Jakou kvalitní myš na CS
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: Jakou kvalitní myš na CS
Ryck: Však to říkám. Lachesis není přímo špatný (z laserovek možná i nejlepší), ale má velké omezení v podobě tvaru a kompatibility s podložkami, takže bude dobře vyhovovat opravdu malé skupině lidí.
A proč profesionální hráči zpravidla nepoužívají laserovky? Proto - http://esreality.hexus.net/?a=longpost& ... 293&page=4
Když se podíváš na G5 a srovnáš ji s MX518 nebo DeathAdderem, zjistíš, jak strašně špatně na tom je. 1.4 m/s? wtf? Profíci většinou hrajou na hodně nízkou sensitivitu a myší nepohybují zápěstím, ale celou rukou. Když se chcou otočit o 180°, klidně i 2x přejedou 30cm širokou podložku. Při tom vyvinou rychlost i přes 2m/s, takže laserová G5 je pro ně opravdu nepoužitelná, místo korektní otočky by se někde zasekli - to se jim s kvalitní optikou nestane.
Slyšel jsem, že nejnovější lasery (G9x, G500, ...) na tom jsou už mnohem líp, ale pořád nevím, zda-li se optikám dokáží vyrovnat. Ono už je to ale celkem jedno, protože optiky už nějakou dobu mají takový výkon, že je lidé nedokáží utrhnout, tudíž limit už není v myších, ale v lidech. A jelikož lidé už jsou zvyklí na staré známé v podobě MX518, DeathAdder, IntelliMouse, je nepravděpodobné, že by v nejbližší době šli do laserů, jelikož optiky pro ně žádné omezení nepředstavují. Takže proč upgradovat, když si tím upgradem nepomůžou, že?
GaGy: to jsi ale měl říct, že sháníš myš s vysokou mírou pohodlí a zpracování. Řekl bych, že ty vůbec nepotřebuješ myš s nadupadným senzorem, spíš něco, co ti bude pohodlné a co ti dobře sedne do ruky.
A proč profesionální hráči zpravidla nepoužívají laserovky? Proto - http://esreality.hexus.net/?a=longpost& ... 293&page=4
Když se podíváš na G5 a srovnáš ji s MX518 nebo DeathAdderem, zjistíš, jak strašně špatně na tom je. 1.4 m/s? wtf? Profíci většinou hrajou na hodně nízkou sensitivitu a myší nepohybují zápěstím, ale celou rukou. Když se chcou otočit o 180°, klidně i 2x přejedou 30cm širokou podložku. Při tom vyvinou rychlost i přes 2m/s, takže laserová G5 je pro ně opravdu nepoužitelná, místo korektní otočky by se někde zasekli - to se jim s kvalitní optikou nestane.
Slyšel jsem, že nejnovější lasery (G9x, G500, ...) na tom jsou už mnohem líp, ale pořád nevím, zda-li se optikám dokáží vyrovnat. Ono už je to ale celkem jedno, protože optiky už nějakou dobu mají takový výkon, že je lidé nedokáží utrhnout, tudíž limit už není v myších, ale v lidech. A jelikož lidé už jsou zvyklí na staré známé v podobě MX518, DeathAdder, IntelliMouse, je nepravděpodobné, že by v nejbližší době šli do laserů, jelikož optiky pro ně žádné omezení nepředstavují. Takže proč upgradovat, když si tím upgradem nepomůžou, že?
GaGy: to jsi ale měl říct, že sháníš myš s vysokou mírou pohodlí a zpracování. Řekl bych, že ty vůbec nepotřebuješ myš s nadupadným senzorem, spíš něco, co ti bude pohodlné a co ti dobře sedne do ruky.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- GaGy
- Začátečník

