6950 - problem s vykonem
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- C0ach
- Nováček

-
Re: 6950 - problem s vykonem
To sice dá ale tak to každej snad vidí jestli ma fps jako vychazej v testech nebo nižší.
CPU Core 2 Quad QX9650 4GHz, Noctua NH-U12P SE2, MB Asus Rampage Extreme, Kingston 4Gb 1600MHz CL9, GK Amd Sapphire Radeon 6950@6970 960/5600, Enermax Modu 82+ 520W, Samsung SyncMaster BX2450L, Fractal Design DEFINE R3
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No jasně, jenom některý jedinci s bohatejma rodičema to nepobíraj.
Třeba Alfajk má celkově dlouhý vedení
Třeba Alfajk má celkově dlouhý vedení
- resident33
- Nováček

-
Ještě k tomu problému s fps u Metra 2033. Jestli ten problém není ve funkci Depth of Field, protože jejím zapnutím jsem na fps 25-40 a spadnu i pod 20 ve full hd MSAA 4x, AF 16x, very high. Typl bych, že někdy to při testech opomenou, protože to nastavení nejde vidět. Ta hra má po instalaci zaplou jen tesalaci. Pochybuju o fps 35+ na této kartě se zapnutým DOF. Pokud to jedu bez DOF, tak to odpovítá těm výsledkům, které se někde píšou.
A taky už druhý den zkoumám, kde je nějaký optický rozdíl se zaplým DOF a nedaří se mi najít nic. Tak nakonec jsem se dočetl, že se to nepodařilo nikomu v případě, že by to měl být viditelný rozdíl.
Bez DOF jsem nespadl pod 25 fps ani v soubojích v kouři a jdu lehce nad 50fps v jednoduchých lokacích.
Ani jsem jí k nikomu na srovnávací test nenesl, protože kolega má úplně shodné výsledky u karty jiného výrobce(ve chvíli kdy jsem mu zapl DOF).
A taky mi občas poblbne u některých her. Například u Dirt2 je to havárka a u Arcanie musím nejprve zapnout demo a pak až hru, protože bych byl na polovičním FPS.
A taky už druhý den zkoumám, kde je nějaký optický rozdíl se zaplým DOF a nedaří se mi najít nic. Tak nakonec jsem se dočetl, že se to nepodařilo nikomu v případě, že by to měl být viditelný rozdíl.
Bez DOF jsem nespadl pod 25 fps ani v soubojích v kouři a jdu lehce nad 50fps v jednoduchých lokacích.
Ani jsem jí k nikomu na srovnávací test nenesl, protože kolega má úplně shodné výsledky u karty jiného výrobce(ve chvíli kdy jsem mu zapl DOF).
A taky mi občas poblbne u některých her. Například u Dirt2 je to havárka a u Arcanie musím nejprve zapnout demo a pak až hru, protože bych byl na polovičním FPS.
AMD Phenom II X4 975 4GHz+,2x2Gb Kingston 1600 CL7, Gigabyte 870A rev. 3.1, Saphire 6950 2Gb, Corsair 650W