NO NAME - by GRIBO

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: NO NAME - by GRIBO

Příspěvek od gribo »

stejnak to jde secko na prasek do firmy takze je jedno jestli to kitnu nebo ne strikam to cele na cerno matnou praskovou barvou , jen doufam ze s tim pec neudela paseku s tim kitem musim to nechat poradne proschnout..
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

SSD:
Kdyz jsem rozbalil krabicku s SSD diskem , tak jsem se docela lekl nikde jsem totiz nenasel uchyceni do 5.25" pozice . Trochu me to vydesilo pri predstave ze budu muset zase vymyslet nejake specialni uchyceni jako v podobe mechaniky , ale nakonec jsem dostal napad .... Myslim ze jsem to vyresil docela elegantne . :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Bočnice: ver 1.2.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A jeste to pude nastrikat cernou matnou a hotovka :) , mozna jeste neco vymyslim ale zatim takto....
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Kostra: ver 1.2. (kitovani)

Takze jsem se pustil do kitovani "velice neprijemna prace :D" , ale snad to bude stat za to zatim mam prebrousenou prvni vrstvu a nanesenou finalku zitra to dodelam:

Prvni vrstva po vybrouseni:

Obrázek

Obrázek

Finalni vrstva:

Obrázek

Prvni vrstva po vybrouseni:

Obrázek

Obrázek

Finalni vrstva:

Obrázek

A zita zase brousit :(.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jo jeste jsem zapomel dodat Zdroj je uz doma :)..
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

Nádhera :up:. Jen by mě zajímalo jak chceš docílit "broušeného" hliníku na tom zakitovaným a ručně obroušeným místě? Nebo to celé půjde do laku? Já osobně bych takhle pěknou skříň nekazil lakem...
Obrázek
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Automat »

Moje řeč, ale na to už je pozdě;):) Škoda, taky by se mi ten kartáčovanej hliník líbil víc a skříni by to určitě dodalo na exkluzivitě:) No co už, zatim je to krásná a čistá práce
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

Musím číci že je to moc pěkná práce takže pochvala.

Ty vetráčky jsou moc pěkný :) mužeš mě hodit link kolik stojej ? a jsou k dostání i v jiném podsvícení ? :)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Napis si do googlu nazev a mas linku jak vpysk :) ale stojej kole 260 Kc/kus , Vypada to ze mam stesti jeden bouchac mi tu na bazaru proda mozna 4 kusy takze pohodicka :) jine podsviceni jsem nevidel. Jo jeste k tomu laku pude to cele do laku ale bude to nastrikane matnou cernou nebude to jako kartac ale ja tam proste tu performaci nechtel takze e nedalo nic deat bohuzel ale i takto bude supr:)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Ramecek zdroje:

Dneska rano me napadlo ze by bylo hezke oziveni kdyby prisla do kontrastu s tou cernou bavou nejaka jina jen v nekterych decentnich prvcich . Zbyl mi tu pasek cerveneho pruhledneho plexiskla tloustka 3mm. Takze jsem se rozhodl ze nektere prvky udelam z tohoto materialu at to neni uplne vsechno tak cerne. Jako prvni vec jsem se rozhodl ze udelam ramecek pro uchyceni zdroje .

Tady jde videt originalni ramecek z 2mm hlinikoveho plechu.
Obrázek

Cely ramecek i s dirkama pro prisroubovani jsem si obkreslil na papirovou (malirskou) lepici pasku nejdrive tenkou tuzkou a trochu jsem si ho upravil aby to nebylo zbetecne klikate a elegantnejsi nez original.
Obrázek

Pak jsem vyrezal ramecek z plexi.......
Pouzil jsem primocarou pilku s platkem na zelezo a dremel s frezovacim nastavcem.
Obrázek

Nejprve jsem primocarkou vyrezal vsechny rovne casti a pak dremelem oble.
Obrázek

Pak jsem si vzal do ruky pilnicky a jel jsem jak fretka :D. kdyz uz bylo vsechno ve spravne mire tak jsem vzal 120 smirgl papir a pod vodou jsem osmirgloval vsechny hrany do hladka.
Obrázek

This is it!!
Obrázek
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Proč jsi se rozhodl udělat tenhle tvar na větrák, když ten zdroj má perforovanej celej zadek?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

No to me nenapadlo jak jsem to kreslil mozna mas i pravdu , ale kdyz se koukam na ty sroubky tak je lepsi ze sem to tak nechal je to pevnejsi
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Já bych změnil polohu šroubků (aby byli pravidelně) a vyřízl to podél perforace. Je to krásný mod pokračuj tak nadále. Kolik stál SSD? Jak jsi snim spokojený?
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

KapaCZ píše:Já bych změnil polohu šroubků (aby byli pravidelně)
Toto je standart a je to už předvrtané ve zdroji i v case, takže s tím nic nenadělá :wink:
:up: Držím palec, toto vypadá na hodně dobrý kousek :wink:
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jn polohu uz nelze zmenit :( bohuzel necham to tak jak to je i tak je to pekne .....
SSD jeste jsem ho nevyskousel nemel sem do ted grafiku ale v pondeli si jedu pro tu 275ku tak to mozna testu a dam vedet ale urcite to bude pecka...
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

arxeiss píše: Toto je standart a je to už předvrtané ve zdroji i v case, takže s tím nic nenadělá

To vím. Neříkej že to nelze všechno jde když se chce :)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

slo by to ale uz ho mam hotovej nebudu to uz delat znova jednak se mi uz nechce :D sem rad ze to dopadlo tak dobre a na poprve ze mi to nikde neprsklo a druhak bych plejtval a to se mi tez nechce
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Grafika je doma ve stredu to dam do kupy abych to cele vyskousel ted nemam cas ucim se na zkousku.......
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Ok už se těšíme. Jinak mohl by si pak dát statistiku jako např kolik času tě to stálo a hlavně kolik peněz :)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak na konec to klidne udelam ale ted se to bude loudat mam ty zkousky ak se musim ucit ale slibuju e tourcite dokoncim ne jak Projekt Silence , ale tam byl jinej duvod proc sem to nedodelal ne ze bych se na to vykaslal.....
Odpovědět

Zpět na „Projekty“