Kde koupit + rozmery

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

luta121
Nováček
Nováček

Re: Kde koupit + rozmery

Příspěvek od luta121 »

tak jsem to přepracoval přibližně takto: :-) jo a díky za trpělivost :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

parada, presne takto jsem to myslel. jinak jako top bych to plexi moc nepouzival, rado praska a krehne pri styku s ruznymi aditivy do vody (antibakterialni a korozni). me osobne kdyz sem s vodou zacinal se stalo, ze mi prdlo plexi u 3 bloku.
luta121
Nováček
Nováček

Příspěvek od luta121 »

tak tam mám dát kus mědi? ... bude to teda vzhledově škoda no, ale zařídím se podle profíka, at mi to nerupne... a jak expanzku? tu mam koupit plastovou viz: http://www.alphacool.cz/produkt/Alphaco ... 1=01061100
de o to, že jestli ji můžu upevnit na skříň horizontálně ?

Edit:
s tim plexi: budu do vody dávat UV přídavek, tak jsem si řikal aby to trochu vypadalo..
nenio nejaky jiny matroš, odolnější a pevný a taky průhledný, který bych mohl použít?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

existuje, pruhledny acryl. jinak pokud polozis tu expu tak by se ti akorat okruhem honily bubliny. pokud chces malou expu (ktera se ti v pohode vejde i do case , volil bych Swiftech MCRES-Micro Reservoir rev2. stoji sice 720,- ale je paradni. nepotrebujes velkou expanzku. objemny expy maj akorat vyhodu pri zavodneni okruhu, ale v provozu potrebujes navic jen ani ne decku.
luta121
Nováček
Nováček

Příspěvek od luta121 »

po tom acrylu se podívám.. Expanzku bych ci chtěl právěže přimontovat zvenku na skříň, přičemž by mi dělala spolu s UV reaktivnim přídavkem ve vodě pěkný doplněk :-) ... prozatím děkuji za pomoc :-)

EDIT:
a když dám něco jako LQT Expanzka Special V3 vertikálně, nevyjede mi z těch držáků, když ji nijak neopřu o spodek? .... a co takhle upevnění pod úhlem cca 45°? :-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nevyjede, jinak pod 45° sem nikdy expu nemel, ale zalezi na vysce vodniho sloupce. proste aby se ti nenasaval vzduch z expy do okuhu, to by bylo spatne
Tiero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tiero »

luta121 píše: de o to, že jestli ji můžu upevnit na skříň horizontálně ?
Mám V3 Deluxe 400 a horizontálně jede bez problémů i s D5 na max. Bublinky netahá (jinak tohle je jen nouzovka čekám na novou bednu -větší :) )
Obrázek
"Třeba je to jen špatná čtvrť..."
"Hele, ve špatný čtvrti maj rozbitý okna a na rohu se opíjejí děti. Tohle... Tohle je k***a konec světa!"
luta121
Nováček
Nováček

Příspěvek od luta121 »

(jinak tohle je jen nouzovka čekám na novou bednu -větší :) )

to se mi líbí, jen si ji představuju uprostřed horní strany skříně. s modrou UV vodou. a prosimte jak mas reseny radiator? pod temi tremi ventilatory?
Tiero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tiero »

luta121 píše:a prosimte jak mas reseny radiator? pod temi tremi ventilatory?
Ano,pod těma ventilátorama je Alphacool NexXxoS Xtreme III . Bohužel bedna je celkem nízká a základní desku má narvanou až ke stropu,proto je ten radiátor uskočenej do strany. A se svejma 45 mm na vejšku částešně desku překrejvá (nejdou bez jeho uvolnění vytáhnout ramky).
"Hele, ve špatný čtvrti maj rozbitý okna a na rohu se opíjejí děti. Tohle... Tohle je k***a konec světa!"
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je docela nestastny reseni, proc ste ho nedali ven? :)
luta121
Nováček
Nováček

Příspěvek od luta121 »

já radiátor plácnu nekde asi zboku skříně, ale prozatím budu mít jen na 1x120 tak ten jeste nevim kam dam
Tiero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tiero »

Flegy píše:to je docela nestastny reseni, proc ste ho nedali ven? :)
měl jsem k tomu předtím pár důvodů.
Neřeším to ,nová bedna je na cestě a v ní to bude všechno jinak ;-)
Jinak to foto tu nebylo proto že bych se tím chtěl nějak chlubit,vím že tohle není šťastný řešení a nejsem na něj hrdej, jen sem chtěl ukázat že to co říkám o expě na ležato mám odzkoušené :)

Ale tohle není k tématu ... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Voda“