TT!!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

PAJA píše:hele co se dela s tema PATCHEMA? nejak jsem nepochopil kam je mam nahrat nebo co s nima mam udelat.......
prostě hodíš do new adresáře a spustíš-funguje jako instalace
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

Dony píše:tunely ve stejne urovni nevadej, od toho jsou semafory, ne?
ty lokotky jsou dvojity, ale musis tam taky dve dat, ted se davaj po jedny, protoze jich muzes mit ve vlaku treba 5 8) (staci si precist navod...)
letadel jsem tolik nemel, tak nevim...
me jezdej vlacky naprosto bez problemu (???)
zastavek mam plnou mapu, ze uz by se snad nikam zadny nevesly, tak nevim, jak to myslis...
add1-křížení kolejí a silnice sem měl na mysli, ale stejně je to blbost-bezpečáci by se posr..li :-D
add ost.-asi jinej patch, zjistím si verzi a porovnáme :wink:
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

Eso Rimmer píše:Jelikož mi tou poslední verzí TTD nefunguje čeština z bonuswebu (bez diakritiky), začal jsem si to překládat sám a včetně diakritiky a už mám asi 70% přeložených....
Taky se vám hra pod XPčkama asi každých 15-20 minut pozastaví na cca 3 vteřiny?
Ještě taky nějak musím rozlet zvuk.
Jo a TTD jsem stáhl z nějaké české stránky (16MB win verze). Odkaz: http://ttdlx.wz.cz/TTDlx.rar
to sekání dělá přechod mezi skladbama-melodiema,stačí v nastavení hlasitosti stopnout music a je to O.K.-taková ta ikonka s notičkama asi třetí z prava :wink:
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quixote »

Ak to nenajdes mozem ti to popripade poslat. Akosi som mal taku uchylku a 2 roky zbieral stare hry. Nastastie sa objavil pristup k DVD napalovacke a ja som to utal vypalenim vsetkeho na jednu placku. TT vo vsetkych verziach tam urcite najdem...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

si precti k tomu ty navody, to je nejlepsi, ale kratce, rozbalis do adresare s TT, pripadne si upravis soubor CFG patche (myslim, ze se jmenuje ttdpatch.cfg), v nem se nastavuje jake vlastnosti patche se maji aktivovat, jsou na to i programky s GUI, ve kterych si to jen zaklikas mysi a pak hru spustis ne originalnim exacem, ale exacem toho patche (originalni exac ti zustane, vygeneruje to jeste nejakej OVL soubor, v dosove verzi to tak bylo) a normalne hrajes s novejma funkcema 8)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: staré pařby

Příspěvek od Quixote »

"Od: alisgod
Komu: Quixote
Zaslal: St 19. Nov 2003, 10:35
Predmet: staré pařby
kdybys mi načrtnul, které zásadní pařby máš, klidně bych od tebe jednu placku koupil, řekni si cenu(moje představa by byla tak kolem 150,-Kč)"

Hosi moji, tak toto ozaj nie. To ako 2 roky zhanam/vlacim/testujem/triedim ako mravec, aby mi niekto potom ponukol 150KC za disk, ktory ma stal 125Sk a je plny "kradnuteho software"? Si mam za cenu jedneho piva pospinit ruky niecim tak opovrhnutiahodnym ako nelegalny predaj cudzieho softu? Holubkovia ani nahodou. Moja predstava ked uz, tak radovo v desiatkach tisic, inac jedine zadarmo.

(Zoznam bude k dispozicii vecer)
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

Quixote píše:"Od: alisgod
Komu: Quixote
Zaslal: St 19. Nov 2003, 10:35
Predmet: staré pařby
kdybys mi načrtnul, které zásadní pařby máš, klidně bych od tebe jednu placku koupil, řekni si cenu(moje představa by byla tak kolem 150,-Kč)"

Hosi moji, tak toto ozaj nie. To ako 2 roky zhanam/vlacim/testujem/triedim ako mravec, aby mi niekto potom ponukol 150KC za disk, ktory ma stal 125Sk a je plny "kradnuteho software"? Si mam za cenu jedneho piva pospinit ruky niecim tak opovrhnutiahodnym ako nelegalny predaj cudzieho softu? Holubkovia ani nahodou. Moja predstava ked uz, tak radovo v desiatkach tisic, inac jedine zadarmo.

.... a po dvou letech máš haba kuk her jen pro svojí potěchu.Za tvé ceny ti nakonec zbyde jen ten dobrej pocit a profit žádny 8-) .Říká ti něco přiměřená cena?zadarmo?beru :razz:
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

nemam vas rad.......
jak si o tom tak povidame tak jsem TTD zase po case nainstaloval a nemuzu se od toho odtrhnout :-) jojo kvalitni parbicka takovych se najde jen par......

