A hlučnost je vždy na prvním místě, kdo má obývákoložnici jako já, ví o čem mluvím
Má cenu měnit 8800GTS 640MB ???
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Má cenu měnit 8800GTS 640MB ???
Realita je leckdy krutá, když na vlastní oči vidím PhII X4 s GTX470, který živí 500W EC, sám se divím, že to ještě neshořelo i když na dotyk je ten zdroj rozpálenej jak pětník a majitel se diví, jaktože mi to ve hrách padá, vždyť výrobce doporučuje 500W zdroj...
A hlučnost je vždy na prvním místě, kdo má obývákoložnici jako já, ví o čem mluvím
- Flasar
- Začátečník

-
Tak jasné,je to jen pásová výroba ..... jen mě zaujalo že dva na sobě nezávislí lidé,měli tu samou potíž,možná náhoda,ve mě to ale vyvolalo nedůvěru.
Mám teď komp ve stejné místnosti jako ty,proto sem dřív kladl důraz na hlučnost.Nyní si ale stavím pracovnu/trucovnu,takže hlučnost už příliš neřeším,nic méně potěší.
Mám teď komp ve stejné místnosti jako ty,proto sem dřív kladl důraz na hlučnost.Nyní si ale stavím pracovnu/trucovnu,takže hlučnost už příliš neřeším,nic méně potěší.
- Flasar
- Začátečník

-
Tak nakonec sem starý komp prodal a koupím nový. Jestli můžu poprosit o zhodnocení zde,díky. http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=48&t=177560