Call of Duty: Black Ops II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Superemex3
Nováček
Nováček

Re: Call of Duty: Black Ops II

Příspěvek od Superemex3 »

Ty to po**** ale jako fakt tohle... CO tam bude.. Robozombíci ?! :D
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Me mw3 bavil a hral jsem to tak tri mesice, imho dobry.
Koukam po BlackOps2 a vidim, ze nesplnuju minimalni pozadavky? Wtf u COD hry? :D

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Dnes vychází a dle prvních recenzí - 8 / 10 :) :) :) :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To je zas nový CoD? :lol: :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Riku píše:To je zas nový CoD? :lol: :lol:
nojo... půjdem si zpravit chuť po nepříliš vydařeném Medalu :sad:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

To nevím jestli zrovna spravit chuť CoDčkem, ale medala jsem raději ani nezkoušel.
PS5 Pro | LG OLED CX55
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Je to COD, nelze cekat vice nez kratke odreagovani s kalasnikovem pred spanim :)

Nehrajete to nekdo na podobnem obstaroznim stroji, jaky mam v podpisu?

zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

Ahoj, už bych si po MW3 rád zapařil tuhle novinku, ale raději bych před koupí uvítal něčí objektivní názor a shrnutí hw nároků. Používám rozlišení myslím 1680x1050, nebo tak nějak podobně:-) a hraju na Core i5 2500, 8 Gb na 1600Mhz a GF 560 Ti, tak by mě zajímalo, zda to bude plynule stíhat tak nějak na max detaily..
Jinak jsem zjistil, že konečně po dni vydání týhle hry se najednou hraje MP u MW3 úplně parádně:-), žádní přiblblí cheateři a psycha, co to hrajou 24hodin denně a normální člověk si pak připadá dost frustrovaně:-) je vidět že blbínci ihned přešli na novou gamesu :-D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ja musim bejt sprostej,protoze to proste slusne nejde...

takovou picovinu jsem uz hodne dlouho nevidel,a to jsem si myslel,ze nejhorsi hrou roku bude medal of honor warfighter,spletl jsem se,COD:BO2 ho strci do kapsy vsema deseti

to snad ani neni mozny,co se opovazili vydat,ta hra by nebyla dost dobra ani jako bonus k CD od justina biebera...

ale udelej si obrazek sam... po tyhle misi jsem to smazal,uz jsem nevydrzel http://www.youtube.com/watch?v=L7qbnMCHGXM&t=3m2s ...terminator s macetou, 100% seriously

a na max detaily to urcite pojede,i s 16x CSAA,ta hra vypada ale hnusne i na max,ale po tom gameplay je grafika posledni detail,co me vadil...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Suhlasim,je to pekna blbost,ta blizka buducnost ma vobec nechytila.U mna je to konec s CODom.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

:roll: no co jsem teď koukal, tak to vidím raději na dlc k MW3.. :-D
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

Ta mise na tom koni v Afgánistánu je taky dost směšná :-D no Treyarch opět dokázal, že patří za "kormidlo série", jak se píše v recenzi na Zingu, ale jen pokud je COD Titanic:-)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Hmm, já si říkal, co to je za demenci, když jsem na 9GAGu viděl tenhle obrázek :D http://beefjack.com/files/2012/05/Call- ... header.jpg
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Vy nekdo u COD hrajete singl? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

singleplayery treyarchu jsou zajímavý, ale samozřejmě kupovat kvuli tomu hru nemá smysl
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No to je hovadina :lol:
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Krteq píše:No to je hovadina :lol:
po několika levelech, potvrzuju, jak tomu mohli dát 8/10....
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Tak singleplayer kampaň dohrána a příšerném medalovi jsem nic pozitivního nečekal. Nicméně tenhle díl mě docela překvapil. má to dokonce světe div se i docela dobře vyprávěný příběh. Sice je to skriptovaná klasika + koridor jako ostatní COD, medal, BF... ale herní příběh to zachraňuje.

Grafika, na to že to běží na tak zastaralém enginu, je parádní. Autoři si s tím opravdu dali nějakou tu práci, takže když zničíte sklo, tak střepy zůstanou na zemi a nezmizí, když z nějaké krabice vypadne bordel, tak také zůstane ležet na zemi a nezmizí nebo se nepropadne někam... A zpracování levelů je také poměrně dobré. Kdyby to běželo na lepším enginu (např. CryEngine 3 :-D ), tak by to byla špica, protože třeba taková mise na Colosusu i zde vypadá hodně dobře.

A konec... animace/video po titulkách byl prostě masakr. Za to si to u mě šplhlo ještě víc, protože sem se fakt hodně pobavil.

EDIT:
Vypadá to, že navíc poprvé v sérii COD můžete průběh hlavního příběhu ovlivnit aby se odvíjel jinak... když si chcete zahrát znovu nějakou SP misi, tak máte dvě volby - buď hrát samotnou misi, a nebo jakýsi záchytný bod příběhu, kdy budete pokračovat od vybraného bodu a objeví se toto varování:
http://www.abload.de/img/t6sp_2012vmkic.jpg
- to sem zvědavej. :)
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Ache to fps 88,6 ti dava s v-sync ? Mne to dava v 1920x1080 s v-sync, vsetko na full, AA 4x 60fps. Bez v sync to ide cca 120-130fps. Mam ale problem, na monitore ide hra pekne 1920x1080. Na FullHD TV cez HDMI sa neda nastavit rozlisenie vyssie ako 1300 x... , to ma dost stve. U predoslych COD som tento problem nemal.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Raydeeen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raydeeen »

Plně souhlasím s Alfajkem. CoD 1 jsem si rád koupil, CoD4 bylo parádní, koupil jsem dvakrát. Potom jsem měl MW2 a to byla celkem hrůza at už MP či SP. Na to jsem si stáhnul black ops a tak moje historie cod skončila. Ta hra si nezaslouží žádnou pozornost, stala se z toho konzumní sračka pro dvanáctileté děti (nenalhávejme si, že to není pravda). Kdo s tím souhlasí tak je nepodporujte, ani to nestahujte.. Nechci být negativní, ale nějak nenacházím kvalitní hry v dnešní době. Jsou tu vůbec nějaké?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“