Sobe prosímtě je sice hezké že se v tomdle takhle vyznáš a velmi to ocenuji ,ale jestli sis nevšiml tak sem napsal že chci TOP myš a dle těch testů je to ta Razer AD.
A nejsi sám kdo mi jí doporučil ,takže si jí prostě koupím.
Pokud sis všiml tak cenu vůbec neřeším ,prostě chci kvalitu a jsem ochotný si za to zaplatit.
A seš velmi na omylu právě že myš hledám s kvalitním senzorem !
A nejsi sám kdo mi jí doporučil ,takže si jí prostě koupím.
Pokud sis všiml tak cenu vůbec neřeším ,prostě chci kvalitu a jsem ochotný si za to zaplatit.
A seš velmi na omylu právě že myš hledám s kvalitním senzorem !
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- Sobo
- Středně pokročilý

GaGy: chjo, teď to bude trochu krutý, ale je to pro tvoje dobro - vůbec nic nevíš o steam parametrech pro CS
hraješ se zapnutou akcelerací myši
jsi "lama"
nepotřebuješ myš s hypernadupaným senzorem. Když si tu hru neumíš ani správně nastavit, co s tou myší budeš dělat? Můžes mi alespoň napsat, jakou používáš sensitivitu v CS, sensitivitu ve Windows a DPI na současné myši? To by celkem pomohlo.
Z tvých příspěvků je naprosto jasné, že jsi příležitostný hráč, kterému by pravděpodobně stačila i myš s průměrným senzorem. Takže jsi myš něměl vybírat podle toho, jak dlouhý měla sloupeček v Esreality benchmarku, ale podle toho, jakým způsobem myš držíš (claw grip/palm grip) a jak máš velkou ruku.
PS: schválně zajdi do záložky s hrama na steama, klikni pravým na ikonku CS, dej vlastnosti a tam na knoflík "Nastavit možnosti spuštění" nebo tak nějak. Anglicky je to Set launch options. Až na to klikneš, objeví se ti něco jako příkazový řádek, do kterého vlož toto:
Tím zrušíš jakoukoliv akceleraci v Counter-Striku. Schválně to zkus, jestli poznáš rozdíl. 
Z tvých příspěvků je naprosto jasné, že jsi příležitostný hráč, kterému by pravděpodobně stačila i myš s průměrným senzorem. Takže jsi myš něměl vybírat podle toho, jak dlouhý měla sloupeček v Esreality benchmarku, ale podle toho, jakým způsobem myš držíš (claw grip/palm grip) a jak máš velkou ruku.
PS: schválně zajdi do záložky s hrama na steama, klikni pravým na ikonku CS, dej vlastnosti a tam na knoflík "Nastavit možnosti spuštění" nebo tak nějak. Anglicky je to Set launch options. Až na to klikneš, objeví se ti něco jako příkazový řádek, do kterého vlož toto:
Kód: Vybrat vše
-noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspdSo, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- GaGy
- Začátečník

No koukej hraju hry dost dlouho a přechod z lamacké myši za pár korun 100% poznám... Na PC už travím deset let...A věř mi že zase taková lama nejsem sensitivita v CS cca 1.3....
¨Říkat o někom že je lama a ani si s ním nehrál to je docela troufálé.... A docela se mě to dotklo
Možná nevím a neznám všechny parametry ,ale to se mě lamu nedělá
Tak se sklidni šefíku.
Rád si nechám poradit a vyzkoušet... Cenově je mi jedno jestli tam myš bude stát tři stovky nebo 1500 chci něco kvalitního .. Boužel žiju na VSetíně a tady obchody takové zboží skladem nemají ,takže mi zbyvá jediná možnost objednat a modlit se že mi bude sedět ,ale myslím že si zvyknu a když ne není problém jí vyměnit.
¨Říkat o někom že je lama a ani si s ním nehrál to je docela troufálé.... A docela se mě to dotklo
Rád si nechám poradit a vyzkoušet... Cenově je mi jedno jestli tam myš bude stát tři stovky nebo 1500 chci něco kvalitního .. Boužel žiju na VSetíně a tady obchody takové zboží skladem nemají ,takže mi zbyvá jediná možnost objednat a modlit se že mi bude sedět ,ale myslím že si zvyknu a když ne není problém jí vyměnit.
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
- GaGy
- Začátečník

btw: tvůj návod je sice fajn ,ale používám verzi NON STEAM .. Steam zakoupený mám jenže verze se Steamu používá novější skiny a zpousty reklam které se mi vůbec nelibí
Takže mám puštěný steam + CS non steam v CS mi to funguje jako originalka
Takže mám puštěný steam + CS non steam v CS mi to funguje jako originalka
- Sobo
- Středně pokročilý

