NO NAME - by GRIBO
Moderátor: L4mka
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Re: NO NAME - by GRIBO
stejnak to jde secko na prasek do firmy takze je jedno jestli to kitnu nebo ne strikam to cele na cerno matnou praskovou barvou , jen doufam ze s tim pec neudela paseku s tim kitem musim to nechat poradne proschnout..
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
SSD:
Kdyz jsem rozbalil krabicku s SSD diskem , tak jsem se docela lekl nikde jsem totiz nenasel uchyceni do 5.25" pozice . Trochu me to vydesilo pri predstave ze budu muset zase vymyslet nejake specialni uchyceni jako v podobe mechaniky , ale nakonec jsem dostal napad .... Myslim ze jsem to vyresil docela elegantne .

Kdyz jsem rozbalil krabicku s SSD diskem , tak jsem se docela lekl nikde jsem totiz nenasel uchyceni do 5.25" pozice . Trochu me to vydesilo pri predstave ze budu muset zase vymyslet nejake specialni uchyceni jako v podobe mechaniky , ale nakonec jsem dostal napad .... Myslim ze jsem to vyresil docela elegantne .
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Bočnice: ver 1.2.

A jeste to pude nastrikat cernou matnou a hotovka
, mozna jeste neco vymyslim ale zatim takto....
A jeste to pude nastrikat cernou matnou a hotovka
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Kostra: ver 1.2. (kitovani)
Takze jsem se pustil do kitovani "velice neprijemna prace
" , ale snad to bude stat za to zatim mam prebrousenou prvni vrstvu a nanesenou finalku zitra to dodelam:
Prvni vrstva po vybrouseni:

Finalni vrstva:

Finalni vrstva:

A zita zase brousit
.
Takze jsem se pustil do kitovani "velice neprijemna prace
Finalni vrstva:

Finalni vrstva:
A zita zase brousit
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Jo jeste jsem zapomel dodat Zdroj je uz doma
..
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nádhera
. Jen by mě zajímalo jak chceš docílit "broušeného" hliníku na tom zakitovaným a ručně obroušeným místě? Nebo to celé půjde do laku? Já osobně bych takhle pěknou skříň nekazil lakem...

- Automat
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč, ale na to už je pozdě;):) Škoda, taky by se mi ten kartáčovanej hliník líbil víc a skříni by to určitě dodalo na exkluzivitě:) No co už, zatim je to krásná a čistá práce
- Nihilium
- Začátečník

-
Musím číci že je to moc pěkná práce takže pochvala.
Ty vetráčky jsou moc pěkný
mužeš mě hodit link kolik stojej ? a jsou k dostání i v jiném podsvícení ? 
Ty vetráčky jsou moc pěkný
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Napis si do googlu nazev a mas linku jak vpysk
ale stojej kole 260 Kc/kus , Vypada to ze mam stesti jeden bouchac mi tu na bazaru proda mozna 4 kusy takze pohodicka
jine podsviceni jsem nevidel. Jo jeste k tomu laku pude to cele do laku ale bude to nastrikane matnou cernou nebude to jako kartac ale ja tam proste tu performaci nechtel takze e nedalo nic deat bohuzel ale i takto bude supr:)
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Ramecek zdroje:
Dneska rano me napadlo ze by bylo hezke oziveni kdyby prisla do kontrastu s tou cernou bavou nejaka jina jen v nekterych decentnich prvcich . Zbyl mi tu pasek cerveneho pruhledneho plexiskla tloustka 3mm. Takze jsem se rozhodl ze nektere prvky udelam z tohoto materialu at to neni uplne vsechno tak cerne. Jako prvni vec jsem se rozhodl ze udelam ramecek pro uchyceni zdroje .
Tady jde videt originalni ramecek z 2mm hlinikoveho plechu.

Cely ramecek i s dirkama pro prisroubovani jsem si obkreslil na papirovou (malirskou) lepici pasku nejdrive tenkou tuzkou a trochu jsem si ho upravil aby to nebylo zbetecne klikate a elegantnejsi nez original.