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quixote »

alisgod píše: .... a po dvou letech máš haba kuk her jen pro svojí potěchu.Za tvé ceny ti nakonec zbyde jen ten dobrej pocit a profit žádny 8-) .Říká ti něco přiměřená cena?zadarmo?beru :razz:
No ved ano, nieco ma bavilo tak som sa tomu venoval, nelutujem toho. Mam celkom kvalitnu (aj ked miestami kvoli sustredeniu sa na max. pokrytie az tak nie :sad: ) a vzacnu zbierku starych hier. Ak by bolo toto moje snazenie niekomu k uzitku, budem rad. Na DVD je jeden txt, ze som to spachal ja. Ale predavat cudzi soft na to nemam moc zaludok. (samozrejme velke sumy moj zaludok dokazu zlomit 8) )

PS: ten slubeny zoznam naozaj bude
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jestli do toho muzu zasahnout - prodej nelegalniho softu (ať uz za pul darma a nebo za horentní sumy) si prosím řešte nekde uplne jinde !!!
Díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quixote »

Sentenced píše:Jestli do toho muzu zasahnout - prodej nelegalniho softu (ať uz za pul darma a nebo za horentní sumy) si prosím řešte nekde uplne jinde !!!
Díky.
Naprosty suhlas, kludne vsetko relevantne zmaz!
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

řešení kšeftů by nebylo relevantní, kdyby pan Quixote respektoval soukromou správu a nechoval se jako bulvár :x a vše hned nevytroubyl do světa, jinak se seznamem se neobtěžuj,protože je všem k hov...
Quixote
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

abandonsware

Příspěvek od Quixote »

Eso Rimmer
Nováček
Nováček

Příspěvek od Eso Rimmer »

Nevíte někdo proč když si koupím víc než jednoho Darwina (letadlo 170-300 lidí) tak mi do dvou minut to nově zakupené havaruje?
Už jsem rozjel zvuk 8) Stačí do složky se hrou nahrát dxmci.dll a hru spuštět s parametrem -2 (režim winxp).
PC:Athlon64 x2 4850e, Gigabyte MA78G-DS3H, 2x2GB DDR2 800, Asus Xonar DX, ViewSonic VX912, Seagate 200GB + 320GB, DVD+/-RW Samsung S203b, Logitech Trackman Wheel
Non-PC:Xbox 360, Panasonic FX07, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

mě padaj letadla vždy, když překročím určitej počet letadel a je fuk jestli kupuju Darwina nebo Hougana, či jak se ten Concorde jmenuje, prostě samovolná redukce stavu :x
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

koukni do dokumentace, jestli na to neni nejakej prepinac
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

me taky padaj letadla furt.....tak jednou rocne (kdyz mam extreme dobrej rok tak jednou za 2 roky)
jinak poprve jsem videl to ufo co dosedne a prileti stihacka jej "odbouchnout" jo je to sranda :-D
diky tem patchum je tou uplne jina hra.... naposled jsem to hral pred 3-4 roky kdyz jsem jeste zadne patch nemel a ted jsem koukal co vsechno je tam novyho co se da delat atd....fakt super hra...ted si jeste pujdu zahrat UFO kdyz uz jsme to tak pekne vzpomenli :wink:

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Eso Rimmer
Nováček
Nováček

Už vím proč mi ty letadla padaly - s jumbem se na travnaté letiště asi dvakrát dobře nepřistává :oops:
PC:Athlon64 x2 4850e, Gigabyte MA78G-DS3H, 2x2GB DDR2 800, Asus Xonar DX, ViewSonic VX912, Seagate 200GB + 320GB, DVD+/-RW Samsung S203b, Logitech Trackman Wheel

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Tak jsem stáhnul TT pro Windows, ale nejde mi spustit. :( Nadává to, že nelze číst z registru, nebo něco takovýho... To na XP nepojede, či co ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Eso Rimmer
Nováček
Nováček

A stáhl sis opravdu verzi pro windows??? Já jsem stáhl TTD odsud http://ttdlx.wz.cz/TTDlx.rar (16MB) + ttdpatch 2.0rev1 http://www.ttdpatch.net/ttdpt20r1W.zip a TTD mi fičí OK. Pokud chceš abyi ti fičel i zvuk pod DX sound tak musíš stáhnout i http://www.ttdpatch.net/dxmci.zip a rozbalit to do složky TTD, a spustit TTD s příkazem -2

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“