CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Tak když jsem si přečetl Vaše příspěvky o této hře, tak jsem si ji pořídil. Na začátku mě překvapilo docela dlouhý a moc pěkně udělaný úvodní video. Grafika docela ujde, ovládání taky(mimo skákání, to je bída),hudba se mi líbila. Ale co mě docela s***, je, že ve videu vidíte, jak skáče, leze, proskakuje a když chcete ve hře přeskočit blbou bednu, která je metr vysoká (tohle vzládne školák ve 3 třídě pomocné školy :D ), tak to nejde. Docela mě už přestává bavit, hledat, kde je jaká skulinka, nebo porušený zábradlí - nevím, jestli je to od autorů dobrý nápad držet hráče v jednom levelu zákysama. Mám toho odehranýho dost, ale tahle hra je nejzakysovatější :D . Moje hodnocení k této hře by bylo 75%.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj znamej si taky stezoval, ze zakysava na kazdym druhym kroku - me to tak ani neprislo, az na par vyjimek.... :roll:
Jinak s tim "preskakovanim beden" s tebou souhlasim vseobecne - nechapu proc autori FPS tohle uz konecne nedoresi - prece jen je to "bug" kterej se s FPS tahne uz strasne dlouho.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

S tím bugem souhlas. To samý se sapikem proti dřevěným dveřím, i dva zásobníky s tím nehnou - taky BUG. :sad: Ale to je týká všech FPS, bohužel.
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Martin Veselý píše:S tím bugem souhlas. To samý se sapikem proti dřevěným dveřím, i dva zásobníky s tím nehnou - taky BUG. :sad: Ale to je týká všech FPS, bohužel.
Neboj, treba se toho jednou dockame....ale jinak s tebou souhlasim....

Jinak CHASER me velmi bavil - dokat sem nestrelil grafarnu - ted si to bohuzel nezahraju..... :sad: Uz aby byla nova....

Je to jedna z mala her, kde nestaci jen jit a strilet do vseho co se hejbe!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Howkey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Howkey »

Ja jsem na svy sestave taky nemel problemy ....
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit

See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sajgon »

Sentenced píše:
Nidzo píše:Kdyz sem mel Ti200 tak na 1280x1024 na full a nadhera....jen malokdy se to zacalo malinko trhat...
Tohle se mi nejak nezdá :D V 1280x1024 to nejelo v pohode (50 a vic FPS) ani na 9500Pro takze GeForce Ti na tom lip rozhodne nebude...
Zvlast takovy Barracks na Marsu pocitam ze ti jely hluboko pod 15FPS... :wink: :roll:
tak uz parim taky:) nu pri pusteni je logo nvidia mean played nebo tak nejak takze:) gameska super akurat mam problem taky s tim ze se vracim zpatky a vidim jak hra vyhazuje ze stropu nove nepratele:) taky v jednom levelu ze zacatku se me restartil kompl to me jeste nikdy neudelal:)
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Je to bug popsanej v readme souboru u hry... Musis tam dat patch 1.4 a vejš... pak uz to na radeonech v tom intru k tušim 5. levelu nepadne...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sajgon »

Sentenced píše:Je to bug popsanej v readme souboru u hry... Musis tam dat patch 1.4 a vejš... pak uz to na radeonech v tom intru k tušim 5. levelu nepadne...
jj dikec, napadlo me to mrknout se na webu po updatech, ale zatim nebyl cas
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Lidicky tak jsem si to sehnal. No a ve 2 misi jak mam sejmout toho cinana ci kdo to je. Nevim jak pokazde me uvidi straze a pak mi ten typek v aute necha vybuchoutn krk. good by Chico .. Jak se tam dostat??
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Geeker píše:Lidicky tak jsem si to sehnal. No a ve 2 misi jak mam sejmout toho cinana ci kdo to je. Nevim jak pokazde me uvidi straze a pak mi ten typek v aute necha vybuchoutn krk. good by Chico .. Jak se tam dostat??
Obejdi to druhou stranou a pockej na signal
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Dik zkusim to
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Pro Sentenced: Tak promin, ja nevedel ze se zde da i vyhledavat. :evil: Ale uz to vim :D
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

chaser

Příspěvek od TotalTrum »

mam tam takovi problem s grafikou, treba jak je ten tutorial, a jak jsou tam na zdi ty svetla, tak okolo nich vidim kdyz je obchazim takovi bily tecky.A jinde za spatny textury, to uz dal ve hre.Treba sedivou caru na zdi atd.Nevite co s tim ? :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: chaser

Příspěvek od Sentenced »

TotalTrum píše:mam tam takovi problem s grafikou, treba jak je ten tutorial, a jak jsou tam na zdi ty svetla, tak okolo nich vidim kdyz je obchazim takovi bily tecky.A jinde za spatny textury, to uz dal ve hre.Treba sedivou caru na zdi atd.Nevite co s tim ? :(
Zkus novejsi ovladace a posledni patch na hru. :-)

Ale pamatuju si, ze takovyhle mirny problemy tam byly, hlavne v prvnim levelu na ty orbitalni stanici, tam občas problikavaly takoy čarky, snad to ten patch řeší...

Pajoncek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajoncek »

Ma ta hra nejaky kvalitny multiplayer? to je pre mna hlavne ukazovatko pri kupe hry pokial single nevydrzi aspon na 50 hodin.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tahle hra mě taky dost chytla ... ale zakysnul jsem v tý misi s ponorkou nebo co to je, jak se musí sledovat ty světla pod vodou a prostě sem s tim nehnul, takže se mi to zatím válí na disku :(
Goldnoob team proud member!
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Thellwin píše:Tahle hra mě taky dost chytla ... ale zakysnul jsem v tý misi s ponorkou nebo co to je, jak se musí sledovat ty světla pod vodou a prostě sem s tim nehnul, takže se mi to zatím válí na disku :(
Sakra já to snad znova nainstaluju.Protože po cca 2 minutách hraní jsem to smazal :oops: Apsolutně mně odradilo to prostředí :x Pořád jenom chodby a ještě ktomu všechny stejný :evil: Mohu očekávat nějaké zlepšení ??? Asi jsem to vzdal moc brzo :oops:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Thellwin píše:Tahle hra mě taky dost chytla ... ale zakysnul jsem v tý misi s ponorkou nebo co to je, jak se musí sledovat ty světla pod vodou a prostě sem s tim nehnul, takže se mi to zatím válí na disku :(
To je celkem nepříjemna mise :( Ale kdyz budes litat za tema svetylkama, tak to prolitneš, jednou jsem se tam taky ztratil primo v nejakym vraku, ale stčilo poradne koukat a dvere jsem videl :-)

Stojí to za to, ta hra byla dost dobrá :-)

ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

ta voda teda hej, hra je vynikajuca, zohnal som ju az teraz - Level, podla mna je lepsi ako Half2! (mam obidva - Chasera hram, halfa nie) Jedine co ma nudi je podmorsky cintorin (mam to v sk) ne vie te nieco nove o Cauldronoch? hry maju dobre
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

neviete niekto ako prejsť misiu po lodnom cintorine
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“