Dragon Age II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Re: Dragon Age II

Příspěvek od Nerboard »

mne to strasne laguje pri rozhovoroch. stale ked mam na vyber moznost a vyberiem nieco tak dostanem 1 az 3 sekundovy lag a aj ked je prechod medzi postavami ktore hovoria tak tiez to laguje... cim to moze byt?
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

To si snad dělaj srandu.... snížil jsem na 1680x1050,DX11,very hight,2xAA,8xanizo a jede to 11FPs(občas problikne na setinu vteřiny 18FPS)!!!!Navíc grafika nic moc ale doopravdy mizerie,navíc stíny tam nějak silně blbnou !!!!!! Jestli vedle toho zjednodušení,absence češtiny má bejt toto poslední hřebíček..tak se jim to povedlo....myslim si,že nemám až tak pomalej počítač ale ty FPS jsou fakt hrozný a hrát to na nenižší detajly mi opravdu připadá ponižující !!!!! Demo jde ven z pc a plnou hru bych nechtěl ani jako přílohu časopisu!!!!!
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Tryton
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tryton »

anti.77 píše:To si snad dělaj srandu.... snížil jsem na 1680x1050,DX11,very hight,2xAA,8xanizo a jede to 11FPs(občas problikne na setinu vteřiny 18FPS)!!!!Navíc grafika nic moc ale doopravdy mizerie,navíc stíny tam nějak silně blbnou !!!!!! Jestli vedle toho zjednodušení,absence češtiny má bejt toto poslední hřebíček..tak se jim to povedlo....myslim si,že nemám až tak pomalej počítač ale ty FPS jsou fakt hrozný a hrát to na nenižší detajly mi opravdu připadá ponižující !!!!! Demo jde ven z pc a plnou hru bych nechtěl ani jako přílohu časopisu!!!!!
Člověče, možná budeš mít nějakej interní problém ohledně driveru nebo nevím. Mě to jede všechno komplet na max ve Full_HD a největší propad jsem měl na 65FPS a max. 110FPS ( nepočítam in-game videa v enginu, kde to lítá okolo 250FPS ), většinu času mi to běží 80+FPS.
Monitor Samsung Odyssey G8 Oled 4K@240 Hz Case: LianLi o11 Dynamic Evo White + White Mesh Kit + 3x EKWB X360M White + 12x LianLi P28 White PSU: Seasonic Prime PX-1600w + CableMod PRO White Board: ROG x670e Crosshair Hero CPU: 9800X3D@5.53 GHz OC + EKWB Momentum2 Monoblock RAM: 32 GB TridenZ5 RGB 6000Mhz 28-36-36-28-1T + EKWB Monarch Module Nickel + EKWB Monarch X4 NVMe: Raid0 2x 2TB Samsung 990 Pro + 2x 1TB Samsung 970 Evo Plus GK: MSI RTX4090 SuprimX 3Ghz/23Ghz + EKWB Quantum Vector2 Fittings: EKWB Torque STC 16/10 Adapters: EKWB Classic Angled Feed: EKWB CryoFuel Clear Tubing: Primochill PrimoFlex Advanced LRT White Pump: EKWB Kinetic D5 Plexi Internal IPS : EKWB Quantum Lumen 7˝ Flow Meter: Freeze Mod Silver External:2xEK_D5dual+2xMora360Pro+18xNF-P12redux+EK_D5_xRes+35cm tube+NexXxosNovaUT60_1080+9xNF-P12+EK_XE240+4xNF-A12x25_CH
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

No,ještě to zkusim ale mám poslední ovladač atp.,všechno aktualizovaný a Wokna v pohodě(dost je udržuju) .... zkusim starší ovladač,možná tenhle je nanic-m.j. instaloval jsem to 2x ..... na FullHD to bylo stejný ..... ve videu(intro mi to jede teda taky jen na 60FPS ..... buď nějakej kiks a nebo to nemá rádo nV :-) .... mě navíc se ukazujou takový černý obrazce s rovnejma stranama na zemi a až po chvíli doskočí normální obraz .... to jsem teda hotov :evil: ...... no uvidim jdu zkusit jinou hru v DX11 ale nikdy žádnej problém nemám ...
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Pořád,ostní hry vše o.k. ..... navíc z very hight se mi to přenastaví jen do hight a na very mě to v menu nepustí .... když dám 8xAA tak to klesne na 8FPS ...... zkouší to někdo s nVidií 5xx řady ?????
edit:
Nic,pořád to samý,prosím Vás dejte vědět jak vám to běží na podobný konfiguraci a nebo aspoň grafice......dík
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

http://www.ddworld.cz/aktuality/softwar ... backa.html

S tym clankom musim po prejdeni dema len a len suhlasit. Ten interface a UI sa mi vobec nepaci, bol by taky velky problem nechat tam to iste z prveho dielu? Podla slov vyvojarov bude hra kratsia ako DA:O , ale urcite dlhsia ako ME2, vraj cca 50h, aj tak sa mi to zda ale malo, v prvom diely DA som cisteho casu stravil asi 96h bez datadisku a DLC. BTW uz vysli v zahranicnych magazinoch prve recenzie, v jednom za 88 a v druhom za 87%.
Estel78 píše: "Gamestar gave it 87, pros and cons:
+ thrilling storyline
+ great dialogs and quests
+ coherent / consistent game world
...
- some fiddly battles
- less epic as DAO
Their conclusion: great RPG, slightly weaker than DAO"

