všem každopádně děkuju, ale i tak sehnat vše potřebné mi trvalo dva týdny... Pokaždé jsem se zadrhl na něčem dalším, co mi ke stavbě vodníka chybělo, hlavně ten blok byl porod. Ještě uploadnu ty fotky, jak je to upevnění a chlazení zbytku vyřešené... A hlavně jsem zvědav, kam až se budu schopen dostat s takty 
Jája: Jj, díky. Ale nechám si ho tam, na CPU mám totiž Thermalright IFX-14 a ten je mi skutečně líto dávat pryč...
Jája: Jj, díky. Ale nechám si ho tam, na CPU mám totiž Thermalright IFX-14 a ten je mi skutečně líto dávat pryč...