LOGITECH MX 1000 Laser, USB/PS2
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
By mě teda zajímalo, jestli ta baterka vydrží těch 5 let. Mobil to sice není, aby se to nabíjelo každej čtvrtej den, ale 5 let je celkem doba
Ikdyž na druhou stranu, komu vydrží jeden hlodavec 5 let
.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- JanoS
- Začátečník

Komu vydrží hlodavec 5 rokov ? Pred pol rokom sa so mnou rozlúčil staručký Genius ktorý som používal na mojej 486, potom K6-2 a to od roku 1993 /vtedy stál 1300,-/
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)
Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
- smates
- Začátečník

http://www.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=39475pavel.minarik píše:pánové, dát za myš víc než 2 litry bez DPH mi přijde jako nesmysl
to by musela být o 800% lepší než obyčejnej optickej myšák za 250,-
tak do litru je to podle mě akceptovatelný, ale v
víc?!
Stoji vic nez 2 litry ale s DPH.Ja do ni pujdu.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Psanec
- Nováček

-
Problem s Acceleraci u MX 1000 pod winXP
Lidi pomocte mi prosim vyresit tento p[roblemu teto mysi, jinak se ji budu muset zbavit a to bych nerad ....
Zkousel jsem zapis do registru a to nepomohlo mys porad pry prudkem skubnuti opsala oblouk po cele obrazovce a kdyz sem zase hejbal pomalu tak se sotva sinula. U me stare MX 500 bylo v ovladacich mozno zaskrtnout: disable acceleration in game. U ovladacu pro tuto mys nic takoveho neni , je tam jen pro win a to mi je knicemu.
Zkousel jsem uz ruzne veci, Ovladaci pcinaje registrama konceje , ale uz me nenapada jak dal......
Pokud se vam to nekomu podarilo vypnout tak prosim napiste dik moc ....
Zkousel jsem zapis do registru a to nepomohlo mys porad pry prudkem skubnuti opsala oblouk po cele obrazovce a kdyz sem zase hejbal pomalu tak se sotva sinula. U me stare MX 500 bylo v ovladacich mozno zaskrtnout: disable acceleration in game. U ovladacu pro tuto mys nic takoveho neni , je tam jen pro win a to mi je knicemu.
Zkousel jsem uz ruzne veci, Ovladaci pcinaje registrama konceje , ale uz me nenapada jak dal......
Pokud se vam to nekomu podarilo vypnout tak prosim napiste dik moc ....
- Butch
- Středně pokročilý

