Koukam,ze je to pekelne narocne na CPU, min fps nizke, a to tam maji core i7@4GHz,nechci videt jak to bude chodit na phenomech. Majitele SB@4,5-5Ghz budou z obliga
Naposledy upravil(a) durod dne stř 18. kvě 2011, 07:39, celkem upraveno 1 x.
Paul píše:
Existujou stovky TWIMTB her co na AMD fungují. Jen prostě tady je novej engine, a nvidia víc spolupracovala s CDProjektem. Taky už je venku beta driver pro nvidie s lepší podporou Zaklínače. A ATi furt nic.
Existují i tisíce her bez TWIMTB, které fungují dobře na obou výrobcích. Trochu to zavádí otázku co je podstatou oné optimalizace.
Taky bych pochopil ten AA, nebo chyby v obraze. Ale že nejde fullscreen (což jsem řešil napsoledy snad ještě v dobách DOSu) to mi přijde už trochu moc.
Naposledy upravil(a) Weslo dne stř 18. kvě 2011, 07:42, celkem upraveno 1 x.
Zda se,ze je to pekelne narocne na CPU, min fps nizke,rozdily mezi lepsimi kartami minimalni, a to tam maji core i7@4GHz,nechci videt jak to bude chodit na phenomech. Majitele SB@4,5-5Ghz budou z obliga
no mam to viz podpis witchera sem i na ssd najebal aby to ficelo a stejne je to nejake cudne. Neprijde mi to proste plynule. Samozrejme mam secko nabouchane na max ale tak s tou sestavou to snad neni prehnanene ocekavani v 1650:}. Koukam ze tu zminujete nejake special bety tak to doma zkusim nainstalovat jeslti se to trosku nezlepsi. Graficky je to kazdopadne uchvatna hra a moc se mi to libi ted jeste aby byl dobry i pribeh a styl hrani bo zatim sem stihl jen vypleskat par strazi pred drakem a witcher mi pripadal jako super ninja s tema svyma priskokama uskokama a silenyma kombama.
Okurek! U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Weslo píše:Je zajímavý že když dělají s AMD DAO2 tak to běhá na grafikách obou výrobců, ale když je to TWIMTB tak je to vždycky na AMD nefukční.
Ano to bolo fakt zaujimave AMD 60fps a nvidia 580 5 fps v DX11. Skvela optimalizacia. Radsej by som ozelil AA ako 55fps.
Z hry som nadseny. Ocakaval som vela a v podstate som dostal to co som ocakaval. CD projekt umi. Obtiaznost je sice trochu hard ale aj witcher 1 sa mi zdal nazaciatku tazsi ale potom som to aj na tu poslednu obtiaznost prechadzal ovela lahsie ked som sa naucil ovladanie takze nic si z toho nerobim. A stale je lepsie mat vyzvu ako vsetko len presekavat bez ohladu na to ci su 2 alebo 5ti. Grafika je uzasna, hlavne textury. Chcelo by to dovolenku
Oficiálně se stáhnout nedá, aspoň zatím ne, ale neoficiálně ano (3.5MB zip soubor)
Ten se pak nakopíruje do složky s hrou (The Witcher 2\CookedPC\)
Spustíš Konfigurátor, nastavíš jazyk titulků na CZ (je to hned první položka)
A to je vše.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Tak jsem prošel Witcher fóra, zdá se, že soudruzi z polska nějak zapomněli na kohokoliv kdo má rozlišení vyšší než FullHD, nikomu kdo to tak má to nefunguje ve fullscreen (ani na nvidiích).
Doufám že Michigen a podobní to jako chybu Nvidia/AMD už reportovali
Pánové mám to tak brát, že na starém CRT monitoru s rozlišením 1600/1200 (4:3) budu mít nahoře a dole ty obří černé pruhy jak u širokoúhlého filmu? To abych s tou koupi ještě počkal
Weslo píše:Tak jsem prošel Witcher fóra, zdá se, že soudruzi z polska nějak zapomněli na kohokoliv kdo má rozlišení vyšší než FullHD, nikomu kdo to tak má to nefunguje ve fullscreen (ani na nvidiích).
Doufám že Michigen a podobní to jako chybu Nvidia/AMD už reportovali
Jestli je fullHD 1920*1080, tak já mám 1920*1200 a fullscreen normálně funguje. Ještě jsem nenarazil na žádnej bug.
fiLL-kiLL píše:Pánové mám to tak brát, že na starém CRT monitoru s rozlišením 1600/1200 (4:3) budu mít nahoře a dole ty obří černé pruhy jak u širokoúhlého filmu? To abych s tou koupi ještě počkal
Je to tak, hra je dělaná na 16:9, ale dělají patch co to spraví.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
To je snad vtip. To je jakoby hra třeba nepodporovala nějaký typ grafické karty. Copak oni si myslí,že na CRT monitoru už nikdo na světě nehraje? CDprojekt žije asi na měsíci.
No na non-widescreen monitorech fakt už hraje jen pár procent lidí...většina hráčů za posledních 6 let upgradovala na něco krapet lepšího : )
Což to neomlouvá, nativně to samozřejmě má podporovat všechno, ale tak aspoň to tam dodělaj. Např. Ubisoft na to kašle úplně a už první Assassins Creed měl černý pruhy, AC2 a Brotherhood to samý, a nikdy to neopravili.
No je to subjektivní co kdo považuje za lepší, já osobně považuji za přirozený obraz ten 16:10 než dneska masivně používané uzoučké 16:9. Když je monitor/tv velký, tak je vše v pořádku, ale u těch maličkých širokoúhlých monitorů mi to přijde horší na pohled.
U Assassins Creed na to taky kašlou, ale tam jsou pruhy minimální, zatímco u Witchera, soudě diskuzí na forech, jsou obrovské.
Taky nemám rád 16:9, u televize je to OK, ale u monitoru je to prostě nudle. Mám 16:10 24" a pruhy jsou jen těch 120 pixelů, stejný jako u AC. U těch 4:3 rozlišení jsou ale větší (stejně tak i u AC).
Tak pokud říkáš, že pruhy jsou jako u AC, tak to je v pohodě. Tam mi to nijak nevadilo. Stejně uvažuji, že počkám s koupí, až se objeví nějaký ten patch či nějaké optimalizační drivery.
Mám menší problém Blbne mi zvuk a to tim způsobem že je slyšet jakoby "praskání".. Včera mi to nedělalo.. až k večeru to začalo dělat.. Pak už sem to nehrál protože sem kvůli sekání musel přikoupit ramky.. od tý doby tam jakoby "praská" neví někdo co s tím?
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Tak jsem nastavil ty nejvyšší detaily, dal OK a rovnou mi vyskočila hláška, že je ta hra ultra/mega náročná a toto nastavení je určeno pro systémy buoucnosti Věřil jsem si, odkliknul jsem to a že neuhodnete kolik jsem měl fps? Na mé sestavě jsem měl 8fps! Když dám vše jen na high, tak mám stejně pod 30, tak okolo 25fps. Zkusím teda ty BETA ovladače, snad to pomůže, jelikož se moje PC řadí k těm nadprůměrným a byl by to docela fail
Moje pcNvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL