Duron 700...kolko vytiahne?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

Dr Meduza píše:A je vodemcenej? Mezi 7.5x a 8.5x je rizdil v jednom bitu :) treba je to tam naky divny :? Nebo to treba nema vevnitr kontakt a gdyz se to vohreje tak se to spoji :shock:
odomknuty je...ono to je tak...ja ked ho vypnem tak skoci na 750 ale nie stale!! a ked hned vojdem do BIOSU tak tam je vsetko nastavene na 850.... ja to proste nechapem
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

k0$Ti píše:
Dr Meduza píše:A je vodemcenej? Mezi 7.5x a 8.5x je rizdil v jednom bitu :) treba je to tam naky divny :? Nebo to treba nema vevnitr kontakt a gdyz se to vohreje tak se to spoji :shock:
odomknuty je...ono to je tak...ja ked ho vypnem tak skoci na 750 ale nie stale!! a ked hned vojdem do BIOSU tak tam je vsetko nastavene na 850.... ja to proste nechapem
Násobič si otvíral nebo je už od výroby. Pokud jsi to dělal ty tak to zkus znovu spojit :wink:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

no ale uz ma to fakt serie... ono to robi tak ze nasobic da stalo o 1 menej nez je nastaveny...cize ked dam 8.5 tak mi to hodi na 7.5 a ked 8 tak na 7.... ale komp musi byt dlho vypnuty aby to preplo...ked je vipnuty len chvilu tak to nespravy.... :evil: :evil: :evil:
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

k0$Ti píše:no ale uz ma to fakt serie... ono to robi tak ze nasobic da stalo o 1 menej nez je nastaveny...cize ked dam 8.5 tak mi to hodi na 7.5 a ked 8 tak na 7.... ale komp musi byt dlho vypnuty aby to preplo...ked je vipnuty len chvilu tak to nespravy.... :evil: :evil: :evil:
Asi si mě blbě pochopil jestli si otevíral násobič ty tak znovu spoj můstky L1.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

-HNY- píše:
k0$Ti píše:no ale uz ma to fakt serie... ono to robi tak ze nasobic da stalo o 1 menej nez je nastaveny...cize ked dam 8.5 tak mi to hodi na 7.5 a ked 8 tak na 7.... ale komp musi byt dlho vypnuty aby to preplo...ked je vipnuty len chvilu tak to nespravy.... :evil: :evil: :evil:
Asi si mě blbě pochopil jestli si otevíral násobič ty tak znovu spoj můstky L1.
ja som ta pochopil...ale este som to znovu nespajal...snazim sa prve skusit daco ine s tym spravit...ale nedari sa...takze zajtra ich spojim znova...ale je to fakt cudne :x
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

tak som do case primontoval taky vertak zo stareho zdroja a dal to na 900 a ide to na 40°C Idle a 43-44°C Burn :-D ... parada... :-D len ten vetrak dost huci... :sad:
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“