Hitman Absolution

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Hitman Absolution

Příspěvek od durod »

Jj, vypada to na "peknou" optimalizaci, doufam, ze to v ovladacech opravi. Stejne tak je narocny i Far Cry3 a Assasin Creed 3. A v zadne uveden hre na to neni duvod ;-)

Eigene Benchmarks zu Hitman: Absolution

Eigene Benchmarks zu Assassin's Creed III

Far Cry 3 im Test: Grafikkarten- und CPU-Benchmarks unter DX11

a to jsem jsi myslel, ze OCnuta gtx670 mi vydrzi 2 roky na hrani "vseho max" do dalsi generaci konzoli....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Holy crap!
to snad není možný.. to mi připomíná když vyšlo Crysis a nejelo to na max na soušasným HW, ale tohle je o 5 let pozdějí a vypadá to skoro stejně jak to Crysis, takže to je nějakej špatnej vtip ne?

A to ACIII to je uplnej crap, vždyť to vypadá taky jak z roku 2009
PS5 Pro | LG OLED CX55
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Presne, nejsou to zadne graficke orgie, hlavne ten AC3, ale tam je to narocne hlavne na CPU
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Tak pro nvidie jsou tu nové ovladače, které zvedají výkon právě v této hře. Tak by to nemělo být až tak strašné.

http://www.nvidia.co.uk/object/notebook ... er-uk.html
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

durod píše:Jj, vypada to na "peknou" optimalizaci, doufam, ze to v ovladacech opravi. Stejne tak je narocny i Far Cry3 a Assasin Creed 3. A v zadne uveden hre na to neni duvod ;-)

Eigene Benchmarks zu Hitman: Absolution

Eigene Benchmarks zu Assassin's Creed III

Far Cry 3 im Test: Grafikkarten- und CPU-Benchmarks unter DX11

a to jsem jsi myslel, ze OCnuta gtx670 mi vydrzi 2 roky na hrani "vseho max" do dalsi generaci konzoli....
to sem mel vedet ze 660ti takhle predupe 7950 v acIII :) skoda no
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ale jo, Hitman je dobrá hra, když se člověk přenese přes fakt, že má blíž Splinter Cellu než Blood Money.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Chalani uvazujem o kupe tejto gamesky. Mam ale jednu otazku. V komentoch pod reckou tu na PCT som sa docital, ze po vypnuti efektu Global Ilumination v menu hra ide pekne na 60+ Fps. Je pravda ze ten efekt je "zrut" grafickeho vykonu v Hitmanovi? Mate s tym skusenosti? Citujem "TankGeorge : Naštve to možná, pokud se člověk nedokáže překlenout přes fakt, že nemá všechny posuvníky v options vpravo. Když se podívám na přínos global ilumination a rozdíl mezi medium/high SSAO, tak to s klidným svědomím vypnu/snížím a užiju si 100 FPS místo 40ti." koniec citatu.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Global illumination, SSAO a reflections žerou asi nejvíc výkon.
Když dám preset ultra (vše max), tak v 1920*1200 mám kolem 30-40fps.
Když shodím global illumination na off, SSAO normal, reflections low, stíny z ultra na high, tak mám konstantních 60fps.
Přitom okem nepoznám rozdíl. Možná na screenshotech by něco šlo poznat..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

úúúúú, Paul-ovi to na GTX560 Ti beží na full, dúfajme, že Phenom II to zvládne... prosím prosím prosím :oops:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Vdaka Paul. To som chcel pocut. Bez vycitiek sa zrieknem Global Ilumination v prospech slusneho FPS. Na vyplatu Hitmana kupujem. :)
RiCK tu nie si na DDblogu tak sa ukludni OK. Tiez som mal kedysi PhenomII X4 945 takze peace. Nikto ti neberie tvoje nadsenie z AMDeDe.
Naposledy upravil(a) ulver dne sob 24. lis 2012, 21:32, celkem upraveno 7 x.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jinak koupi celkem doporučuju, obzvlášť za těch 6 stovek nebo kolik na greenmangaming
http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/p ... olution-2/

Hlavní je nečekat Blood Money, je to spíš blíž ke splinter cellu s nějakými prvky hitmana, ale jako hra je to supr.

