GeForce GTX 6xx - Problémy a jejich řešení

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Re: GeForce GTX 6xx - Problémy a jejich řešení

Příspěvek od Kyselinka »

coyd píše:btw Corsair ten zdroj vyrabi u seasonicu ;) takze proc si nedoprat skutecny original zejo..
Ale ked chce mat niekto pekne cierne kable (aby to aj nejak vyzeralo), tak preco si nedopriat Corsair, zejo... :wink:
BTW to chces povedat, ze corsair je replika? :lol:
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Mě se nejvíc zalíbyl HX750. Stejný střeva jak 850, takže velká rezerva (dovede držet přes 1KW) a neplatí se tam za zbytečné gold certifikace, atd, jako u AX modelu.
hnizdo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hnizdo »

Ja jen doplnim, ze AX model ma uplne jinou konstrukci, imho mnohem technicky vyspelejsi. Vychazi z ni i platinum modely Seasonicu, ktere jsou obecne povazovany za momentalne nejlepsi zdroje na svete (anadtech, hardocp).
MB: Asrock Z690 Extreme CPU: Core i9-12900K cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL16 Kingston Renegade, VGA: MSI 4090 Suprim Liquid SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS HDD: 3TB Toshiba, 18TB WD DC HC550, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Logitech G502X Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: BQ Dark Base PRO 900 r2 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus ROG Swift PG32UCDP, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Logitech G935, OS: Win11/64 Pro

>>>>Fórum pro much VRAM much doge věrozvěsty otevřeno! Vstup ZDARMA<<<<
Pavlina
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavlina »

Tak jsem nakonec zvolila toho Seasonica X-660 a to hlavne kvuli cene, muj dodavatel IT mě ho muže sehnat za 2650. Snad vydrží to co ten Thermaltake, ktery tu nebyl moc dobře hodnocen, ale vydržel přes 4 roky a utahl i gtx480 a dvě gtx260 ve sli:)) Ještě jednou díky za rady.
Naposledy upravil(a) Pavlina dne pát 30. bře 2012, 10:43, celkem upraveno 1 x.
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

tak to je luxusni cena :) at slouzi :) prece jen je to gold, tak snad neco vydrzi, ale dneska ma kazdej vyrobek to svoje "kurvitko"
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Je dobré čučet na záruku, těžko si daj kurvítko do zdrojů co maj 5+ let záruku. :)
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

BTW to chces povedat, ze corsair je replika?
to ne, jenom prevleceny seasonic :wink:
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

DOC_ZENITH píše:Mě se nejvíc zalíbyl HX750. Stejný střeva jak 850, takže velká rezerva (dovede držet přes 1KW) a neplatí se tam za zbytečné gold certifikace, atd, jako u AX modelu.
Pozor. Corsair HX vyrabi prave CWT ,ktery vyrabi i Thermaltaky.....neni to uplne super. Osazeny jsou soucastkama dobre, zvlneni vse ok ,ale i pres to maj vetsi poruchovost nez treba Seasonic X ci CoolerMaster Silent PRO serie.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Ano ať klidně maj, ale maj 7 let záruku (alespoň ten můj má, ale je pravda že jsem ho bral když ještě měli gold certifikaci, atd. A naložil jsem mu 1,1KW ani ani se nezahřál nebo nezrychlil fan, vylilo se mi do něj pití, zakouřilo se z něj, po vyschnutí opět fungoval a funguje dodnes. Takže k němu opravdu důvěru mam. Jestli je CWT mysleno Chieftec tak klidně, ty dělaj super zdroje, občas lepší než Seasonicy u kterejch poslední dobou ty levnější řady typu 520/620 začínaj chcípat. Ale pravda zde se bavíme o jiné kategorii, ale stejně. Chieftecy co stojej nad 1200kč mi nikdy nezklamaly, to samé se dá říci o OEM Seasonikách, to jsou taky super držáky za tu cenu. Skoro mi přijde kontraproduktvní kupovat až tak drahé zdroje. Mohu jasně řici že ta HX750 s tim co dokáže je pro mě overkill.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no nevim, k cemu ti je 7mi leta zaruka kdyz ti jakejkoli zdroj muze zpusobyt daleko vetsi ztraty odpalenim zbytku sestavy :roll:
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

To se opravdu nestátá tak často kor u těch lepších zdrojů. A zbytek sestavy je v záruce také, data jsou zálohovaná, o co se bát? Pokud je v sestavě něco staršího jak 3 roky (běžná záruka pokud člověk vybírá solidnější výrobce), už to mělo bejt upgradováno a přesluhuje to.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

CWT neni Chieftec http://www.cwt.com.tw/ . Chieftec zadny vnitrnosti zdroju nedela. Pro Chieftec dela zdroje taky CWT a HighPower/Sirfa a Chieftec tam jeste haze ne moc kvalitni soucastky. Jsou to sroty ,ktery rychle degenerujou stejne jako Thermaltake a ostatni tyhle zdroje. Cokoliv od Chieftecku mi prislo do rukou ,nebylo schopny jet na plno a chcipalo to stejne jako Thermaltake.

Jinak jak muzes mit 7 let zaruku na HX :o
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

me by spise zajimalo jak nekdo dokaze vylit do zdroje piti :D
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Závada byla odhalena a zdroje tu mají vlastní sekci včetně nákupní poradny, tak co to dělá tady :x

//Promaz OT - Já to tu nepsal pro srandu králíkům
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“