Star Wars The old Republic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Star Wars:The old Republic

Příspěvek od HEAD »

Dostal sem dalsi invite a od zejtra zas budu hrat.
Nasel sem naky testy na netu cpu a GK
http://www.pcgameshardware.de/aid,85582 ... ture/Test/
Jak sem uz psal hra je slusne optimalizovana na cpu.Snad jako jedina MMO :)
Naposledy upravil(a) HEAD dne pát 9. pro 2011, 16:10, celkem upraveno 1 x.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Star Wars The old Republic

Příspěvek od keistown »

Taky jsem chtel zitra hrat, jenze downloader pri instalaci assets 6 hodi chybu na 32%. Cetl jsem beta fora a dela to hodne lidem na ruznych mistech downloadu a nekterym nepomaha vubec nic. Ten jejich downloader je pekne na chuja, takze z hrani nic nebude.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Odehrál jsem během víkendu cca 8-10 hodin, je to celkem chytlavá zábava. Příběhově je to pěkné, dialogy zajímavé (až na výhradu o kousek níž). Jen si zatím nejsem jistej jak to bude vypadat po dolevelování a jak pestrý bude end game obsah. Pár výhrad teda ale mám:
- je to ukrutně ukecané, nabírat quest třeba pět minut kvůli vykecávání se NPC celkem omrzí
- zatím dost málo abilit, zoufale málo lišt (jedna+po čase druhá od peta)
- v počáteční lokaci značně jednotvárná grafika jak prostředí tak mobů
- v počáteční lokaci jsem projel všechny questy a zabil na potkání vše co šlo, přesto jsem dostal v hlavní linii quest o tři levely výš, který pochopitelně nešel dát. Čili pěkně zpět a farmit moby...

Edit - jinak hra běhá na celkem vysoké detaily velice slušně i na mém obstarožním C2D a Nvidii 260, kolem 30-50fps všude
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Kolega mi rikal sve dojmy z bety.
Nejdrive pry, mno tak to tedy zkusim. Pustil to, wtf co to je?
Po hodine hrani, hmmm to je zajimave.
Po nekolika hodinach hrani, kurva to je ale dobry...mno a skoncil nekdy v nedeli 4h rano s 20 levelem tusim :-)

Rikal ze se mu to hodne libi a veci jsou tam dost dotazene, naopak otravne veci vetsinou dela za hrace pet.
Pry je to pro nej jasna volba ze do toho pujde az to vyjde.

Ja porad taky premyslim. Wowko uz mi skoncilo predplatny a tak si rikam, budto SWTOR a nebo pockat na GW2, Bf3 je fajn, ale neda se u toho moc dlouho soustredit.
Nevi nekdo za kolik v prepoctu na nase budou poplatky?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
MadCap
Nováček
Nováček

Příspěvek od MadCap »

60 dňová karta v retaile 649 Kč doporučená cena. Kartou je to o kúsok viac (v prepočte na mesiac) pri platbe na mesiac a o kúsok menej pri platbe na 3 mesiace :-)
I’m the trouble starter, fuckin’ instigator.
I’m the fear addicted, danger illustrated.
I’m the bitch you hated, filth infatuated.
Yeah. I’m the pain you tasted, fell intoxicated.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Pres problem s naprosto tragickym downloaderem jsem se nakonec v nedeli taky do Bety dostal. Hral jsem Jedi councelora a po splneni uvodni planety a par kecacek na Coruscantu jsem mel lvl 10 a sel jsem si pro adv. classu. Prakticky bych jenom zopakoval to co rekl Butch, udelalo to na me asi stejnej dojem, akorat tesne pred lvlem 14 uz mi to lvleni prislo hodne pomaly, hlavne ty lokace jsou docela velky a behani je tam fakt hodne. Novy bary sly zapnout nekde v menu. Jeden spodni navic a po jednom vpravo a vlevo.

edit: fakt nechapu jak nekdo udela downloader kterej stahuje balik 12 giga a "nepamatuje" si co uz stahl a kdyz udela chybu tak se zasekne, samozrejme po upgradu na novejsi verzi vsechno stahuje znovu. :P
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Ne vsechny startovaci lokace jsou co se snadnosti levelovani uplne vyrovnane. Nejhorsi je to asi na Koribanu tedy pro Sithy. Bud jsem nejake questy prehlidl nebo tam proste nejsou.
Jediove to maj uplne v pohode a plneni questu se clovek dostane pred finalni boj na pulku lvl 10 (bez grindu) a pri ceste na Corusant lvl 10 dodela.
Bounty Hunter/Empire Agent to maj v taky pohode stejne tak Trooper/Scoundrel.
U Scoundrela/Agenta se mi moc nelibi zpusob boje s nutnym krytim Je to silena klikacka.

Skillu mi prijde tak akorat. Ono po lvl 10 jich pribude jeste docela dost. Ono u melee postav jsem jich pouzival jen par a stacilo to. je to stej ne strasna klikacka zvlast kdyz neni auto attack.