Čus lidi. Mám tuhle myš cca 2 měsíce a je fakt v pohodě.
Ta li-onka vydrží kolem měsíce, a to tu myšku vůbec nevypínám(kdo na to má pořád pamatovat)
S vypínáním by vydržela několikrát déle.
Jsem s ní fakt spokojenej a ty 2000Kč za ní vůbec nelituju.
Dosah je někde kolem 3 metrů.
Radši koupim něco věcného, než to někde prochastat
Ta li-onka vydrží kolem měsíce, a to tu myšku vůbec nevypínám(kdo na to má pořád pamatovat)
S vypínáním by vydržela několikrát déle.
Jsem s ní fakt spokojenej a ty 2000Kč za ní vůbec nelituju.
Dosah je někde kolem 3 metrů.
Radši koupim něco věcného, než to někde prochastat
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s tim, ze chlast suxx, ale preci-jen, mam radej svy MX510 nez MX1000 - nema o nic (alespon co ma ruka pozna) lepsi snimani (mozna to bude tim, ze mam X-trac podlozku?) ale neni tak tezka jak MX1000 - s tou se mi blbe hraje...
Samo, ze si clovek urco zvykne, ze musi prstiky zabrat vic a ze to ma hmotu a vetsi setrvacnost a nauci se s tim hrat take - ale zas ta baterka, no, a mam k bezdratu nejak neduveru...
Nevic mi prijde, ze Logitech uz nema roupama co delat a chtel by za mysitka majlant. Souhlas, ze MX510 vypadaj bozsky, ale... Ta cena...
Samo, ze si clovek urco zvykne, ze musi prstiky zabrat vic a ze to ma hmotu a vetsi setrvacnost a nauci se s tim hrat take - ale zas ta baterka, no, a mam k bezdratu nejak neduveru...
Nevic mi prijde, ze Logitech uz nema roupama co delat a chtel by za mysitka majlant. Souhlas, ze MX510 vypadaj bozsky, ale... Ta cena...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Spooky KT2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
MX1k
jsem vlastnikem tyhle krysicky a vubec si nestezuju !!!!baterka super ...citlivost super ....proste no error 
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem s ni bouchnul o stul a nic, vic, a furt nic! Vic uz to zkouset ale nebudu, preci jenom, nebyla levna...Sleepy.664 píše:Malou chybku to přecijen má... Když s ní malinko silnějc bouchnete o stůl, je nachvilku paralyzovaná a kurzorem nejde pohnout, nebo při pohybu ustřelí někam do pryč.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Koukni na tohle můvíčko a pak to vyzkoušej...: http://3dgpu.com/forums/index.php?act=A ... post&id=76mina píše:Tak sem s ni bouchnul o stul a nic, vic, a furt nic! Vic uz to zkouset ale nebudu, preci jenom, nebyla levna...Sleepy.664 píše:Malou chybku to přecijen má... Když s ní malinko silnějc bouchnete o stůl, je nachvilku paralyzovaná a kurzorem nejde pohnout, nebo při pohybu ustřelí někam do pryč.
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Smysl tohodle mi nejak nedosel - nejakej magor mava mysi nad podlozkou? WTF?Sleepy.664 píše:Koukni na tohle můvíčko a pak to vyzkoušej...: http://3dgpu.com/forums/index.php?act=A ... post&id=76
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, když je potřeba myš na stole přemístit, aniž by se pohnul kurzor, tak ano.mina píše:Smysl tohodle mi nejak nedosel - nejakej magor mava mysi nad podlozkou? WTF?Sleepy.664 píše:Koukni na tohle můvíčko a pak to vyzkoušej...: http://3dgpu.com/forums/index.php?act=A ... post&id=76
Při rychlejších akčních hrách nastává s přemístěním myši v tomto případě problém. Člověk položí myš tak rychle, že se pak chvíli nemůže hejbat, což svyšuje možnost, že si na něm někdo započe frag...kapišto?
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MX1000
Mě MX1000 vydrží tejden, i když jí nevypínám na noc a celkem jí používám. Nevidím problém v tom, dát jí jednou za pár dnů na noc do nabíječky.Lum1K píše:Bezdrat rulezz nikdy nekupujte, koupil sem si mys s bezdratem za 2000 a po 3 mesicich sem tezce litoval, baterky se vybijej jako blazen a kdyz uprostred parby prestane makat tak je to v p..i!!
Navíc má dobrej indikátor stavu baterky, i když už svítí červeně, vydrží nějakou tu hodinku.
Pokud je ta myš už vytřískaná, po 10 minutách v nabíječce je ready na dalších 24 hodin provozu.
- Lum1K
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to 2 roky a mel sem bezdrat od geniusu - zprvu sem byl nadsenej, nova technologie atd..., pak sem ovsem objevil hodne temnych stranek, o kterych pises ty. Po tech 2 letech ta mys nastesti odesla (rozslapl sem ji - omylem) a tak sem stal pred vyberem nove mysi. Na obrazku sem vydel tuhle MX1000 a byla to laska na prvni pohled - tak sem hned hledal, jestli neprodavaj dratovou variantu - tu neprodavali a tak sem se premohl a koupil ji. Muzu ti rict, ze je to volba cislo 1 (zatim). Jediny neduh co ma, je hmotnost, ale pro nekoho to je + a jiny si zvykne. Pokud by nebyla 2x tak tezka jak dratova, tak to vyrobci dratovych mysi zabali, protoze by byla naprosto bezkonkurencni. Je to kazdopadne nejlepsi mys na trhu, kdo si to nemysli, mel by si ji "pochovat", v 90% pripadu zmeni nazor...Lum1K píše:Tak treba se zmanila technologie, tu mys nemam a ty money bych za ninedal. Tolik penez za jednu mys sou podle me utopeny prachy. Ale zkusenosti s tim mam spatny, i kdyby ji davali zadarmo bych do ni nesel...