PC Games gave it 88, pros and cons:
+ very well told hero story
+ varied followers, each with their own stories
+ great dialogs with moral decisions
+ exciting boss battles
+ martial-arts-fans should have great fun with possibly the fastest (or fast paced) battles in a fantasy game

- ...but old-school RPG players might have their problems with the flurry of activities in battles
- limited class progression with fixed skilltrees
- poor level design with one-to-one copy-pasting of whole quest areas (do they mean, some areas are a carbon copy of each other???)*
- unsatisfying ending
Takze menej epicke a horsie nez DA:O a neuspokojivy zaver pribehu :| . DA:Origins mam velmi rad, naozaj, mam ho kupeny v Collector's Edicii a druhykrat v Ultimate Edicii, nie je tak komplexne ako NWN 2 alebo starsie RPG ale je velmi dobre. No to co sa stalo z dvojky po zahrani dema sa mi vobec nepaci. Som fanusik Devil May Cry aj hier uplne inych, no to co postavy v hre predvadzaju ako skacu 7 metrov dopredu a 3 metre do vysky ma neoslovilo ani ako fanusika japonskych rubaciek, hratelnost zostala podobna, no uz to jednoducho nie je ono. User Interface je tak jednoduchy a spolu s veskerymi tabulkami skaredy ze to vyzera ako keby spravili koncept v nejakej alpha verzii a dalej to nemenili :( .

Az bude cestina a hra bude za 10€ zahram si to kvoli tomu ze chcem vediet ako pojde dalej pribeh a ci sa v hre objavi Morrigan, no nepaci sa mi, ze sa Bioware vykaslalo na miliony fanusikov ktori si kupili prvy diel len preto aby pritiahli uplne inu masu hracov...
http://www.nowgamer.com/news/5141/biowa ... s-audience
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

V jednom článku na escapist měli pravdu, když tam kdosi psal, že skóre je dnes strašně pokroucené "inflací". De facto dneska 7-8/10 znamená "průměrná hra". DAO2: 88/100? Vždyť to je 9/10 = "perfektní a inovativní".

Jinými slovy, DAO byla lehce nadprůměrná 6/10, DAO2 je 5/10, skoro stejná, akorát o něco větší shit. Z "unsatisfying ending" vyplývá, že si zase nechali půlku věcí do DLC a dalších dílů. Gamedevs a producentům začíná slušně hrabat z těch prachů. :( Nedá se svítit, cílit své výrobky na blbce bylo vždy efektivní.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

No tak proběhla hromada pokusů a výsledek jen ten,že mám pocit,že demo asi nemá rádo GTX580 ..... FPS neustále kolem 10,nejde nastavit very hight ani poslední tři parády v menu videa .... jako bych neměl plný DX11 či co ...mj DX jsem taky reinstaloval ..... je to divnýjinak vše v pořádku-karta běží jak má ,jen tohle demo nezkousne !!!!Dokonce i monitor mám připojenej 22" ....

