LCD Obraz?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

poskočí? neustřeluje Ti třeba optickej myšák na nevhodném podkladu?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

pavel.minarik píše:poskočí? neustřeluje Ti třeba optickej myšák na nevhodném podkladu?
chjo :roll: říkám, že se to těžko popisuje... myší to fakt neni :lol:

Představ si, že když posunuješ okno, a chceš ho posunout o jeden pixel třeba do leva, z pixelu A do pixelu B. Mělo by teda při posunu pixel A zhasnout a pixel B se rozsvítit (obrazně řečeno) Jenže u mě to vypadá jako když v ten okamžik posunu svítí jak pixel A tak pixel B. Takže se to jakoby ztuční a jakoby to poskakuje po pixelech (já to mu říkám že to pixeluje :) )

Líp už to vysvětlit neumim :oops:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

vysvětluješ to v pohodě, ale nějak si to nedokážu moc dobře představit
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pavel.minarik píše:vysvětluješ to v pohodě, ale nějak si to nedokážu moc dobře představit
já zas až moc :D Jako, říkám že mi to nějak nevadí, jenom oproti CRT je to dost nezvyk, ale to že to vám nedělá mě dost se*e :-D
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Neni celej tenhle thread a tahle "věda" jen o klasickym maznutí oken pri prsouvani na LCD monitorech, aspon mirne to dela na vsech co jsem zatim videl... za par dní si na to zvyknes a ani ti to neprijde :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Neni celej tenhle thread a tahle "věda" jen o klasickym maznutí oken pri prsouvani na LCD monitorech, aspon mirne to dela na vsech co jsem zatim videl... za par dní si na to zvyknes a ani ti to neprijde :wink:
No to je cool, po tejdnu mi tady někdo řekne že to je normální, a celou dobu do mě hustí, že to normální neni :shock: Kdo se v tom má vyznat. Mě už je to jedno :lol:

LOCK :-D

Butch - jj... lock
Zamčeno

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“