Projekt Souhvězdí (my first mod)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Angellus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt Souhvězdí (my first mod)

Příspěvek od Angellus »

asi takto krom tech hvezdicek a jejich propojeni by to mohlo vypadat zajimaveji udelat jen souhcezdi pomoci diod by bylo lepsi :-)
PrimarPC CPU:AMD Phenom II x4 940 3GHz Black Edition,MB:Gigabyte GA MA790FX-DS5,RAM: KingStone 4x2GB ram 1066MHz CL5 HyperX Black Edition,VGA:Saphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB GDDR5,HDD: Seagate Baracuda 500GB,case: Aerocool AeroEngine Plus Black,Mouse:Logitech G9, Keyboard: Logitech G15,Sound: Logitech X540 5.1
SekundarPC CPU:AMD Phenom x4 9550 2,2GHz ,MB:Gigabyte GA MA790X-DS4,RAM: KingStone 4x1GB ram 1066MHz CL5 HyperX ,VGA:Saphire ATI Radeon HD4650 512 GDDR3
NoteBook Acer Aspire 5535 cpu:AMD Athlon 64 X2 QL62 (2.0GHz), paměť 3GB RAM, 320GB disk, grafika ATI Mobility Radeon HD3200, Windows Vista Home Premium.
jawakiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jawakiller »

hele jednim slovem fiasko :D jako napad dobry ale ty hvezdy si tam lepit podle me nemusel ono kdyz bys udelal bocnici diodovou tak myslim ze by to lidem doslo pri fantazii a ty spinace no neslo spis koupit nejake ty mini a dat je do zadni zaslepky?neslo by to videt a efekt by byl stejny ale snaha se ceni a z me strany neco se mi na tom libi a neco bych udelal jinak a s tim lakem souhlas nebe neni jednobarevne modre a ani vesmir mozna by bylo fajn to obrousit brusnym papirem treba 800 a nekde vic aby to vybledlo a pak pod vodou do hladka 2000 a bylo by to jako nocni nebe fantasticke jinak hlavni je jak se to libi tobe a ze je to rucni prace . PS : ty ventilatory bych fakt vyrezal i ja :¨)
jawakiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jawakiller »

jak nekdo muze napsat OBY :D :D :D
GraafDark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GraafDark »

Flegy: Jo...jsou trochu velký....
Jawakiller: Já je právě chtěl mít vpředu, protože se počítá s tím, že se k tomu v klubovně nikdo nebude drapat zezadu.
A ad hvězdičky - pánové...je to pro děti... Dnešním dětem fantazie už umřela, těm se musí po lopatě....
Neeo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Neeo »

Flegy píše:ty letecky vypinace na tom vypadaji strasne. :oops:
Kriste, je to ako päsť na oko. Najkrajšie na tejto skrini je presklená bočnica, ale aj tu by som mal pár výhrad. :|
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Cely case vypada strasne.... Nekdy mene je vice.... mel by jsi se tim ridit. :)
GraafDark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GraafDark »

Asi takhle, pánové. Že mně budete mr*at za detaily bych skous. Ale celej strašně nevypadá - dětem se líbil. To je důležitý. Pro mně...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Me se to tedy nelibi vubec jako celek, ale jestli tobe ano, tak to splnilo ucel :-)

Vypinace vepredu vypadaji strasne, a to souhvezdi vepredu bych take sundal, vypada to jako kdyby comp prisel nekde k urazu a byl sesitej. Nahore taky nic moc. Osobne bych nechal souhvezdi jen na boku, nekdy je mene vice jak nekdo psal nahore.

Prijde mi to jako jeden z modu tzv z nudy, kdyz clovek nevi co by a tak ho nenapadne nic jinyho nez zacit s oblibenym modovanim. Skrin nastesti nebyla z kvalitnich, takze takova ztrata a skoda to neni :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
GraafDark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GraafDark »

Butch: Sice ne z nudy, ale poměrně narychlo a neměl jsem moc prachů....Padl na to starý Eurocase :-) Souhvězdí...a tak ony jsou ze všech stran.....
TOC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TOC »

Jj, ale vypadá to hnusně a přeplácaně.
Neni to nějaký razantní mód, jen pár barviček...
Osobně zastávám decentnější řešení (zabudoval jsem si PC do stolu pod skleněnou desku a bíle podsvítil- ještě to není hotové) a tohle se mi nelíbí.
Rozhodně si chlazení nijak nepomohl, nic jsi neodhlučnil a ani jsi to nezkrásnil.
Příště se vytáhni víc a než se do něčeho pustíš, tak si na to vyhraď čas, peníze a hlavně si udělej pořáídnej návrh ;-)
Laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16" (R7 5800H, RTX3060, 16GB, 2TB) ///
Periferie: Razer BlackWidow Elite (yellow) / Razer Orbweaver Chroma / Roccat Nyth / Dell S3220DGF + Dell U2719D (portrait) + Alza Ergo ///
Audio: Sennheiser HD650 / Cambridge Audio Dacmagic / Hypa 1 ///
GraafDark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GraafDark »

Bože můj, to je to tak těžký ? Doprd*le, píšu od začátku, že to je pro děti. Když chci elegantní uhlazenou bednu, nemusím modovat a kouknu se pod stůl na Gigabyte Auroru, nebo si koupím nějakou elegantní a uhlazenou. Myslím, že se jich dělá hodně. A pokud se s tím chci dělat proč ne. Ale tady bylo třeba něco, co do tý klubovny zapadne. K dekoraci na dveře, kterou děti samy dělaly a vypadá kupodivu podobně.... OMG, že já jsem se něco dával...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“