World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
veteran13
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od veteran13 »

Tam nejde nějak založit místnost aby sme se potkali? teď to stahuju tak uvidim jaké to bude
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

HEAD píše:Jo matchmaking stoji za hovno.

Jinak ja mam full upgrade t34,su85 a t34/85.
Na druhou stranu sem zas ale dneska poznal jak se asi cejtí ten jeden nebo dva heavy co celkem často potkávám. Byl jsem v podstatě jeden z mála medium na mapě a k tomu mám full upgrade se 75 mm kanónem, takže z asi 10 ran bylo 7 zničenejch tanků, osobní rekord. :lol:

//Tak další tank, M3 Lee, ježiš to bude porod s tou plečkou vystřílet tolik peněz a exp na další tank.
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ta hra je uplna kravina v tomhle stavu.Furt me to hazi mezi tanky co me daj na 2 rany a k tomu ten zkurvenej system spotovani.
Nekdo me sejme a ani nevim odkud.
Potom absurdni nevyvazenost. Vk 3601h 100mm pancir a moje T34/85 45mm pancir.Pritom oboje tanky sou medium lvl6..
Proste demence.
Uz mesic slibujou patch 6.4, kterej ma tohle resit, ale furt nic...
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

V pohodě no, já s tou M3 nesundal ještě ani jednoho. :lol: Jednou skoro, ale pak mě sundala artilerie. :angry2:
Obrázek
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

heade neber to takhle.. 45mm pod uhlem neni 45 :P a mas 100mm kanon kterej je daleko lepsi nez kratka 88 na vk
KDO mi odebral moji zlutou kartu
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ve hre je to efektivne nakych 50-60mm a to je porad malo.
Jinak ten kanon neni lepsi je strasne pomalej.
V 1vs1 nablizko nemam absolutne narok.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Je pravda ze ja se s 34/85 taky docela trapil a vk36 je hodne povedena ale zase srovnej ostatni tridy. Nemuzou byt vsechny tanky nejlepsi. Hraju to odznovu uz potreti a ta nevyvazenost mi nedela problemy. Je to jen o tom jak ten tank hrajes.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

mě přijde i blbý ten styl hry, člověk jede 5 minut na nějaký flek pak ho sejmou ze vzdálenosti kam ani nevidím a musím čekat než to skončí, abych si s tím tančíkem zas zahrál
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

kup si motor a jak te zabijou tak odejdi a jdi hrat s dalsim :roll:
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

nemám groše :D no upřímně sem od toho čekal trochu víc, ale občas se k tomu vrátim
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Bez penez do tanku nelez :lol: jinak.. taky sem od toho puvodne cekal vic ale uz sem se vratil 3x a mam za sebou tak 3000 bitev
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Takhle vypada muj tank po jednom zasahu artylerie...
Obrázek
Uz se s nim neda prakticky nic delat.Jedina moznost je jet k nepriteli a nechat se zabit.
Ten kdo arty vymyslel byl peknej dement.Strasne to kazi hru.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Takovejch kravin je víc, takže ve výsledku je to vyrovnaný. :lol: Kolikrát se bez artilerie ani nedá vyhrát, heavy tanky co potkávám se sundat pomalu nedaj a může nás bejt v medium/light třeba 5.
Obrázek
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

taky to nejni prace light tanku sundavat heavy

co skoncila beta je to dost hrozne protoze si vetsina novacku mysli ze je to zavod kdo se driv dostane do souperovy baze kde je vsechny vystrilej
just me
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Tak, poslední dobou taky hraju... jezdil jsem s M3 Stuart, kdy jsem zjistil, že ze Stuarta se nedostanu na Heavy.. Tož jsem prodal Lighty a koupil medium, takže teď vydělávám na M3 Lee.. Mě to náhodou baví.. :)
Wannabe dickface... :]
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Spočiatku celkom fajn, ale ak 80% hráčov má lepší tank ako ty, tak je to trochu annoying ... Doteraz som zo všetkých hier spolu zabil asi 2-3 tanky. Asi to nebude to pravé pre mňa.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Do tieru5 je to peklo.Potom se to uz da.
Treba s Kv sejmes vsechno do tieru4 na 1 ranu.. :)
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

HEAD píše:Do tieru5 je to peklo.Potom se to uz da.
Treba s Kv sejmes vsechno do tieru4 na 1 ranu.. :)
To není pravda. Záleží jaký máš kanón, pokud ten nejlepší tak dává vyváženou penetraci i poškození (takže 2-3 zásahy), ovšem pokud máš tu rouru od kanálu co plive HE tak ano, slabší dáš na jednu ránu, ale jelikož nyní je ve hře nehorázné množství vyšších tierů ke kterým tě to bohužel bude také házet, tak si moc neškrtneš - bo ta roura nemá žádnou průraznost, ale zas sází kritické zásahy = spoustu kreditů, pokud tě ovšem nechají vystřelit.
Ze začátku je dobrý nápad si ponechávat posádku, jezdit se slabším elitním tankem a expit si ji. Až budou všeci na 100% ve všem pak teprve přejít na další tank, poté je to úplně o něčem jiném, už se vám nestane že zhoříte po zásahu, pásy nahazujete do 2sec a mizíte před očima.
Vždy prodávám i jinde.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak, ešte pred tým ako ma chytla 39°C-ová horúčka, trochu som sa s tým pohral a je to celkom fajn :-) Momentálne používam T1ku, čo som mal od začiatku, mám ju ale úplne vytunenú takže s ňou sa to celkom dá. Kúpil som si Pzkpfw 35 t, pomaličky ho vylepšujem, ale na T1ku zatiaľ nemá :-)

/existuje iná metoda získania zlata okrem kupovania ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

tak jsem to zkousel ale nevidim modely tanku, jenom stiny pod nima, netusite co s tim ? :lol:

edit: tak restart pomohl, uvidime jak to bude zabavny ale vypada to jako zmena, nic podobnyho jsem nehral a Navy Field me docela bavil 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“