odomknuty je...ono to je tak...ja ked ho vypnem tak skoci na 750 ale nie stale!! a ked hned vojdem do BIOSU tak tam je vsetko nastavene na 850.... ja to proste nechapemDr Meduza píše:A je vodemcenej? Mezi 7.5x a 8.5x je rizdil v jednom bitutreba je to tam naky divny
Nebo to treba nema vevnitr kontakt a gdyz se to vohreje tak se to spoji
Duron 700...kolko vytiahne?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Násobič si otvíral nebo je už od výroby. Pokud jsi to dělal ty tak to zkus znovu spojitk0$Ti píše:odomknuty je...ono to je tak...ja ked ho vypnem tak skoci na 750 ale nie stale!! a ked hned vojdem do BIOSU tak tam je vsetko nastavene na 850.... ja to proste nechapemDr Meduza píše:A je vodemcenej? Mezi 7.5x a 8.5x je rizdil v jednom bitutreba je to tam naky divny
Nebo to treba nema vevnitr kontakt a gdyz se to vohreje tak se to spoji
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ale uz ma to fakt serie... ono to robi tak ze nasobic da stalo o 1 menej nez je nastaveny...cize ked dam 8.5 tak mi to hodi na 7.5 a ked 8 tak na 7.... ale komp musi byt dlho vypnuty aby to preplo...ked je vipnuty len chvilu tak to nespravy....

I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi si mě blbě pochopil jestli si otevíral násobič ty tak znovu spoj můstky L1.k0$Ti píše:no ale uz ma to fakt serie... ono to robi tak ze nasobic da stalo o 1 menej nez je nastaveny...cize ked dam 8.5 tak mi to hodi na 7.5 a ked 8 tak na 7.... ale komp musi byt dlho vypnuty aby to preplo...ked je vipnuty len chvilu tak to nespravy....![]()
![]()
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja som ta pochopil...ale este som to znovu nespajal...snazim sa prve skusit daco ine s tym spravit...ale nedari sa...takze zajtra ich spojim znova...ale je to fakt cudne-HNY- píše:Asi si mě blbě pochopil jestli si otevíral násobič ty tak znovu spoj můstky L1.k0$Ti píše:no ale uz ma to fakt serie... ono to robi tak ze nasobic da stalo o 1 menej nez je nastaveny...cize ked dam 8.5 tak mi to hodi na 7.5 a ked 8 tak na 7.... ale komp musi byt dlho vypnuty aby to preplo...ked je vipnuty len chvilu tak to nespravy....![]()
![]()
- k0$Ti
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: