HD5850 a utrhlý chip R23

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: HD5850 a utrhlý chip R23

Příspěvek od Flegy »

u bohemk to neres na obchode, ale pokud nejsi z olomouce zavolej to Jakubovi Arelymu. je to v pohode kluk teda chlap.je to vedouci rma.tady mas na nej cisla:
Jakub Arely 585157449 777912060
Gedr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gedr »

Tak kartu přijali bez problémů a poslali mi novou a teď ve čtvrtek 21.1. mi přišla domů zabalená snad do 10 metrů bublinkový fólie a v další krabici :D a teď funguje úplně bez problému.
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

Zazvonil zvonec a pohádky je konec, btw teď jdu reklamovat mou 5750 a jdu si pro 5850 , mám nervy jako ty :) cg.
Gedr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gedr »

Tomu věřim 8-) , záleží hodně na té firmě u který to reklamuješ. Já si na TSbohemii stěžovat nemůžu, nečet sem na ně moc chvály, ale tohle mě fakt přesvědčilo, ještě se mi omlouvali že to poslali "až" po 3 dnech co to dostali, já už se smiřoval že budu čekat měsíc než jim přijde další a já ji měl během tejdne :lol:
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Gedr píše:Tak kartu přijali bez problémů a poslali mi novou a teď ve čtvrtek 21.1. mi přišla domů zabalená snad do 10 metrů bublinkový fólie a v další krabici :D a teď funguje úplně bez problému.
Supr,tak vidíš,že to byla lepší volba,než shánět součástky a bastlit a následně přijít o záruku natuty.Na TSB sice občas někdo nadává (co se reklamací týče),ale osobně mi zatím vše bylo uznáno a vyměněno za nové.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“