HTC Touch Diamond 2

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Touch Diamond 2

Příspěvek od OndraSter »

Aha, já myslel že TD2 má taky nový Widcomm BT stack, ale ono má ještě původní Microsoftí. Kde to tam je, netuším, promiň.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tam to právě nikde není, nebo jsem to tam nenašel, ale prolezl jsem to hodně pečlivě.
Goldnoob team proud member!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

V jedné romce na TP2 jsem viděl možnost, si uživatelsky přepínat "pomalou" a 3G síť pomocí přepínače přímo na ploše, možná je to standardní fce u některých rom, ale na TD2 to nemám. Není nějaká aplikace, která by mi třeba přes ikonku, bez nějakého dalšího nastavování umožnila totéž? Lézt pokaždý hluboko do nastavení je otravný, ideální by bylo si vyhodit ikonku na plochu a dělat to na jedno tapnutí přes ní, ale nikde nemůžu nic najít :(
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Mělo by to být v comm manageru, což myslím není zas tak hluboké nastavení...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tam to není (navíc jsem to tam hledal jako první), lze to přepnout jen Start - settings - phone - band

Mám WM 6.1
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Co zkusit tohle ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=502980

//edit : aha ...
* Does not work on Touch Pro 2 or Diamond 2. My guess is it will no longer work for newer devices as HTC has disabled this hidden feature in Comm Manager. Use my app, JZ SmartMort which has a macro/script to turn 3G on and off. It's the only thing I can offer for newer devices.

//edit2: tak ještě jedno téma které by mohlo pomoct .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544640
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Díky, nakonec jsem to vyřešil primitivně a to tak, že jsem si potřebný soubor zkopíroval do programů (CMBandSwitching.exe) a pomocí EasyTodayLaunchera zkopíroval na Today obrazovku. Je to dokonce ještě o krok kratší než kdybych to dělal přes Comm Managera, protože to nefungovalo přímo, ale po spuštění to otevře dialog s výběrem sítí a frekvencí, kdežto já se snažil, najít něco, co mi to rovnou přepne 3G on/off ... lepší než nic :)

V CommManageru jsem to nezprovoznil, po chvilce hraní v registrech jsem tam sice dostal funkci 3G, ale i když jsem správně vyplnil všechno, tak to nefungovalo.

Ale díky za radu, nakoplo mě to správným směrem :)
gimaster2
Začátečník
Začátečník

HTC Diamond 2 - aplikace facebook

Příspěvek od gimaster2 »

zdravím mam HTC2 a spouštim aplikaci facebook, ale neobjevuje se mi tam aktuální data na zdi. Jen cca den a dva na zpět ? Nevíte jak to upravit?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Diamond 2 - aplikace facebook

Příspěvek od OndraSter »

Je potřeba nahrát novější, koukni na marketplace a stáhni poslední verzi Facebooku.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
gimaster2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gimaster2 »

To jsem udělal http://wmmania.cz/software/internet-kom ... /facebook/ , a stejnak je to nějaké zasekané ? Je ještě nějaká novější?
gimaster2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gimaster2 »

jo už to frčí
cechys
Nováček
Nováček

Příspěvek od cechys »

kdyztak zkus aplikaci FIM... nabizi dokonce i facebook chat- provozuje na mem HTC TOUCH HD uz asi rok a zcela bez rpoblemu ;) (mam stale 3g pripojeni tedy)
gimaster2
Začátečník
Začátečník

Mám HTC Diamond 2 potřebuji přeinstalovat systém

Příspěvek od gimaster2 »

Potřebuji provést změnu z Win 6.1 na 6.5 - kdo poradí,kde co mám kde stáhnout ?
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám HTC Diamond 2 potřebuji přeinstalovat systém

Příspěvek od Zivan »

Ze stranek HTC nebo Sunnysoftu si stahnes anglickou ROM 6.5, nainstalujes a pripadne doinstalujes cestinu.

http://www.htc.com/cz/SupportViewNews.a ... ews_id=330
http://firma.sunnysoft.cz/htc/

Samozrejme si nejprve udelej zalohu dat, synchronizaci s Outlookem v PC...atd.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“