Ne, nečekám, že si tu bude někdo něco cucat z prstu. Možná stačilo napsat, že se nemám ptát na něco o čem nic nevím a nemůžu proto přece čekat, že mi někdo poradí na foru o počítačích. Raději to tu uzavřeme, obrátil jsem se jinam, kde byli vstřícnější a místo prázdnýho tlachaní (neber to osobně) i někdo poradil.Krteq píše:@Varimathras: Nevím co očekáváš. Nenapíšeš ani výrobce karty, ani typové označení PCB ani žádné další podrobnosti a čekáš, že si někdo z prstu vycucá schéma (kterému by jsi podle všeho stejně nerozuměl)? Takhle ne. Jinak postup jak na pencil mód je v mém předchozím příspěvku.
5850 a pencil mod
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Varimathras
- Začátečník

-
Re: 5850 a pencil mod
- Hurikan
- Začátečník

-
Stratos: včera jsem to zkoušel a funguje to přes AMDGPUClock uility dobře,dík
Nevíš jaké je bezpečné OC pro 5850, chci to mít stabilně mírně přetočené a nevím na kolik dát Core Clock a Memory Clock?Nechci z toho ždímat maximum ale nějak v rámci možností stabilně a v časovém rozsahu nezávadně...dík
Nevíš jaké je bezpečné OC pro 5850, chci to mít stabilně mírně přetočené a nevím na kolik dát Core Clock a Memory Clock?Nechci z toho ždímat maximum ale nějak v rámci možností stabilně a v časovém rozsahu nezávadně...dík
CPU i5 12600K - Noctua NH-D15S chromax. black(Grizzly) MB Asus Z690 TUF WiFi RAM Kingston 16GB DDR4 3733MHz GPU: RTX 3080 PWR GIGABYTE AORUS P850W 80+ GOLD Modular HDD Samsung 980 PRO 500GB + SSD 1TB + 8TB Case Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Black Mouse Logitech G403 + Razer Goliathus Control Monitor Samsung C27FG73 Headphones HyperX Alpha Mic. Rode NT USB
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja bez zvedani napeti dam 870Mhz na jadre ale provozuji to radsi na 850Mhz at je naka rezerva. Pameti mam dojem sem mel na 1150Mhz. Proste jako prvni si otestuj Jadro treba ve Furemarku a pak az skousej zvedat pameti.
- durod
- Středně pokročilý

Stratos píše:na 775 je lock kterej jde obejit pres AMDGPUClock uility. Ja to delam stejne
A nelibi se ti vice MSI afterburner s povolenim OC? "EnableUnofficialOverclocking" na 1
Ten AMDGPU CLock utitlity se mi zda bez pridavne hodnoty
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tohle téma už "splnilo" svůj účel. Další dotazy a diskuzi ohledně taktování HD 5800 směřujte do odpovídajícího vlákna - ATi Radeon HD 5850/HD 5870 - Taktování a vše okolo
Zde LOCK
Zde LOCK