dotaz na grafiku

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: dotaz na grafiku

Příspěvek od Butch »

Ten zalman chladic je vybornej(cca pred tydnem jsem ho montoval do soukr compu kolegyne). Akorat na 100% otacky uz je docela dost slyset.
Po nacteni deskou v Biosu se ale ztisil jak najelo PWM.
Chladi bezvadne za ty penize.

K Freezerum jsem nikdy nenasel kladny vztah.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Jop, to není špatné. Ty testy byly před odemčením nebo po odemčení? tipuji před... Jaké výsledky podává teď?
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

ty testy jsou po odemčení a zvýšení na 3,4GHz.Myslíš že je to málo?

Cinebench 11.5:

2.jádro:3,1GHz: 1.83 b

4.jádro:3,1GHz: 2.93 b

4.jádro 3,4GHz: 3.21 b
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Čekal jsem trochu víc, ta grafika na to totiž výkon má. Ale i tak to bude neporovnatelné se starou grafikou ;)
3,4GHz je dobrých ... Hlavně, že jsi odemknul ta jádra. Ve hrách to na tebe působí jak? Plynulé? Pokud ano, tak je vše v pořádku. Ještě můžeš přetaktovat grafiku (MSI afterburner) a zkusit výkon pak (přes 900MHz by měla jít hravě).
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

zatím dohrávám hru Dead Space a ta mi šla dobře i na té starší kartě.Podle výsledků to rozdíl určitě bude.Navím má dva větráky a procesor ukazuje o 10C menší teplotu než předtím.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“