Call of Duty: Black Ops II
Moderátor: Baneshee
- Superemex3
- Nováček

-
Re: Call of Duty: Black Ops II
Ty to po**** ale jako fakt tohle... CO tam bude.. Robozombíci ?! 
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me mw3 bavil a hral jsem to tak tri mesice, imho dobry.
Koukam po BlackOps2 a vidim, ze nesplnuju minimalni pozadavky? Wtf u COD hry?
Koukam po BlackOps2 a vidim, ze nesplnuju minimalni pozadavky? Wtf u COD hry?
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Dnes vychází a dle prvních recenzí - 8 / 10

- Riku
- Začátečník

- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
nojo... půjdem si zpravit chuť po nepříliš vydařeném MedaluRiku píše:To je zas nový CoD?![]()
- Riku
- Začátečník

To nevím jestli zrovna spravit chuť CoDčkem, ale medala jsem raději ani nezkoušel.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to COD, nelze cekat vice nez kratke odreagovani s kalasnikovem pred spanim 
Nehrajete to nekdo na podobnem obstaroznim stroji, jaky mam v podpisu?
Nehrajete to nekdo na podobnem obstaroznim stroji, jaky mam v podpisu?
- zaxxon
- Začátečník

-
Ahoj, už bych si po MW3 rád zapařil tuhle novinku, ale raději bych před koupí uvítal něčí objektivní názor a shrnutí hw nároků. Používám rozlišení myslím 1680x1050, nebo tak nějak podobně:-) a hraju na Core i5 2500, 8 Gb na 1600Mhz a GF 560 Ti, tak by mě zajímalo, zda to bude plynule stíhat tak nějak na max detaily..
Jinak jsem zjistil, že konečně po dni vydání týhle hry se najednou hraje MP u MW3 úplně parádně:-), žádní přiblblí cheateři a psycha, co to hrajou 24hodin denně a normální člověk si pak připadá dost frustrovaně:-) je vidět že blbínci ihned přešli na novou gamesu
Jinak jsem zjistil, že konečně po dni vydání týhle hry se najednou hraje MP u MW3 úplně parádně:-), žádní přiblblí cheateři a psycha, co to hrajou 24hodin denně a normální člověk si pak připadá dost frustrovaně:-) je vidět že blbínci ihned přešli na novou gamesu
- Alfajk
- Začátečník

-
ja musim bejt sprostej,protoze to proste slusne nejde...
takovou picovinu jsem uz hodne dlouho nevidel,a to jsem si myslel,ze nejhorsi hrou roku bude medal of honor warfighter,spletl jsem se,COD:BO2 ho strci do kapsy vsema deseti
to snad ani neni mozny,co se opovazili vydat,ta hra by nebyla dost dobra ani jako bonus k CD od justina biebera...
ale udelej si obrazek sam... po tyhle misi jsem to smazal,uz jsem nevydrzel http://www.youtube.com/watch?v=L7qbnMCHGXM&t=3m2s ...terminator s macetou, 100% seriously
a na max detaily to urcite pojede,i s 16x CSAA,ta hra vypada ale hnusne i na max,ale po tom gameplay je grafika posledni detail,co me vadil...
takovou picovinu jsem uz hodne dlouho nevidel,a to jsem si myslel,ze nejhorsi hrou roku bude medal of honor warfighter,spletl jsem se,COD:BO2 ho strci do kapsy vsema deseti
to snad ani neni mozny,co se opovazili vydat,ta hra by nebyla dost dobra ani jako bonus k CD od justina biebera...
ale udelej si obrazek sam... po tyhle misi jsem to smazal,uz jsem nevydrzel http://www.youtube.com/watch?v=L7qbnMCHGXM&t=3m2s ...terminator s macetou, 100% seriously
a na max detaily to urcite pojede,i s 16x CSAA,ta hra vypada ale hnusne i na max,ale po tom gameplay je grafika posledni detail,co me vadil...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Talbot
- Začátečník

-
Suhlasim,je to pekna blbost,ta blizka buducnost ma vobec nechytila.U mna je to konec s CODom.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- zaxxon
- Začátečník

-
- zaxxon
- Začátečník

-
Ta mise na tom koni v Afgánistánu je taky dost směšná
no Treyarch opět dokázal, že patří za "kormidlo série", jak se píše v recenzi na Zingu, ale jen pokud je COD Titanic:-)
- Frostys
- Začátečník

-
Hmm, já si říkal, co to je za demenci, když jsem na 9GAGu viděl tenhle obrázek
http://beefjack.com/files/2012/05/Call- ... header.jpg
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vy nekdo u COD hrajete singl?

