AMD E-350

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

smates
Začátečník
Začátečník

Re: AMD E-350

Příspěvek od smates »

Mam taky Lenovo S205 a maximalni spokojenost,rozhodne podstane sviznejsi nez neco s atomem ktery jsem mel predtim.Jakakoli prace na kterou je to urceny naprosto bez problemu.Nejaky starsi hry taky bez problemu.Vetrak velmi tichy obcas se i uplne vypina.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

dexterav píše:málo kedy s tebou nesúhlasím ale teraz je tá chvíľa :D
sám mám niečo podobné a funguje to ok a minimálne o 2 triedy lepšie ako akýkoľvek atom
podľa mňa hlavne treba vedieť čo od toho človek chce a nečakať výkom dtopu
hlavne tomu pomôže SDD :mrgreen:
Chi od toho OS kterje bude svižnej a nepocejtim tam zataženou ruční brdu. - Neuspokojí.
Chci od toho aby to bylo rychlé alespoň jako desktop co jsem měl 10 let dozadu: - Neuspokojí.
Chci od toho aby to aspoň umělo přehrávat videa a streamy co různě najdu na netu bez problémů: - Neuspokojí.

Ano je to 2x lepší než Atom ale furt to nestačí. Měl jsem v ruce Acera s Celeronem Dualcore 1,2Ghz a ten to doslova roztrhal.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

tak neviem podľa mňa to splňa všetko :-D
ledaže by bola E350 pomalšia ako L310 x2 oveľa pomalšia a to určite nieje :?
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Já na tom i nouzově pracuji, jde to, neseká se. Nedávno jsem na tom prezentoval na FullHD telce ve 3D. Jestli to někomu nestačí, tak budiž. Mě to za 7k stačí s přehledem, drahej notebook už si nikdy nekoupím, vyhozený prachy.
Můžu porovnat s Atomem 330, nebe a dudy. Turionem X2 1,8GHz -tam je turion o něco výkonnější, ale při brouzdání bych rozdíl nepoznal. Při porovnání s 2600K v PC (nebo X6) tak rozdíl při prohlížení webu nevidím, samozřejmě na rendry to není, ale blbec/zoufalec co rendruje/grabuje na něčem takovýmhle. Hlavně za tu cenu...
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Já vidim na brouzdání po netu rozdíl akorát když je stránka ve flashi... To pak může nastat problém v plynulosti... Ale jinak v ničem zásadní problém také nevidím... :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“