Smith píše:FINAL

Stránka s extensions mi jede.Dvorix píše:docela jsem se těšil na extensions a nějak to vůbec nejede![]()
Trochu postrádám, když už přišly skupiny v záložkách, tak aby se mi otevíraný odkaz na pozadí otevřel do skupiny a ne zbytečně vedle (nepřehlédl jsem nějakou nabídku...?).

Myslis "sbohem pando" ze jo ?LiveBomb píše:Super. Jeste se dockat XMarks, FlashGotu a AD-Blocku a sbohem lisko....

Dá, ten bar je tam pořád, ale je schovanej. Když dáš v lištách zobrazit i nezobrazované lišty, tak ho tam uvidíš. Klikni na něj, označ, kam ho chceš umístit , a zároveň zruš ten spodní (lišta záložek)...hotovobeardie píše:da sa nejak dat personal bar uplne hore a taby pod address bar?
tak ako to bolo v 10.50+?

http://help.opera.com/Windows/10.60/en/backup.htmlSaphire píše:Luxus! Přecházím na operu! (sice se mi vůbec nechce, on je totiž FF pohodlňoučký, ale statusbar mu měli nechat!)
Ale potřebuju nějak kompletně převést nastavení do nové instalace. Lze to?

ja ho mam zobrazeny, ale neda sa mi posunut pod address bar a tab bar uplne horeDelarge píše:Dá, ten bar je tam pořád, ale je schovanej. Když dáš v lištách zobrazit i nezobrazované lišty, tak ho tam uvidíš. Klikni na něj, označ, kam ho chceš umístit , a zároveň zruš ten spodní (lišta záložek)...hotovo

Teď tomu moc nerozumim...co chceš mít kde? Já myslel, že chceš klasickej personal bar, kterej byl nad tabama i adress barem, o jinym posouvání nevim. Pod address barem je novej bookmark bar.beardie píše: ja ho mam zobrazeny, ale neda sa mi posunut pod address bar a tab bar uplne hore

No to jsem se snažil vysvětlit výšbeardie píše:
problem bol v tom, ze stale existuje Personal bar a k tomu pribudol aj Bookmarks bar, ale Personal bar sa mi nejak nedal zobrazit
ten bar je tam pořád, ale je schovanej. Když dáš v lištách zobrazit i nezobrazované lišty, tak ho tam uvidíš. Klikni na něj, označ, kam ho chceš umístit , a zároveň zruš ten spodní (lišta záložek)