Na takový hardware ovšem nový systém nepatříkotas píše:32bit vreze Microsoft prodává, protože musí, 64bit nenainstaluješ na starší HW apod.

Pokud si dobře pamatuju, tak další Windows už by měly být jen 64-bitové.
Moderátor: Loki5567
Na takový hardware ovšem nový systém nepatříkotas píše:32bit vreze Microsoft prodává, protože musí, 64bit nenainstaluješ na starší HW apod.
blablabla, ve Windows 7 se dá nastavit i 32bit mód pro aplikace, které jsou psány čistě pro X86 platformufacility píše:Nefunkcny program pre 64 bit system http://www.liutilities.com/products/speedupmypc/Smith píše:a řekneš mi už konečně, které aplikace na 64-bit nefungují? které aplikace mají na 64-bit problémy? jaké kompromisy musím na 64-bit OS dělat? jaké problémy s kompatibilitou? nebo tu zas napíšeš další post blábolů o ničem?
su ich na desiatky mozna sa najdu aj dalsie ..pg2 atd....
JJ, další už budou pouze 64bit, alespoň to, co jsem četl o připravovaném Windows 8, který má vyjít na konci světa muheheeSmith píše:Na takový hardware ovšem nový systém nepatříkotas píše:32bit vreze Microsoft prodává, protože musí, 64bit nenainstaluješ na starší HW apod.![]()
jo - třeba Perfect Disk, který na výbornou funguje i v XP x64Flegy píše:presne tak, jedine, co clovek (bezny uzivatel ne) muze pouzit. a to je vylepseny defragmentacni nastroj
a promiňte mi uziveteli Smith ale jak je to s hrama (kdyz ma clovek pod plechem pretaktovane čtyřjádro tak je na vísost jasné če ho nenechá v klidu ne ??). Ja jsem slyšel že tyto hry na 32-bit funguji na poloviční výkon ať je to FPS nebo jenom nesou přes celou obrazovku a v tom připadě nejde zapnout vyhrazovani hran nooo prostě to neni super zeleny jak tvrdíteSmith píše:Na takový hardware ovšem nový systém nepatříkotas píše:32bit vreze Microsoft prodává, protože musí, 64bit nenainstaluješ na starší HW apod.![]()
Úplný nesmysl. Výkon her na 64-bit OS je zcela shodný s výkonem na 32-bit OS.RL2MT píše:..ale jak je to s hrama (kdyz ma clovek pod plechem pretaktovane čtyřjádro tak je na výsost jasné če ho nenechá v klidu ne ??). Ja jsem slyšel že tyto hry na 32-bit funguji na poloviční výkon ať je to FPS nebo jenom nesou přes celou obrazovku..
tak tos slyšel pěknou hovadinuRL2MT píše:a promiňte mi uziveteli Smith ale jak je to s hrama (kdyz ma clovek pod plechem pretaktovane čtyřjádro tak je na vísost jasné če ho nenechá v klidu ne ??). Ja jsem slyšel že tyto hry na 32-bit funguji na poloviční výkon ať je to FPS nebo jenom nesou přes celou obrazovku a v tom připadě nejde zapnout vyhrazovani hran nooo prostě to neni super zeleny jak tvrdíte
Možná by se divil, kolik tiskáren, scanerů, plotterů, TV-karet se v roce 2009 prodávalo a ještě prodává bez jakýchkoli 64-bit ovladačů a výrobce se ani neobtěžuje vydat v budoucnosti 64-bit drivery.obrbaz píše:No a v domácí sféře pokud nepoužíváte starý hardware (více jak 4 roky) tak 64bit je naprosto bez problému
nojo, to je tak když je poptávka po superlevném hardwaru z polské tržnice, žejo.Shit píše:Možná by se divil, kolik tiskáren, scanerů, plotterů, TV-karet se v roce 2009 prodávalo a ještě prodává bez jakýchkoli 64-bit ovladačů a výrobce se ani neobtěžuje vydat v budoucnosti 64-bit drivery.obrbaz píše:No a v domácí sféře pokud nepoužíváte starý hardware (více jak 4 roky) tak 64bit je naprosto bez problému
Omyl - i z českých webshopů typů Alza, Alfa, CZC atd - bohužel.zombux píše:nojo, to je tak když je poptávka po superlevném hardwaru z polské tržnice, žejo.