- LoCo99
- Začátečník

singleplayery treyarchu jsou zajímavý, ale samozřejmě kupovat kvuli tomu hru nemá smysl
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No to je hovadina 
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
po několika levelech, potvrzuju, jak tomu mohli dát 8/10....Krteq píše:No to je hovadina
- Ache
- Pokročilý

Tak singleplayer kampaň dohrána a příšerném medalovi jsem nic pozitivního nečekal. Nicméně tenhle díl mě docela překvapil. má to dokonce světe div se i docela dobře vyprávěný příběh. Sice je to skriptovaná klasika + koridor jako ostatní COD, medal, BF... ale herní příběh to zachraňuje.
Grafika, na to že to běží na tak zastaralém enginu, je parádní. Autoři si s tím opravdu dali nějakou tu práci, takže když zničíte sklo, tak střepy zůstanou na zemi a nezmizí, když z nějaké krabice vypadne bordel, tak také zůstane ležet na zemi a nezmizí nebo se nepropadne někam... A zpracování levelů je také poměrně dobré. Kdyby to běželo na lepším enginu (např. CryEngine 3
), tak by to byla špica, protože třeba taková mise na Colosusu i zde vypadá hodně dobře.
A konec... animace/video po titulkách byl prostě masakr. Za to si to u mě šplhlo ještě víc, protože sem se fakt hodně pobavil.
EDIT:
Vypadá to, že navíc poprvé v sérii COD můžete průběh hlavního příběhu ovlivnit aby se odvíjel jinak... když si chcete zahrát znovu nějakou SP misi, tak máte dvě volby - buď hrát samotnou misi, a nebo jakýsi záchytný bod příběhu, kdy budete pokračovat od vybraného bodu a objeví se toto varování:
http://www.abload.de/img/t6sp_2012vmkic.jpg
- to sem zvědavej.
Grafika, na to že to běží na tak zastaralém enginu, je parádní. Autoři si s tím opravdu dali nějakou tu práci, takže když zničíte sklo, tak střepy zůstanou na zemi a nezmizí, když z nějaké krabice vypadne bordel, tak také zůstane ležet na zemi a nezmizí nebo se nepropadne někam... A zpracování levelů je také poměrně dobré. Kdyby to běželo na lepším enginu (např. CryEngine 3
A konec... animace/video po titulkách byl prostě masakr. Za to si to u mě šplhlo ještě víc, protože sem se fakt hodně pobavil.
EDIT:
Vypadá to, že navíc poprvé v sérii COD můžete průběh hlavního příběhu ovlivnit aby se odvíjel jinak... když si chcete zahrát znovu nějakou SP misi, tak máte dvě volby - buď hrát samotnou misi, a nebo jakýsi záchytný bod příběhu, kdy budete pokračovat od vybraného bodu a objeví se toto varování:
http://www.abload.de/img/t6sp_2012vmkic.jpg
- to sem zvědavej.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- ulver
- Začátečník

Ache to fps 88,6 ti dava s v-sync ? Mne to dava v 1920x1080 s v-sync, vsetko na full, AA 4x 60fps. Bez v sync to ide cca 120-130fps. Mam ale problem, na monitore ide hra pekne 1920x1080. Na FullHD TV cez HDMI sa neda nastavit rozlisenie vyssie ako 1300 x... , to ma dost stve. U predoslych COD som tento problem nemal.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- Raydeeen
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Plně souhlasím s Alfajkem. CoD 1 jsem si rád koupil, CoD4 bylo parádní, koupil jsem dvakrát. Potom jsem měl MW2 a to byla celkem hrůza at už MP či SP. Na to jsem si stáhnul black ops a tak moje historie cod skončila. Ta hra si nezaslouží žádnou pozornost, stala se z toho konzumní sračka pro dvanáctileté děti (nenalhávejme si, že to není pravda). Kdo s tím souhlasí tak je nepodporujte, ani to nestahujte.. Nechci být negativní, ale nějak nenacházím kvalitní hry v dnešní době. Jsou tu vůbec nějaké?