Pak jsem vyrezal ramecek z plexi.......
Pouzil jsem primocarou pilku s platkem na zelezo a dremel s frezovacim nastavcem.

Nejprve jsem primocarkou vyrezal vsechny rovne casti a pak dremelem oble.

Pak jsem si vzal do ruky pilnicky a jel jsem jak fretka
. kdyz uz bylo vsechno ve spravne mire tak jsem vzal 120 smirgl papir a pod vodou jsem osmirgloval vsechny hrany do hladka.

This is it!!

Dneska rano me napadlo ze by bylo hezke oziveni kdyby prisla do kontrastu s tou cernou bavou nejaka jina jen v nekterych decentnich prvcich . Zbyl mi tu pasek cerveneho pruhledneho plexiskla tloustka 3mm. Takze jsem se rozhodl ze nektere prvky udelam z tohoto materialu at to neni uplne vsechno tak cerne. Jako prvni vec jsem se rozhodl ze udelam ramecek pro uchyceni zdroje .
Tady jde videt originalni ramecek z 2mm hlinikoveho plechu.

Cely ramecek i s dirkama pro prisroubovani jsem si obkreslil na papirovou (malirskou) lepici pasku nejdrive tenkou tuzkou a trochu jsem si ho upravil aby to nebylo zbetecne klikate a elegantnejsi nez original.
Pak jsem vyrezal ramecek z plexi.......
Pouzil jsem primocarou pilku s platkem na zelezo a dremel s frezovacim nastavcem.

Nejprve jsem primocarkou vyrezal vsechny rovne casti a pak dremelem oble.

Pak jsem si vzal do ruky pilnicky a jel jsem jak fretka
This is it!!
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Proč jsi se rozhodl udělat tenhle tvar na větrák, když ten zdroj má perforovanej celej zadek?
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
No to me nenapadlo jak jsem to kreslil mozna mas i pravdu , ale kdyz se koukam na ty sroubky tak je lepsi ze sem to tak nechal je to pevnejsi
- KapaCZ
- Začátečník

-
Já bych změnil polohu šroubků (aby byli pravidelně) a vyřízl to podél perforace. Je to krásný mod pokračuj tak nadále. Kolik stál SSD? Jak jsi snim spokojený?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Toto je standart a je to už předvrtané ve zdroji i v case, takže s tím nic nenaděláKapaCZ píše:Já bych změnil polohu šroubků (aby byli pravidelně)
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Jn polohu uz nelze zmenit
bohuzel necham to tak jak to je i tak je to pekne .....
SSD jeste jsem ho nevyskousel nemel sem do ted grafiku ale v pondeli si jedu pro tu 275ku tak to mozna testu a dam vedet ale urcite to bude pecka...
SSD jeste jsem ho nevyskousel nemel sem do ted grafiku ale v pondeli si jedu pro tu 275ku tak to mozna testu a dam vedet ale urcite to bude pecka...
- KapaCZ
- Začátečník

-
arxeiss píše: Toto je standart a je to už předvrtané ve zdroji i v case, takže s tím nic nenadělá
To vím. Neříkej že to nelze všechno jde když se chce
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
slo by to ale uz ho mam hotovej nebudu to uz delat znova jednak se mi uz nechce
sem rad ze to dopadlo tak dobre a na poprve ze mi to nikde neprsklo a druhak bych plejtval a to se mi tez nechce
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Grafika je doma ve stredu to dam do kupy abych to cele vyskousel ted nemam cas ucim se na zkousku.......
- KapaCZ
- Začátečník

-
Ok už se těšíme. Jinak mohl by si pak dát statistiku jako např kolik času tě to stálo a hlavně kolik peněz 
- gribo
- Žlutá karta Bazar

-
Tak na konec to klidne udelam ale ted se to bude loudat mam ty zkousky ak se musim ucit ale slibuju e tourcite dokoncim ne jak Projekt Silence , ale tam byl jinej duvod proc sem to nedodelal ne ze bych se na to vykaslal.....