Hru jsem ale zkusil i přez těch 10fps a zažil jsem dvě odpovědi a milion valících se zrůd asi tak jako v Serious Samovi .... tak nějak se mi zdá,že Call of Duty s mečem asi fakt kupovat nebudu ani kdYby se problém s grafikou vyřešil....
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Okusil jsem větší kus dema (proč se to proboha nedá savnout???) a mám rozporuplný pocity. Je to hrozná rubačka, nějaký kouzlení a větší taktizování jsem ani neměl potřebu provádět, protože (bohužel) všechno zvládly meče. Soulasím s Michigenem ohledně UI a tabulek obecně. Je to příšerný. Takovej hnus jsem už dlouho ve hře neviděl! Jediný, co ohodnocuju kladně je ta "stará dračice" a Isabele :). Jinak mě demo ke koupi moc nedonutilo...
anti.77 píše:... zažil jsem dvě odpovědi a milion valících se zrůd asi tak jako v Serious Samovi .... tak nějak se mi zdá,že Call of Duty s mečem asi fakt kupovat nebudu ani kdYby se problém s grafikou vyřešil....
Při pohledu na ten "tunel", kterým se utíká, a postupně nabíhající zplozence mě taky jako první napadlo CoDko.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Je to fakt špatný:(. Kromě toho, že to vypadá jako over-the-top rubačka (co má být proboha tam hůl - rychlopalný blaster?) mě teda dostaly dialogy. Lidi o tom moc nemluví, ale mě teda přišly špatně napsaný a nudně namluvený - prostě nezajímavý. Filmová kamera tady na rozdíl od Mass Effectu moc nefunguje vzhledem k tomu, že pozadí je většinou jednobarevná šeď...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Tak už mi to běží normálně ale detaily se musí stáhnout na medium,divný-na hight 10FPS!!!!,medium kolem 80-100FPS!!!!AA taky 8x a anizo 16x ..... co to má znamenat ????? Asi chtěj pc hráče znechutit ,aby mohli udělat příště už jen sra*ku pro konzole. Jinak ,co jsem si zahrál byla doopravdy nechutná rubačka-navíc s tímto soubojovým systémem -směšná .U toho obra hned na začátku,jsem se vcelku šikovně postavil,pravá myš a hrdina pěkně sám rubal a kolegině vrchala kouzla!!!! Obrovi ale životy ubejvaly pomalu,šel jsem dát půl cigarety a vrátil se a můj hrdina hrdině dorubával !!!!! Fakt síla .... ještě ,že to demo vyšlo,sice jsem váhal kvůli absenci češtiny ale koupil bych to..... takhle mi nezbejvá než se těšit na novýho Zaklínače ... Radost z DA2 přenechám děckám u konzolí ..... zklamání doopravdy největší .... nedavno jsem dohrál NWN2 - kam až může slušná firma klesnout-no jo,prachy jsou třeba a vzor úspěchu CoD táhne .....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Proč nebude DA2 lokalizován do CZ - http://games.tiscali.cz/tema/proc-se-dr ... leni-55051

Jinak demo mě teda těžce zklamalo, jedničku jsem vydržel hrát malou chvilku, takže jsem nebyl zatížený dojmy z ní, ani přehnaným očekáváním, ale pokud by mě děmo, jako nového hráče série mělo nalákat, tak se stal přesný opak.
Goldnoob team proud member!
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

anti.77: skusal som to na gtx570 a uplne bez problemov. very high nejde nastavit v deme a cely directx 11 je bugnuty v deme. v plnej hre to ma byt vyriesene. demo ma nepresvecilo takze vsadzam na zaklinaca
Havlos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Havlos »

Proč hra není lokalizována do CZ

http://games.tiscali.cz/tema/proc-se-dr ... leni-55051

Takže kdo umí dobře ENG a chce hru v cz tak mu může pomoct :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

O dva posty výše ...

EDIT

Soutěž o DA2 - http://games.tiscali.cz/tema/velky-a-te ... daii-55054
Goldnoob team proud member!
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

DA:O se mi docela libilo a dohral jsem to, prestoze jsem taky tak trochu odkojenej starsima rpg, ale DA2, soude dle dema, je totalni ukrutna sra.ka
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

anti.77 píše:No tak proběhla hromada pokusů a výsledek jen ten,že mám pocit,že demo asi nemá rádo GTX580 ..... FPS neustále kolem 10,nejde nastavit very hight ani poslední tři parády v menu videa .... jako bych neměl plný DX11 či co ...mj DX jsem taky reinstaloval ..... je to divnýjinak vše v pořádku-karta běží jak má ,jen tohle demo nezkousne !!!!Dokonce i monitor mám připojenej 22" ....

Hru jsem ale zkusil i přez těch 10fps a zažil jsem dvě odpovědi a milion valících se zrůd asi tak jako v Serious Samovi .... tak nějak se mi zdá,že Call of Duty s mečem asi fakt kupovat nebudu ani kdYby se problém s grafikou vyřešil....
no umňa to beží podobne...
ja to mám predobjednané :mrgreen: :oops:
ale nechápem EA kedže vyspustili ked už nič iné, tak divné demo, demo by malo ľudí nalákať a nie odpudiť :(
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
nula_opc_cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od nula_opc_cz »

u me stejne jako u anti.77 - i7 950 + 580gtx +dx11 veryhigh = 10 fps
kdyz to soupnu na high tak to vyleti na cca 80 .

na forech jsem narazil na lidi s 580 co maj stejne problemy tak to vypada na drivery. :evil:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Skúste beta ovladače 267.xx vraj to dosť pomohlo no aj tak je to naprd. Vyzera to na "gaming evolved" :D a totalne blbo optimalizovane pre nvidiu. Viac ludi ma taky problem takze cakat na patch alebo nove ovladače.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

takže stáhl jsem si ještě vylepšený textury, co jsou dostupný na ofic stránkách, DX 11 very high, af 16, AA 0 a v bojích mám kolem 35-60 fps na hd 6950 (odemklá 950/1450) core i5 4 ghz.. takže optimalizace asi nic moc, na tu grafiku
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“