EA - Origin
Moderátor: Baneshee
- Frky
- Začátečník

-
Re: EA - Origin
Nemyslím skrytí hry, ale vyloženě když dám moje nákupy, nebo něco v tom smyslu, tak to vidím, ale nikde to neodstraním. Nepotřebuju aby ty udaje někdo viděl, až bych to prodal, ano vím, nemělo by se to, ale ve vedlejším threadu tam taky někdo prodával origin s bf3...
- Frky
- Začátečník

-
Neví teda někdo co s tím?:-)
- junglist
- Začátečník

Ahoj. Nevite nekdo, ze by meli EA nejaky problem se zabezpecenim hesel k Origin uctum? Asi pred mesicem mi psal kamarad, ze mu nekdo ukradl ucet na Origin. Neveril jsem mu, ze heslo nekde nahodne nezadal, ale stoji si za tim. EA podpora mu ucet vratila a prej i priznali nejakou chybu u nich. Od te doby ma zapnute overovani prihlaseni prez email a ja diky tomu taky (driv jsem netusil, ze to origin umoznuje).
No a ted muj pripad. Origin vubec nepouzivam. Mam na nem par her, ktery nehraju. Tu jejich aplikaci jsem zapnul naposled prave pred mesicem, kdyz jsem si zapinal to overeni prihlaseni prez email. A dnes mi zacali chodit maily s overovacim cislem a s textem, ze jestli jsem si nevyzadal tento mail, tak at okamzite zmenim heslo. Heslo jsem tedy zmenil, uvidim, co se bude dit dal.
Mate nekdo podobny zkusenosti?
No a ted muj pripad. Origin vubec nepouzivam. Mam na nem par her, ktery nehraju. Tu jejich aplikaci jsem zapnul naposled prave pred mesicem, kdyz jsem si zapinal to overeni prihlaseni prez email. A dnes mi zacali chodit maily s overovacim cislem a s textem, ze jestli jsem si nevyzadal tento mail, tak at okamzite zmenim heslo. Heslo jsem tedy zmenil, uvidim, co se bude dit dal.
Mate nekdo podobny zkusenosti?
- Alfajk
- Začátečník

-
me se stalo to samy a batrovi ten ucet taktez ukradli, takze 100% chyba nekde u nich
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- junglist
- Začátečník

Cekal, jsem, ze kdyz by k nejaky takovy afere doslo, tak toho bude plnej internet. Ale nejak se mi nedari nic vygooglit..
Edit: pardon, az ted me napadlo napsat jednoduchy cesky helslo do googlu a hle, nejsme jedini
Edit: pardon, az ted me napadlo napsat jednoduchy cesky helslo do googlu a hle, nejsme jedini
- junglist
- Začátečník

"Cestina neni na Originu nadale podporovana. Omlouvame se za neprijemnosti"
WTF?!
WTF?!
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Blik 
- junglist
- Začátečník

Pardon no, tenhle shit zas tak casto nespoustim.. Kazdopadne celkem ulet od nich. Tim moje oblibenost tohohle odpadu opravdu stoupla