Vyplatí se digitální vstup v monitoru?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Vyplatí se digitální vstup v monitoru?

Příspěvek od Slezman »

já mám dobré zkušenosti s tímto monitorem http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X23B23CHDI
sice 22" variantu, ale mám už 3 :oops: (jako 3 ks ne už třetí :D - v práci na dokovačce, doma a na kolejich)

hlavne pozor at to ma nastavitelnou vysku, pivot...imho NW typ to nema, jine maji omezenou pohyblivost a to sux

akorát mi nejde ve Win7 64bit MagicTune, což je ovládání přes SW a to je moc škoda, ale nepátrla jsem zda lze něco stáhnout aby to šlo, zatím nebyl čas a ochota.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

za tuhle cenu se za v klídku sehnat Full HD takze kupovat tohle podle me nema smysl...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

O full HD jsi nemluvil ani o trvání na ceně 3500.
Vycházel jsem pouze ze své zkušenosti se značkou SAMSUNG. Pokud mám k dispozici kladnou zkušenost, tak na cenu se.u ;-)
Nicméně ti přeji hodně zdaru ve výběru :)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
danhorky
Nováček
Nováček

Příspěvek od danhorky »

Mám Benq G2220HD, http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... X23B23CO4Y Zatím víc než dobrý, hodně hraju, koukám na filmy, visím na netu, prostě kklasika. Hledal jsem hlavně všestranný monitor a mám ho. Navíc se mi líbí po stránce designu, takže ano. Samsungy jsou samozřejmě taky dobrý, ale jsou dražší, jinak nemám co dodat. Zdar!
Vista Ultimate x64, Core 2 Quad 2.4GHz Q6600, 4GB DDR2 Crucial, 500GB Hitachi SATAII, nVidia GeForce 8800 GTX, Asus P5N32-E SLI PLUS, 650W Sweex PSU, BenQ M2700HD. Auto? Trabant, ne?!!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“