GeForce 301.42 whql

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: GeForce 301.42 whql

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Ne nedělá... vždy instaluji drivery přes sebe od dob GF4TI a nikdy žádnej problém upřímně. Dělal jsem to i na ATI ale tam se mi pak podělal CCC tak jsem s tim přestal.

Momentálně používám ty první drivery co znaly GTX680 a jenom tu. Narval jsem je na svou 480 protože jsem chtěl otestovat jak tam funguje adaptive vsync, framelimiter, atd. A funguje. A od té doby jsem driver neměnil. Vše funguje ok, stabilita perfektní, jestli mam někde o % lepší či horší výkon, tim jsem se moc nezabejval upřímě řečeno. Momentálně hraju Tera online a pokud drivery něco výslovně nepřinesou tam, nemam důvod na ně šahat.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Zkus pracovat v PSku a instalovat nV drivery pres sebe........."Program prestal pracovat a bude ukoncen".
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me se s nima zacli opet obevovat cerne trojuhelniky v BF3. ale to uz mi u me prestarle GTX260 delali dvoje drivery
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Hladis píše:Zkus pracovat v PSku a instalovat nV drivery pres sebe........."Program prestal pracovat a bude ukoncen".
S touto zkušeností se neztotožňuji.

Ba musím dodat, že ten slavnej driversweeper mi nikdy nepomohl. Jakmile začaly na ATI problémy s CCC byly až do reinstalu OS, tenhle program nikdy nic nevyřešil, jen vymazal vstupy do registrů a soubory který jsem si mohl smazat sám. Neřeší nic nestandardního ani problémy, jen odstraˇbuje zbytky když odinstalace neproběhne korektně.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No vidis a me to pomaha ,jinak se problemu s padanim PSka totiz nezbavim. Odzkouseno mnohokrat na vice PC.
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

DOC_ZENITH píše:
Hladis píše:Zkus pracovat v PSku a instalovat nV drivery pres sebe........."Program prestal pracovat a bude ukoncen".
S touto zkušeností se neztotožňuji.

Ba musím dodat, že ten slavnej driversweeper mi nikdy nepomohl. Jakmile začaly na ATI problémy s CCC byly až do reinstalu OS, tenhle program nikdy nic nevyřešil, jen vymazal vstupy do registrů a soubory který jsem si mohl smazat sám. Neřeší nic nestandardního ani problémy, jen odstraˇbuje zbytky když odinstalace neproběhne korektně.
ved on iné ani nerobí len čistí ten sajrajt čo ovládače po sebe nechávajú kedže nová inštalácia rada číta práve zápisi v reg a ak tam niečo ostalo čo tam nemalo na trable je zavarené
ale musím povedať že zaberá hlavne v prípade catalystov, bez jeho použitia sa mi proste napr v HTPC nenainštalujú
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Takže jsem vyzkoušel i 302.71, ale Max začal padat po určité době jako zralý hrušky, takže zpět 301.42 :)
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“