nevidany píše:Myome:
bla bla ti odpustím, byť mě to ve tvém podání alespoň po odborné stránce zklamalo.
hele pochopím pokud jsi napůl hluchej to ti vůbec nevyčítám jen tvrdím, že investovat do zvukovky když na tom budu poslouchat stejnak bitráž 192kbps je nesmysl (jsou pryč doby dávno minulé kdy integrované kodeky nestačily ani na mp3). Narážel jsem na to, že dotyčný měl zásobu MP3 a chtěl kvalitní zvuk- jako sorry ale to se vylučuje. To že jsi si to vztáhl na sebe (protože zjevně posloucháš mp3.. mimochodem rock ehmm tam ty tóny fakt vyniknou...) vážně nechápu...
sry, ale uz se to trochu nakumulovalo, v zajmu diskuze na to zapomenem.

na pul hluchy vubec nejsem, naopak mam dost citlivy sluch, ale jak jsem psal - bavit se v tehle cenovych kategoriich o nejakych cislech nema vubec cenu. u tehle zvukovek jde o zlepseni dynamiky a prednesu. u zadneho integrovaneho kodeku, ani u zadne creative zvukovky (abych predesel narazkam - EMU je uplne jina divize) jsem neslysel nic, jenom ze hrala... HD2 ma pekny prednes, ktery me oslovil, ale kvuli strachu z potencialniho prechodu na NB jsem poridil EMU. zadna creative ani integrovany kodek jim nesaha ani po kotniky. vsechno co jsem mel k ni pripojene by asi vybouchlo, kdybych to pripojil k vyse zminenym. proto tvrdim, ze investice do tohodle zakladu kolem 3k ma cenu.
a posloucham metal

. tam se mimochodem komprese projevi nejvice. teda pochybuju, ze tu ma nekdo 40GB orchestru

.
jinak k tomu odstranovani krycich plachetek z nausniku - ano, daji se s tim vykouzlit neskutecne veci, sam jsem experimentoval se silonkama, hedvabim, atd. nakonec jsem sehnal nausniky z nejakych starych phillipsu (neuveritelne pohodlne) a konecne jsem s prednesem spokojen. takze jenom do experimetu...
jo a predtim jsem mel dlouhou dobu audigi 4pro, takze vim, o cem mluvim. uz tri roky se chystam si nekde poslechnout xonary, ale nikde nic nemuzu najit