Poradte s hrama - starsi klasiky :)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

STELKER
Začátečník
Začátečník

Re: Poradte s hrama - starsi klasiky :)

Příspěvek od STELKER »

no jak tu píšete ty staré pecky tak jsem hned dostal chut si zahrát Deus Ex
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Možná tu bude horko,záleží na tom,jak si toto vlákno budeme hýčkat.Taky se to může jmenovat vzpomínky na staré časy.Jen bych rád věděl,kdy přišel ten klíčový zlom.Ten zlom,kdy se hry staly tzv.bestoffoldclasic.Vzpomínky jsou pěkný,ale do kdy chceme vzpomínat.Budeme si pamatovat v roce 2200 hru která vyšla včera? a proč nebude tak dobrá?proč se o ni nebude tak mluvit jako o těch bestoff z roku 90.No raději končím s blbejma kecama.Melu kraviny a konzervuju se ve světě kdy to bylo fakt lepší.
Ale co mě poslední dobou zajímá,jsou indie hry.Převážně k dostání přes digi.distribuce.
Mafian277198
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mafian277198 »

A taky přece Return to Castle Wolfenstein, ne ? 8-)
|MB:Prime Z790-P WiFi|CPU:Core i9-14900K (NH-D15S 2×NF-A12x25, NF-A14x25)|RAM:Vengeance 48GB DDR5 (2×24GB 6,4GHz CL32)|GPU:Aorus RTX 4090 (3×NF-A12x25)|SSD:FireCuda 530 500GB, 4TB|SND:Sound BlasterX AE-5|PSU:Prime TX-1000 (NF-A14)| Fotky PC
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

Vidim, ze tu nikdo nevzpomenul skvele 2 hry a to: X-Wing a Tie Fighter. U techto her jsem prozil docela dost hodin a byl to mazec, hlavne X-Wing. Ale je k tomu treba aspon nejakej obycejnej analogovej joystick... Nemusis byt ani moc fanda Star Wars, ale ve sve tobe tam byly vesmirny bitvy s extremne rychlyma stihackama parada..
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Postal 2, ale jenom v případě že máš krapec ujeté sklony k zabíjení lidí. Nicménéně to jde projít i bez masového zabéjení, ale není to taková sranda :wink:
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

to viz ze mam ujete sklony :D urcite si mi dal chut na manhunt :D
Mirek1: vis me pride ze ty stary hry delali protoze je to bavilo..chteli udelat nejakou hru na kterou by jentak nekdo nezapomnel..natoz dneska uz sou ty hry tuctovi a distributor tlaci na vyrobce aby to uspechali a meli co nejdriv prachy..podivej se treba na mafii 2 a ostatni hry...proc je mafia 2 ve vsem lepsi a kazdej po ni kouka..ma to kouzlo ty lidi to fakt bavi a chcou udelat neco co tu jeste nebylo...uz me s*rou ty napodobeniny call of duty 4..vem si vysel cod4 mel originalni multak..bylo to neco super pak vysel mw2 bylo to to samy akorad novejsi a napodobeniny jako je novej medal of honor..nebo i bad company 2 me pride stejny...tot muj nazor...

undying dohrano..spica :)
uz se chystam na thinga :)
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Ty jo, dobře napsané, až teď projdu mafiii, zahraju si hry co si linkoval na první straně, díky ti :wink:
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Oba díly MDK, jednoznačně. Při vzpomínce na jedničku se mi chce brečet :sad:
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

FragmeNT píše:Vidim, ze tu nikdo nevzpomenul skvele 2 hry a to: X-Wing a Tie Fighter. U techto her jsem prozil docela dost hodin a byl to mazec, hlavne X-Wing. Ale je k tomu treba aspon nejakej obycejnej analogovej joystick... Nemusis byt ani moc fanda Star Wars, ale ve sve tobe tam byly vesmirny bitvy s extremne rychlyma stihackama parada..
Tieto hry by ta teraz vobec nebavili. Vtedy to bola spica.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Když je řeč o X-Wing a Tie Fighter, tak mě napadl Freelancer, u toho jsme hlavně v multiplayeru strávili neskutečný množství času a existuje do něj přehršel modů, takže si každej najde něco.

Další špičkový věci, který v DosBoxu hraju dodnes jsou Crusader: No Remorse a Syndicate. Klasika je taky Neverhood.
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

.vem si vysel cod4 mel originalni multak..
A já sem si jednoho dne řekl,že to vyzkouším.Ani nevím kdy hra vyšla.Prostě sem viděl akci v jednom obchodě tak sem hru koupil.Říkal sem si,že tomu dám*když to tak všude vynášejí nad slunce jako best game.Tak jo.Nainstaloval sem hru.Zahrál a pustil se do multi.K mému překvapení sem hned jednu chytil z boku? ze zadu?nevím..prostě respavn každou chvíli.A dost.Toto nechám mladším ročníkům.Tady fakt nebudu sedět a tupě střílet do někam* na prázdno.Na což do vlastních.

