TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Zde se dá OBLIVION koupit online, za $50, tedy 1200 Kč:
http://www.direct2drive.com/376/product ... -w/-Manual
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mé první dojmy včetně 47 screenshotů (jednoho duplicitního :) ).

http://www.shadowblog.cz/?p=29
show must go on..
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Lidi pochopím to když jsem vživotě žádný rpgčko nehrál? (teda kromě diabla2, u toho sem ztrávil mládí). o co v té hře jde?

hlavně se mi nesmějte jsem spíš na CS,CS:S
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

BananaYoe píše:Lidi pochopím to když jsem vživotě žádný rpgčko nehrál?
Proč by jsi to nepochopil ? V podstatě se dá pochopit každá hra, jde spíš jde o to, jeslti tě to bude bavit. Krom toho v manuálu ke hře a na webu najdeš takovou spoustu informací, tipů a rad, že by neměl být problém :)
Goldnoob team proud member!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mam dilemu akeho kupit kona:
1. najsilnejsieho bieleho za 4000,-
2. najrychlejsieho cierneho za 5000,-

P.S.: ten pozicany ma hodnotu 500,-, najlacnejsii, pomaly a slaby.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

Ahoj, ja to hraju na sestave viz popis a jede celkem v pohode, hra si udelala autonastaveni, na nic sem nesahal, jen sem prodlouzil dohled. Jede to celkem plynule v 1024x768, obcas se to skubne pri bojich na otevrene plose.
Ale mam par dotazu k vlastni hre:

1. vite kde se nachazi zlodejska guilda, chtel bych do ni vstupit, hodi se to i kvuli prodeji kradenych predmetu

2. mohli byjste sem davat prispevky, kde se daji najit treneri na jednotlive skilly

3. byl nekdo z vas nakazen vampirismem? Jak to funguje, rozdily pro morrowindu
Ryzen 9900x + 2x32Gb Micron 6400 Mhz + MSI B650 Tomahawk + Asus Dual RTX 4070
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Tak som si fcera kupil cierneho kona, no nekup to, za 5000,- septimov :roll:

A pokial som ich nasporil, stal sa zo mna Gladiator v Arene... 8)
V boji sam Modry proti trom Zltym sa zatial nedari...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Hele objevil sem kravinu a stejne to asi tak 9/10 z vas uz vi ale v arene je elf kterej strili na slamenej terc tak pokud chcete sipy tak vzdy odstupte (jinak nevystreli) pockejte az vystreli vemte sip odstupte to jsem delal dokud jsem nenasbiral 109 sipu ale jsou to klasicky iron arrows :( ... ale stejne to je dobry :) :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak na jakym LVL uz ste pochlubte se :) Ja sem na 14 a musim rict,ze ta hra je cim dal lepsi.
Takhle ted vypada muj HERO :twisted: Zvlast peknej je ten mec,kterej ma utok 19+ 15elektrikou..
ObrázekObrázek :P
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

2HEAD: Asi to hrajes trosku vic nez ja co? :) ja mam katanu od bladeu s utokem 6 :D a sem na 3 levelu :D :D
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

lidi, takova malinkata rada, cestovat se da i tak ze kliknete na mape na to dane mesto,kdyby to nekdo (jako ja) nevedel...

nevyhoda: brutalne to snizuje herni dobu :twisted:
0118 999 881 999 119 7253
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

cool.user píše:lidi, takova malinkata rada, cestovat se da i tak ze kliknete na mape na to dane mesto,kdyby to nekdo (jako ja) nevedel...

nevyhoda: brutalne to snizuje herni dobu :twisted:
Jo je to tak dobry pro to kdyz nekam cestujete po nekolikaty,jinak mi to prijde dost hratelnost snizujici a krajinkou se pokocham dycky rad :)
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Takovej pitomej dotaz.Jak vyhodim vec z inventorare pokud zrovna nemuzu otevrit zadnou schranku,mrtvolu nebo podobne?Pac treba seberu vec ze zeme a jsem pretizenej a nevim jak to vyhodit :D :oops: dik
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Scroll píše:Takovej pitomej dotaz.Jak vyhodim vec z inventorare pokud zrovna nemuzu otevrit zadnou schranku,mrtvolu nebo podobne?Pac treba seberu vec ze zeme a jsem pretizenej a nevim jak to vyhodit :D :oops: dik
drz shift.
0118 999 881 999 119 7253
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Jakou jste zvolili obtížnost? Morrovind byl na střední pohodovou záležitostí,jak je to u Oblivionu?
IBM Thinkpad T42p
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Renus píše:Jakou jste zvolili obtížnost? Morrovind byl na střední pohodovou záležitostí,jak je to u Oblivionu?
Jeto HOODNE lehky,protoze tuhost priser se upravuje podle tvyho LvL :( Treba na 1 LVL po tobe pudou krysy atd.Po me(na 17LVL) dou uz naky 2 metrovy jesterky minotaurove atd :)
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Takže hra mi přišla z Tiscali Games hned ve středu a já se z s vámi podělím o své kusé dojmy :)

Grafika

Opravdu krásná. Největší pozitivum je určitě detailnost, HDR a stíny. Co se týče náročnosti čekal jsem je vyšší - Rozlišení 1280x1024, všechny stíny zaplé, voda atd.. také, HDR, celková viditelnost maximum, ostatní viditelnost je tak na 65%. V přírodě mám tak 25-40 framů, neměřil jsem a v budovách je to více 40-60. Jedu na tom co mám v podpise.

Hra samotná

Dokonalost - Obrovská hlubka Vás naprosto v táhne do děje a nic jiného nevnímáte. Boj je taková akční režba ikdyž není jenom o neustálém mačkání tlačítka "Útok", jde o krytí atd...
Opravdu paradní je minihra otvírání zámků - chceto se soustředit :)

PS: Kde vydělat hodně peněz?
?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ako funguje? Cim je vyssi, tym lahsie ziskas info od ludi.

radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Konečne hra která vydrží :)
Hral jsem to celej vejkend a hlavního příběhu jsem se ani nedotkl :) Já na RPG moc nejsem, ale ta užasná volnost človeka dostane. Bohužel (jak je od autorů zvykem) hra ma podle me bugů víc než dost..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“