Ikdyž já samozřejmě chtěl styl Blood Money, takže trochu zklamán jsem. Snad v dalším díle.

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

ulver čo? DDrbe ti? Neviem ako si to pochopil ty, ale pokiaľ vidím, že Paul-ovi to ide na full a má GTX560 Ti rovnako ako ja, tak som 50% za vodou čo sa týka náročnosti hry a zostáva mi už len dúfať, že môj procesor, Phenom II, to nebude brzdiť. Kapiši?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

OK. Sorry. Bral som to ako narazku na i5. Taka mala sukromna averzia voci DDblogu a jeho fanatikom... .
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

durod píše:Presne, nejsou to zadne graficke orgie, hlavne ten AC3, ale tam je to narocne hlavne na CPU
Tak zas ten Hitman Absolution ma novy engine ovladace na to nie su este pripravene a hlavne zas az taka bieda to nie je,... je tam dost efektov a este aj pekne prepalenych napriklad Global illumination. AC 3 som neskusal...
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

RiCK píše:ulver čo? DDrbe ti? Neviem ako si to pochopil ty, ale pokiaľ vidím, že Paul-ovi to ide na full a má GTX560 Ti rovnako ako ja, tak som 50% za vodou čo sa týka náročnosti hry a zostáva mi už len dúfať, že môj procesor, Phenom II, to nebude brzdiť. Kapiši?
Paulovi to nejde na full, pise o kompromisnich nastavenich. Ale dle uzivatelu GTX670/680, staci vypnout global illumination a je to v cajku, rozdil neni vubec videt... to je jak v DIRT3, kde to vykon na nVidiach GI zamerne degraduje a prinos je nulovy :roll: (AMD Gaming Evolved....)

Nebo vypnout MSAA, GI muze byt povoleny, ale pote hra vypada hur kuli masivnimu aliasu....
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Záleží definice "jede", ono to na 560Ti "jede" na full, pokud někomu stačí 30fps.
Já k hratelnosti potřebuju 60, proto jsem pár věcí snížil.

MSAA je v hitmanovi v podstatě nepoužitelný, s tím to v 60fps nejede ani na těch 670/680 (dávaj sotva 40).
FXAA stačí bohatě, nevšim jsem si že by to nějak razantně rozostřovalo obraz. A co jsem MSAA zkoušel bez FXAA, tak mi přišlo horší - třeba hlava 47 byla pořád lehce zubatá.

Jinak teselace je parádní a výkon nežeroucí, stejně jako v Max Payne 3.

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Celkovo mi tessellácia pripadá celkom nenáročná, teda odkedy mám nV. AvP, DiRT, Max Payne 3, všetko minimálne nároky čo sa týka tessellácie. Ale možno je to len tým, že sa to nevyužíva až v takej veľkej miere.

Vzhľadom na to, že GI a SSAO hrozne žerú výkon a na grafiku príliš vplyv nemajú, tak je jasné, že budú vypnuté. A ak okrem nich takmer všetko bude na full so 60 FPS, budem vysmiaty až až :) Teraz už len či aj po hernej stránke to bude stáť za to. Uvidíme, ráno by som to už mal mať "dokúpené" :oops:
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Na mojej zostave dam max ale MSAA mam vypnute koli framedropom. Skutocne mam pocit ze sa hry konecne pohli kupredu aj po technickej stranke. Hitman vyzera skutočne dobre nie ako konzolovy port... ;-)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

ad SSAO, ze by nemela vlyv na grafiku :? , tak pote nevim co by jste jeste chteli. AO je zasadni faktor, ktery zrealnuje a plasticiruje herni svet, tohle bych nedoporucoval vypinitat uplne....
ad FXAA, maze nejenom hrany ale vsechno, textury,to muzu hrat na xboxu v jeho nizkem rozliseni, tyhle postprocessing filtry zasadne nepouzivam(stejne jako blur, grain atd...)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Srovnávat 1920*1200 víceméně ultra + FXAA s konzolovou 1024*600 vše medium + FXAA je dost mimo, sorry..obraz je úplně jinde.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“