CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2
Moderátor: Baneshee
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak když jsem si přečetl Vaše příspěvky o této hře, tak jsem si ji pořídil. Na začátku mě překvapilo docela dlouhý a moc pěkně udělaný úvodní video. Grafika docela ujde, ovládání taky(mimo skákání, to je bída),hudba se mi líbila. Ale co mě docela s***, je, že ve videu vidíte, jak skáče, leze, proskakuje a když chcete ve hře přeskočit blbou bednu, která je metr vysoká (tohle vzládne školák ve 3 třídě pomocné školy
), tak to nejde. Docela mě už přestává bavit, hledat, kde je jaká skulinka, nebo porušený zábradlí - nevím, jestli je to od autorů dobrý nápad držet hráče v jednom levelu zákysama. Mám toho odehranýho dost, ale tahle hra je nejzakysovatější
. Moje hodnocení k této hře by bylo 75%.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj znamej si taky stezoval, ze zakysava na kazdym druhym kroku - me to tak ani neprislo, az na par vyjimek....
Jinak s tim "preskakovanim beden" s tebou souhlasim vseobecne - nechapu proc autori FPS tohle uz konecne nedoresi - prece jen je to "bug" kterej se s FPS tahne uz strasne dlouho.
Jinak s tim "preskakovanim beden" s tebou souhlasim vseobecne - nechapu proc autori FPS tohle uz konecne nedoresi - prece jen je to "bug" kterej se s FPS tahne uz strasne dlouho.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neboj, treba se toho jednou dockame....ale jinak s tebou souhlasim....Martin Veselý píše:S tím bugem souhlas. To samý se sapikem proti dřevěným dveřím, i dva zásobníky s tím nehnou - taky BUG.Ale to je týká všech FPS, bohužel.
Jinak CHASER me velmi bavil - dokat sem nestrelil grafarnu - ted si to bohuzel nezahraju.....
Je to jedna z mala her, kde nestaci jen jit a strilet do vseho co se hejbe!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Howkey
- Mírně pokročilý

Ja jsem na svy sestave taky nemel problemy ....
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
- Sajgon
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak uz parim taky:) nu pri pusteni je logo nvidia mean played nebo tak nejak takze:) gameska super akurat mam problem taky s tim ze se vracim zpatky a vidim jak hra vyhazuje ze stropu nove nepratele:) taky v jednom levelu ze zacatku se me restartil kompl to me jeste nikdy neudelal:)Sentenced píše:Tohle se mi nejak nezdáNidzo píše:Kdyz sem mel Ti200 tak na 1280x1024 na full a nadhera....jen malokdy se to zacalo malinko trhat...V 1280x1024 to nejelo v pohode (50 a vic FPS) ani na 9500Pro takze GeForce Ti na tom lip rozhodne nebude...
Zvlast takovy Barracks na Marsu pocitam ze ti jely hluboko pod 15FPS...![]()
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Sajgon
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jj dikec, napadlo me to mrknout se na webu po updatech, ale zatim nebyl casSentenced píše:Je to bug popsanej v readme souboru u hry... Musis tam dat patch 1.4 a vejš... pak uz to na radeonech v tom intru k tušim 5. levelu nepadne...
HOME:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Obejdi to druhou stranou a pockej na signalGeeker píše:Lidicky tak jsem si to sehnal. No a ve 2 misi jak mam sejmout toho cinana ci kdo to je. Nevim jak pokazde me uvidi straze a pak mi ten typek v aute necha vybuchoutn krk. good by Chico .. Jak se tam dostat??
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
chaser
mam tam takovi problem s grafikou, treba jak je ten tutorial, a jak jsou tam na zdi ty svetla, tak okolo nich vidim kdyz je obchazim takovi bily tecky.A jinde za spatny textury, to uz dal ve hre.Treba sedivou caru na zdi atd.Nevite co s tim ? 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: chaser
Zkus novejsi ovladace a posledni patch na hru.TotalTrum píše:mam tam takovi problem s grafikou, treba jak je ten tutorial, a jak jsou tam na zdi ty svetla, tak okolo nich vidim kdyz je obchazim takovi bily tecky.A jinde za spatny textury, to uz dal ve hre.Treba sedivou caru na zdi atd.Nevite co s tim ?
Ale pamatuju si, ze takovyhle mirny problemy tam byly, hlavne v prvnim levelu na ty orbitalni stanici, tam občas problikavaly takoy čarky, snad to ten patch řeší...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Pajoncek
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- Zdenek Teska
- Začátečník

Sakra já to snad znova nainstaluju.Protože po cca 2 minutách hraní jsem to smazalThellwin píše:Tahle hra mě taky dost chytla ... ale zakysnul jsem v tý misi s ponorkou nebo co to je, jak se musí sledovat ty světla pod vodou a prostě sem s tim nehnul, takže se mi to zatím válí na disku
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To je celkem nepříjemna miseThellwin píše:Tahle hra mě taky dost chytla ... ale zakysnul jsem v tý misi s ponorkou nebo co to je, jak se musí sledovat ty světla pod vodou a prostě sem s tim nehnul, takže se mi to zatím válí na disku
Stojí to za to, ta hra byla dost dobrá
- ace
- Začátečník