Zatim to vypada ze UI pujde externe customizovat

jednoznacne plus je namluveni postav pri questovani a dobry pribeh pro solo hrani.
grafika je bohuzel zastarala, ale to je trend vsech novych MMORPG. nejvetsi problem jsou textury, uvidime jak to bude vypadat az pujde zapnou AA. Bez AA se vsim na max jedu na 1680x1050 v okne na 80+ fps a to mi bezi jeste prehravac s nejakym serialem v HD :)

Na par mesicu to bude zabava. Kdo potrebuje mmorpg co bude hrat mnoho let. I wow vydrzel par mesicu protoze tenkrat pred lety nebyl poradny end game obsah.

Screenshoty - https://picasaweb.google.com/1006391288 ... 4/Pictures
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MadCap
Nováček
Nováček

Příspěvek od MadCap »

Pomocou toho "naprosto tragického" installeru tú hru stiahlo a hralo už takmer 2M ľudí :-)
Mimochodom, download si samozrejme nadpája - všimol si si, že čo ja viem po vypnutí v polovičke downloadu toho 12 GB kusu sa po novom spustení akosi "rýchlo" dostane na tú polovičku? Tomu sa hovorí CRC checke.
I’m the trouble starter, fuckin’ instigator.
I’m the fear addicted, danger illustrated.
I’m the bitch you hated, filth infatuated.
Yeah. I’m the pain you tasted, fell intoxicated.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

wallot : není problém zapnout AA, stačí pohledat na netu :)
Některým texturám ale ani AA nepomůže (jak by taky mohlo) :)
Hrát to budu, ale že bych u toho ustříkával do trenek, to se říct nedá.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Aha takze ti co se jim to sekalo porad dokola na stejnych procentech si to vymysleli. Nebo ti co se jim to zaclo stahovat cely znovu i kdyz den predtim hrali. Ti taky kecaji, i ja jsem musel stahovat 15 giga znova ale to jsem si taky vymyslel.
To ze tobe a 2M dalsim lidem to slo v pohode, gratuluju ale neznamena to ze je to vsude bez problemu.

A ano, roztahany download si to pamatuje, ale v ten moment kdy se to stahne se z toho stane 12 gigovy blok a pokud je chyba nekde v nem tak to jede cely znova. Coz je perfektne genialni. Hlavne kdyz to jede 200kB.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

AA sem zapnul normalne v ovladacich.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

podle SWOR fora by ve finalni verzi melo pribyt hodne dalsich efektu a hra by mela vypadat mnohem lepe no uvidime.

udelal jsem si jeste par levelu abych ziskal lod a mohl cestovat po galaxii a zkusil vesmirne bitvy coz je docela snadny zpusob na ziskavani zkusenosti.

je to beta takze ne vse je dokonale, a zvlast ted kdyz jeste bezi a hodne lidi se to snazi stahnout.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

heledte jak ma fungovat to rozdeleni imperium/republika? teda konkretne bych rad vedel:
1) budu moct mit na jednom serveru postavy na obou stranach?
2) budou moct byt v 1 gilde postavy z obou stran?
3) muzou byt postavy z obou stran spolecne v raidu a jit spolecne nejaky pve raid?
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

1) v bete to slo, vypada to ze to pujde
2) ne
3) ne
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

tak mi neska dosla dalsia pozvanka na final betatest nvm jako ma vybrali bo dalsim 2om kamosom to nedoslo tak zas zahram :P
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Star Wars: The Old Republic: PC Performance, Benchmarked

http://www.tomshardware.com/reviews/sta ... ,3087.html
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak co hrajete to nekdo?
zatim je ve hre nekolik bugu
- ve vesmiru nefunguji lasery jen rakety a tedy boje jsou nepouzitelne
- timery u spolecniku ale to je spis kosmeticka vec
- nefunguji filtry v obchodech

Pak je zatim skoda ze nejde poradne upravovat UI

Jinak je to super. hra tak krasne plyne, jeden quest za druhym, zadny grind,
Tuny instanci
PvP je docela OK - je za nej dost XP, penez a tokenu na slusnou PvP vybavu
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Urcite zkusim, ale ne hned po uvedeni.
Preplneny lokace, preplneny servery bugy atd...
V lednu by uz ta prvni vlna mela byt pryc..
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Ja bych to, jako docela velkej fanousek SW, moc rad zkusil...ale skoromanzelka by me zabila a moje prace by sla do kopru...protoze bych tomu propadl :|
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

tak o to vetsi motivaci mas to hrat "normalne" ne? ja teda doufam ze me to nechyti tak jak ze startu wowko to byl masakr. Po obede v praci sup do wowka hlidani aukce a tak mein got :D. Ale jinak vcera jsem nasinstaloval bo mi prisla kolektori krabice a musim rici ze lepsi provedeni kolektorky sem jeste nevidel a ze par uz jich doma mam. Hru sem zkousel dneska rano a nemuzu se dockat. Kazdopadne panove necht vas sila provazi :twisted:
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“