Co vy na DFI LANParty UT nF3-250Gb?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Lidi mam doma to DFI ...pred dvouma dnama mne to prislo,a mám problem nainstalovat widle když mám 2 disky v Raidu-striping....

disky se hlásí jako jako dva a ne jako jeden:(nevim co s tim je to uplne stejne problem jako na stare K7N2 Delta Platinum kdy tam byl stejne bios a tam to taky nefungovalo...nevite nekdo co s tim???
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Highlander píše:Lidi mam doma to DFI ...pred dvouma dnama mne to prislo,a mám problem nainstalovat widle když mám 2 disky v Raidu-striping....

disky se hlásí jako jako dva a ne jako jeden:(nevim co s tim je to uplne stejne problem jako na stare K7N2 Delta Platinum kdy tam byl stejne bios a tam to taky nefungovalo...nevite nekdo co s tim???
A máš vytvořeno RAID pole ?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Smith píše:
Highlander píše:Lidi mam doma to DFI ...pred dvouma dnama mne to prislo,a mám problem nainstalovat widle když mám 2 disky v Raidu-striping....

A máš vytvořeno RAID pole ?
jo jasne,že mam ....v tom biosu pro raid pole zalozim striping a samo se to hlasi jako striping....dokonce v biosu se to prepne na jeden disk jako striping....a botovani z neho...ale pri instalaci widlu se mne tam obevi dva disky :( a ne jeden a kdyz na jednom zalozim system souboru NTFS tak to zacne kopirovat data pro instalaci ale po restartu pri bootovani z disku to napise chyba bootovani systemu.

tuhle chybu jsem uz zaznamenal na K7N2 Delta2 Platinum!!!!
ale jako tedka jsem nevedel co s tim a RAID pole jsem proste nerozjel:(

Nevite nekdo co s tim??treba by pomohl flash biosu na RAID ale kdyz sem tam nahral nejnovejsi bios od DFI tak se bios pro S-ATA nezmenil :( ..
takze vubec nevim co s tim:(....diky all za pomoc:)

//edit Wilik - napis to znovu sem - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=38522 je to primo thread k teto desce... zde lock
Zamčeno

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“