LCD Obraz?
Moderátor: maXXmilian
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
chjopavel.minarik píše:poskočí? neustřeluje Ti třeba optickej myšák na nevhodném podkladu?
Představ si, že když posunuješ okno, a chceš ho posunout o jeden pixel třeba do leva, z pixelu A do pixelu B. Mělo by teda při posunu pixel A zhasnout a pixel B se rozsvítit (obrazně řečeno) Jenže u mě to vypadá jako když v ten okamžik posunu svítí jak pixel A tak pixel B. Takže se to jakoby ztuční a jakoby to poskakuje po pixelech (já to mu říkám že to pixeluje
Líp už to vysvětlit neumim
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já zas až mocpavel.minarik píše:vysvětluješ to v pohodě, ale nějak si to nedokážu moc dobře představit
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Neni celej tenhle thread a tahle "věda" jen o klasickym maznutí oken pri prsouvani na LCD monitorech, aspon mirne to dela na vsech co jsem zatim videl... za par dní si na to zvyknes a ani ti to neprijde 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No to je cool, po tejdnu mi tady někdo řekne že to je normální, a celou dobu do mě hustí, že to normální neniSentenced píše:Neni celej tenhle thread a tahle "věda" jen o klasickym maznutí oken pri prsouvani na LCD monitorech, aspon mirne to dela na vsech co jsem zatim videl... za par dní si na to zvyknes a ani ti to neprijde
LOCK
Butch - jj... lock