ATI Eyefinity - Uživatelský klub
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Tom83e
- Nováček

-
Re: ATI Eyefinity - Uživatelský klub
hmm.. a co třeba led monitory?
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LED je dobrý no,ale hodně kvalitní TN se tomu LED možná i vyrovná,já mám Benq G2420HDBL s LED podsvícením a jsem spokojenej,oproti kamarádovi kterej má 22" LG je to opravdu rozdíl,ikdyž je pravda že ho má asi 1-2 roky starý.
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Bože to jsou zas kydy.... jak od ňákýho prodavače datartu. LED je jen typ podsvícení, vůbec nerozhodne o kvalitě obrazu. Katodový TN = led TN, jediný co ledka přináší je menší velikost a spotřeba. Led TN se nedá srovnávat s IPS.
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, zajímavej nápad tenhle klub, ale pokud vím, speciální téma o Eyefinity tady už je.
Mě každopádně ohledně mého setupu zajímá jedině, jak při více monitorech vynutit ve 2D na 6950 nižší takty. Ale to už jsme rozebírali jinde, že to nejde, i kdybych se rozkrájel.
A k LED - to jsou vážně kecy. Navíc většina těch LED monitorů má jen Edge LED podsvícení, takže ani rovnoměrnější podsvícení to nemá. Jen nižší odběr a nižší tloušťku. Všechno jsou to pořád podsvícený pixely, který sami nesvítěj, na rozdíl od OLED, který už mířej na trh, ale to má zase jiné nedostatky.
Mimochodem, pro perfektní správu více monitorů používám už léta UltraMon, kde fungují například perfektně profily a jde tam nastavit mnohem víc věcí, než v Eyefinity - alespoň ve 2D.
Mě každopádně ohledně mého setupu zajímá jedině, jak při více monitorech vynutit ve 2D na 6950 nižší takty. Ale to už jsme rozebírali jinde, že to nejde, i kdybych se rozkrájel.
A k LED - to jsou vážně kecy. Navíc většina těch LED monitorů má jen Edge LED podsvícení, takže ani rovnoměrnější podsvícení to nemá. Jen nižší odběr a nižší tloušťku. Všechno jsou to pořád podsvícený pixely, který sami nesvítěj, na rozdíl od OLED, který už mířej na trh, ale to má zase jiné nedostatky.
Mimochodem, pro perfektní správu více monitorů používám už léta UltraMon, kde fungují například perfektně profily a jde tam nastavit mnohem víc věcí, než v Eyefinity - alespoň ve 2D.