Promazávání komentářů???

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
nagger
Nováček
Nováček

Re: Promazávání komentářů???

Příspěvek od nagger »

podle "většiny" autorů Pctuningu- tedy těch co mají povoleno se k tomu vyjadřovat 8) je na tomto kdysi solidním webu vše v pořádku :lol: to že jho úroveň díky působení lidí jako Z.O. (tohoto se již musím pomalu zastat, protože vypadá, že konečně dospěl a jeho články začínají být velmi dobré) a poslední dobou především M.K. - za upozornění v diskuzi že jako obvykle neuvádí solidní zdroje jsem byl smazán, po smrtelné urážce, že je ubohé, když maže co se mu nehodí jsem dokonce dostal bez varování ban - a jak se pozná na pctuningu ban ? prostě při pokusu o odeslání příspěvku se objeví jen všeříkající hláška "Request failed" :lol:
a hlavní modderátor tohoto fóra ? když mu napíši, tak se stane co ? ignoruje :lol:

tedy pokud je pro Vás "ó nejmocnější autoři" smrtelná urážka, když si nědko stěžuje na Váš přístup a Vám ty stálé stížnosti nestojí za úvahu - jste tedy komunisti ? nebo z Vaší strany vládne tyranie ? co udělá M.K , když ho někdo předběhne ve frontě, zablokuje mu výjezd z parkoviště... - zastřelí ho ? :lol: zkuste se nad svým přístupem zamyslet...

ale co - stejně toto vlákno smažete 8)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

bud rad, ze nejsi na facebooku, tam mira vladne pevnou rukou a maze vsechno co mu neprijde pod nos :roll:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

myom píše:bud rad, ze nejsi na facebooku, tam mira vladne pevnou rukou a maze vsechno co mu neprijde pod nos :roll:
Kočí psal, že nemá žádnou možnost jak mazat cizí komentáře na FB. tak kde je pravda?
Ahoj.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Já jsem tam kdysi (slušně) napsal, že jen spamujete zeď těma s prominutím kravina co vyhrabete na netu (teď nechci nikoho urazit, ale myslím že to tam dával M. Kočí) a někdo to smazal, prostě to tam za chvíli nebylo. Tak nevím..Když jsem to tam napsal po druhé tak udělal anketu jestli ostatní o to mají i dále zájem, to mě naopak potěšilo.. :)
gringoAD
Nováček
Nováček

Příspěvek od gringoAD »

A nemohl by se k teto diskuzi vyjadrit autor clanku o kterem cela diskuze je? Zadam tedy p. Kociho aby se vyjadril ke svemu clanku a k tomu, jak se vyvijela samotna diskuze pod clankem samotnym. A pevne verim, ze uz se podobny clanek na PCT neobjevi.
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

aktualni novinka na FB me osobne rozesmala.. ale pokud si nejste jisti jestli tam muze Mirek mazat tak:
PCTuning.cz ‎@MB no tak, nechci tu nic mazat... *M
obrazek novinky:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 9062_n.jpg

//edit Wilik - promaz OT
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“