Ono to tak s HL2 EP3 bude - letos už ho po ohlašení Portalu 2 ani náhodou nečekám, kdovi kdyz EP3 vůbec vyleze.
To že mezi HL1 a HL2 bylo 6 roků neberu jako nějaké meřítko pro mezidobí mezi 2 a 3. Je jiná doba, hru dělá určtiě větší team lidí apod, takže tak.
Zajímalo by mne jak Valve oživí Portal. Jestli to opravdu tak risknout jak se kdesi psalo a přinesou nějakou velkou změnu nebo jenom nafouknou jedničku o pořádný balík misí a příjdou i s nějakým příběhem...
No vzhledem k propracovanosti a kvalitě valve her se není čeho obávat. Můžeme se dohadovat. Sem zvědavej na 11.3 to má bejt tušim nějaká konference či co
Další verze, nejspíše... už čtvrtá - byly: původní, "HDR", Orange a teď ještě jedna.
On se Source nezdá, dá se v něm celkem vyblbnout - osobní zkušenost.
Doufám, že přibundlují i EP3.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024) MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400 POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630 AUDIO:Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k "A Man's mortality is a compass that points his way in life."
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Valve rusi specialni Portal 2 show na E3. Misto ni oznamuje "zahadne prekavpeni". Gabe: EP3 to nebude
Takze zbyva snad jen HL3 na pravdepodobne zbrusu novem enginu, nebo Duke Nukem Forever, na ktereho pry Valve koupilo prava
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Já to vidím na oznámení nějaké nové strategie od tvůrce DotA, který pracuje pod Valve a nedávno někde psali, že bude jeho projekt brzy oznámen. Ale stále nějak v koutku duše doufám, že oznámí Ep3 A na DNF nejsem vůbec zvědavý, s tím snad nepříjdou
Ta hra na ktorej spolupracuju s Icefrogom to nebude, potvrdil to na dota fore , verim v predstavenie noveho enginu, najlepsie zo sveta noveho HL.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Mno, logicky by to opravdu mela byt EP3, ale co to bude doopravdy... to se dozvime az 16.
Rozhodne by se mi zamlouval kompletne upgradovany engine, ktery by si ovsem zachoval vetsinu kladu Source a GoldSrc. Cili hlavne masivni podpora modu, celkove nadprumerne SDK a neprehnane naroky na HW.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Nekamenujte mě, není to z mojí hlavy.. jedna z verzí..
1. Duke Nukem Forever – viz. výše.
2. Portal 2 a HL2: Ep3 – vyvráceno samotným Gabe Newellem.
3. Half-Life 3 – proč ne? Oznámit ho mohou, přičemž hotov bude dle Valve Time.
4. Team Fortress 3 – nepravděpodobné. TF2 šlape jako po másle a ještě chybí pár updatů. Je ovšem možné, že časem TF2 přejde pod správu komunity.
5. Left 4 Dead 3 – prakticky nemožné. Gabe Newell by se do konce svého života musel odstěhovat do protiatomového krytu a stále by neměl jistotu, že ho některý z hráčů „navštíví“ a dá mu co proto.
6. The Crossing – tahle zajímavě vyhlížející FPS představující nový žánr tzv. cross-player (singleplayer+mutliplayer) je již nějakou dobu u ledu. Ale Valve stále tuto značku vlastní a oficiálně hra zrušena nebyla. Použití Source enginu je také jisté.
7. Nová funkce na Steamu – to by odpovídalo prohlášení, že toto oznámení potěší především PC hráče. Již dříve se něco šuškalo o možnosti své hry na Steamu půjčovat či přeprodávat, ale kdo ví. Možná je to příliš vzdálená budoucnost.
8. Source engine 2.0 – tohle je můj tip č.1. Nový engine je podmínkou pro vznik Half-Life 3 a dalších nových her. Source engine je tu již 6 let a i když se průběžně dočkává drobných vylepšení, není to nástroj, který by mohl konkurovat třeba Crysis 2. Podle mě na E3 dojde k oficiálnímu představení nového Source enginu. A možná, že to bude v kombinaci s představením nějaké jiné hry, klidně i DNF, na které by prezentovali nové fíčury enginu.
9. Nový Counter-Strike: Source – to mi nepřijde jako překvapení, ale známá věc, takže ne.
10. Oznámení úplně nové značky/hry.