No,hru sem odinstaloval a hodil ji na aukro.Ceny se vyšplhala a byla jednou tak vysoká.původně 450,-
Co teď ? nějak sem odbočil od tématu?ano,chtěl bych se držet stařešin*

Pokud můžu ještě doporučit,sežeň si štěně.Teda pardon :comp: to je překlep.Zrovna se dívám na film,táto sežeň štěně.zase odbočuji.Sem debil

Jo,co sem to chtěl jenom říct..jo,sežeň si hru CHASER od slovenských Cauldron.Pěkná,né tuctová střílečka.Ale pozor.Ukrutně dlouhá.Přečti,pogůgli*já jen vím,že ji najdeš na digi.distribuci http://www.gamersgate.com/DD-CHASER/chaser vyšla kdysi v Levelu.Mám ji doma a už mě svrbí prsty.
Taky se mě líbí Messiah
Taky sem se dost nahrál NFS Porsche.Pak se mě do ruky dostal Undeground 2 a skončil sem.
Jako,mohly by se vypisovat tuny her co ovlivnily lidskou mysl a pořád stojí za to.Manhunt je hodně dobrá hra.Já sem ji koupil na Steamu když byla akce.
Teh Goat:MDK jsou klenoty.
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Mirek1 píše:Teh Goat:MDK jsou klenoty.
Jednička byla moje úplně první a na dlouhou dobu poslední vypálená hra :mrgreen: Kdyby mi jí dneska někdo nabídl v originální krabici, tak bych po tom hned skočil.
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Tak já ji taky dostal vypálenou.To dřív bylo od lidiček co si mohly dovolit internet hned jak se u nás naskytla možnost.To bylo asi jako s kazetama na video.Taky se kopírovalo a zíralo.

Chlapci,pamatuji si do dnes,jak sem si šel koupit hru Earth 2160 za 999,- ještě s bratrem.Mám ji dodnes.Obrázek
Beam
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beam »

Jak se tady objevil ten Neverhood, tak opravdu doporučuju všema 21-ti :-D v dětství, na tátovo počítači.. to byly hodiny a hodiny.. geniální příběh, ohromná "modelínová" grafika, humornost, a ještě nutnost zapojit mozek.... Pro mne stále nepřekonaná hra (Přesto, že závislačím na WoWku), těžko jí kdy něco překoná..
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Mirek1 píše:Chlapci,pamatuji si do dnes,jak sem si šel koupit hru Earth 2160 za 999,- ještě s bratrem.Mám ji dodnes.
Earth 2140 byla taky pecka. Dvě odlišný frakce, skvělá 2D grafika (hlavně exploze), "mechové"... Další díly už mě moc neoslovily.

Sakra, málem bych zapomněl - Total Annihilation - předchůdce Supreme Commanderu, snad první strategie s vymodelovaným polygonovým terénem (maximálně druhá), velký množství jednotek, velké mapy... moje první originálka 8)
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Je to toto? http://www.gamersgate.com/DD-TOTALA/total-annihilation
To sem nehrál.Je to líbivé,koukám..
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Pekny thread, konecne budem mat co hrat.

A dam nejaky zoznam za seba, ale niektore mozu byt blbosti kedze som ich hral ako uplne decko a vela ich uz bolo spomenutych:
Quadrax, Dangerous Dave, Stunts, Neverhood, Abes Exodus/Oddysee, Age of Empires 1/2 + datadisky, Stronghold povodny a Crusader, Gothic 1/2, GTA 3, Freelancer, Return to Castle Wolfenstein, Rainbow Six Raven Shield, Vietcong, Far Cry, Commandos, Warcraft 3 + datadisk, Mafia, OFP...

Je toho urcite viac, ale kto si to ma pamatat.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

Need for speed 2 to byla hra u té sem proseděl hodin a hodin
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

Tohle je opravdu zajímavej thread 8-)
Pořád jsem čekal, až někdo vzpomene Stunts. Na intru jsem to pařili každou volnou i nevolnou chvíli. Furt jsme soupeřli o co nejlepší čas, stavěli šílený tratě. Škoda, že už jsou to roky pryč. Hned bych si to zase dal.
Tak já si taky napíšu seznámek:
Úplnej začátek mého hraní - Golden Axe, Wolfenstein 3D (pro mě asi vůbec to nej), Grand Prix Circuit a The Cycles od Accolade.
A to, co se ani po letech nezapomíná - Doom I, Blood, AoE II + datadisky, Elastomania, NHL 98, AvP, Half-Life, Unreal I, Quake 1-3, Settlers II-IV, Knight and Merchants, Carmageddon I - bombastická zábava, SimCity 2000 a 3000, MAFIA, Flashpoint.

Jo a abych nezapoměl, Transport Tycoon Deluxe hraju dodnes! :mrgreen:
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
STELKER
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od STELKER »

ondra.palas píše:.... Transport Tycoon Deluxe hraju dodnes! :mrgreen:
jojo to občas hraju taky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“