Ajéjej, je to venku.
Víš, že si stačí stáhnout staré modely a nakopírovat je do složky se Steamem? A ohledně online reklam - co ti na nich vadí? To, že na některých mapách máš občas malé okno s názvem "Core 2 Extreme - Battle tested"?
No nic, přeju hodně štěstí a úspěchů s novou myší.
PS: bylo by dobré, kdyby jsi sem později hodil nějaké pocity a dojmy z nové krysy.
No nic, přeju hodně štěstí a úspěchů s novou myší.
PS: bylo by dobré, kdyby jsi sem později hodil nějaké pocity a dojmy z nové krysy.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- GaGy
- Začátečník

Jasně že vím že ty modely jdou přepsat ,ale pro mě je příjemnejší než někde něco hledat sehnat nainstalovat nonsteam. Ve statusu v CS mam origo takže je to fuk.
Online reklamy mi prostě vadí a tabulka skore je taky jiná.
Neboj jasně že se podělím o zažítky ... Jen bude asi až v pondělí.
Online reklamy mi prostě vadí a tabulka skore je taky jiná.
Neboj jasně že se podělím o zažítky ... Jen bude asi až v pondělí.
- Ryck
- Začátečník

2Sobo: nice test, ale chybi mi tam dost mysitek... urcite je ten vzorek nejak logicky urcen, ale zda se mi prilis chudy... Jak jsem rikal uz drive, profesionalne nehraju a muset prejet 2x mou pomerne velkou podlozku, abych se tocil o 180 stupnu? Vim ze takhle nekteri lide hraji a ze diky tomu jsou mnohem presnejsi ve strelbe, jenze bych si na to asi nezvykl.
GaGy: DA je dobra volba, snad ti bude vyhovovat, ale myslim, ze by bylo vhodne si ji 'osahat'. Na tvar si jednoduse nezvyknes, tvar musis prizpusobit sve ruce. Doufej ze ti sedne a pokud ano, tak jsi snad ani nemohl koupit lepe.
GaGy: DA je dobra volba, snad ti bude vyhovovat, ale myslim, ze by bylo vhodne si ji 'osahat'. Na tvar si jednoduse nezvyknes, tvar musis prizpusobit sve ruce. Doufej ze ti sedne a pokud ano, tak jsi snad ani nemohl koupit lepe.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- GaGy
- Začátečník

Tak myška je doma strašně se mi libí ten svítící znak
to je dokonalost
Co se týče tvaru tak je fajná ,ale ta guma kterou je povlečená dost hřeje a je i docela pro velkou ruku 
- Lateas
- Nováček

-
Určitě mx518 
Před 5 lety sem začal na mx510 a od té doby se držím téhle řady jak. Perfektní zpracovaní, bezvadně sedne do ruky a tlačítka maj dlouhou životnost. Poslední kousek 518 už mám víc jak rok a je pořád jako nová
Zkusil sem i G500, ale není to prostě ono, nesedla mi tak dobře jako 518. Ale záleží na každým komu co víc vyhovuje.
Před 5 lety sem začal na mx510 a od té doby se držím téhle řady jak. Perfektní zpracovaní, bezvadně sedne do ruky a tlačítka maj dlouhou životnost. Poslední kousek 518 už mám víc jak rok a je pořád jako nová
Zkusil sem i G500, ale není to prostě ono, nesedla mi tak dobře jako 518. Ale záleží na každým komu co víc vyhovuje.
- Toomass
- Nováček

-
asi takhle, ty nejvetsi borci z CS pouzivaji...vetsinou logitech mx518, nebo MS IE 3.0..
oboje sou to fakt suprovy mysky..k tomu podlozku steel series qck heavy nbo razer goliathus a mas to:)