Reproduktory - vyber
Moderátor: CageJ
- axloth
- Začátečník

-
Re: Reproduktory - vyber
No samozrejme o Geniusech vim, ale osobne povazuju Genius za tu nejodpadnejsi znacku co snad existuje (spolecne s Trust, Redstar a podobne), takze bych se jim rad vyhnul. Ty vyse uvedeny mi prijdou rozhodne duveryhodnejsi.
- crashPC
- Mírně pokročilý

S altecem souhlasim, ale věř, že ten názor sis axloth-e vytvořil jen protože jsi toho hodně neslyšel - nebo spíš neviděl zevnitř. Ten genius by +- mohl souhlasit, ostatní značky jsou na tom ale ještě mnohem hůř, a tím Geniusu docela křivdíš
Trust ani Redstar pak nejde považovat opravdu za značku, ale jen jakési jméno, a vnitřní osazení komponent odpovídá smeťáku, a to pozor, leckdy za větší cenu než ten Genius!
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- axloth
- Začátečník

-
Altec zevnitr jsem samozrejme nikdy nevidel a i kdybych videl, tak z toho prd vykoukam
Kazdopadne dik, asi vemu je vemu...
- crashPC
- Mírně pokročilý

Altec je v cajku. Docela čistá práce, měniče +- asi tak jako v logitechu. Nemám nic proti. Škoda že nedělaj nějaký pořádný i výkonný řešení. dělaj přece prímový kinobedny!
- NobodyLovesMe
- Začátečník

A trváš na 5.1?V brzké době budu mít na prodej Altec CS 21.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- axloth
- Začátečník

-
diky, ale trvamNobodyLovesMe píše:A trváš na 5.1?V brzké době budu mít na prodej Altec CS 21.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Altec lancing CS21 jsem také měl(snad to nejsou ty moje-nyní putovní
). Trpí trochu tím samým neduhem co logitech - Slabší středy, ale jinak opravdu hodně příjemná soustavička.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

No,to určitě nejsou ty tvoje,když já jsem je měl dřív než ty 
- zombux
- Odborník PCT

střílím jen tak od boku - uvažuju že vyhodím letité DTT2200 (nehrajou špatně, ale mohlo by to bejt lepší, a taky mě vytáčí ty klubka kabelů po celé místnosti). chtěl bych nějaké stereo nebo v nejhorším 2.1 repráky, přičemž hlavní použití bude přehrávání hudby (takže kvalitní podání FLACu, ideálně 24bit kvalita), pak přehrávání DVD, filmů, jen hodně zřídka nějaká hra. nějaká fake-3D technologie by se hodila, hlavně kvůli 5.1 zvuku na DVD, ale vyslovená nutnost to taky není. ještě by se hodil výstup pro sluchátka, DTT2200 ho nemají a docela mi to vadí...
k tomu by se mohla asi dát nějaká solidnější zvukovka (Asus Xonar?), integrovaný soundmax asi není to pravé ořechové.
cenová představa? hm... 10k za repra dát nechci, dá se rozumně vybrat někde kolem 5-6k? díky za rady.
edit: co třeba Audiophile AV30 nebo AV40? ty vypadají vcelku zajímavě... nebo má smysl připlatit si 50% na BX5a Deluxe? nebo vzít něco úplně jiného?
k tomu by se mohla asi dát nějaká solidnější zvukovka (Asus Xonar?), integrovaný soundmax asi není to pravé ořechové.
cenová představa? hm... 10k za repra dát nechci, dá se rozumně vybrat někde kolem 5-6k? díky za rady.
edit: co třeba Audiophile AV30 nebo AV40? ty vypadají vcelku zajímavě... nebo má smysl připlatit si 50% na BX5a Deluxe? nebo vzít něco úplně jiného?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- NobodyLovesMe
- Začátečník

S výstupem na sluchátka to bude u monitorů horší.Koupil bych zvukovku se samostatným sluchátkovým výstupem.Takovou jsem si třeba koupil já - ESI Maya 44.Ale já jsem si ji koupil spíš kvůli symetrickému výstupu na monitory, sluchátka mě nezajímají, nemám je rád.
O M-Audio jsem četl, že to není nic extra a potvrdil mi to i jeden prodavač z obchodu, kde jsem si kupoval monitory.
Do tvé představy by se mohly vejít Tapco S5 (ale nevím,jestli je seženeš),Alesis M1 active 520 (usb) a nic moc jiného už mě nenapadá.Každopádně počítej s omezením na 5' woofer.Dost jsem to studoval, takže vím, že levnější trochu slušnější aktivy koupit nelze.
Možná tak tyto:
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=76904
Ale jsou s 8' měničem, takže to budou velké krávy.Navíc je to vlastně bazarové zboží.
Při výběru jsem uvažoval i o této značce, všimni si hodnocení, asi to nebudou špatné bedny.
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... 5-par.html
a nebo
http://shop.poslouchej.net/katalog/djo_ ... it-g2.html
O M-Audio jsem četl, že to není nic extra a potvrdil mi to i jeden prodavač z obchodu, kde jsem si kupoval monitory.
Do tvé představy by se mohly vejít Tapco S5 (ale nevím,jestli je seženeš),Alesis M1 active 520 (usb) a nic moc jiného už mě nenapadá.Každopádně počítej s omezením na 5' woofer.Dost jsem to studoval, takže vím, že levnější trochu slušnější aktivy koupit nelze.
Možná tak tyto:
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=76904
Ale jsou s 8' měničem, takže to budou velké krávy.Navíc je to vlastně bazarové zboží.
Při výběru jsem uvažoval i o této značce, všimni si hodnocení, asi to nebudou špatné bedny.
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... 5-par.html
a nebo
http://shop.poslouchej.net/katalog/djo_ ... it-g2.html
- zombux
- Odborník PCT

Tapco se sehnat dají, jenže 4k za jeden reprák mi přijde už dost. omezení na 5' woofer znamená co? jinak ano, preferuju něco menšího a skladnějšího, ale aby to hrálo dostatečně dobře.
někdo další kdo řekne svůj názor? díky.
někdo další kdo řekne svůj názor? díky.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Stačí zombuxi projít poslední zdejší témata, třeba o koupi monitorů a tak. Na hudbu by to chtělo opravdu reproduktory alespoň s 6,5" měničem, aby sis užil čistotu, plný rozsah, a dobrý bas.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Že za tuhle cenu nedostaneš monitor s vysokým výkonem a velkým průměrem basového měniče.
Já bych ti doporučil ty KRK.Tady máš recenzi:
http://www.proaudioreview.com/article/16724
Píšou tam,že jsou lepší než BX5a.Nic o moc lepšího se koupit nedá.Neexistuje žádný zázračný produkt.
Já bych ti doporučil ty KRK.Tady máš recenzi:
http://www.proaudioreview.com/article/16724
Píšou tam,že jsou lepší než BX5a.Nic o moc lepšího se koupit nedá.Neexistuje žádný zázračný produkt.
- zombux
- Odborník PCT

no fajn, podívám se po těchle. asi to bude přece jen chtít trochu si připlatit a koupit lepší. díky za nakopnutí.