Bud rad ze ti to nedela takovy debility jako me.
Ale taky zajimavy.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Presne takhle vypada GTA4 i u me na GTX460.... ovladace 275.33. Prave premejslim, jestli ma smysl instalovat novejsi...ŠakaL píše: este video z gta4. Mel sem vyply stiny a za 20 min.sem si toho nikde nevsiml.Pres trainer sem prostridal i pocasi a cas.
Pak sem dal stiny na high.
http://www.youtube.com/watch?v=OlnzHO8E ... e=youtu.be

Ja rikal ze na 301.42 se ten LOD projevuje. GTA4 nemam k dispozici ,takze to zkouset nemuzu. Obecne opakuju ,ze s novejsimi nV drivery jsem narazel na dost problemu predevsim ve starsich hrach. U 301.42 je dost veci ,ktere blbnuli opet funkcni.havli píše:Tak jsem nahodil ty 301.42, ale nepomohly. Stiny v GTA4 jsou porad stejny...... a co hur, jeste se to zacalo trhat. Takze uz jsem zpet na 275.33.

Skus trochu podtaktovat jadro a/alebo pamate co to spravi, pripadne zvys napatie jadra ak ti to software umoznuje. Ak to vyriesi problem tak im tu kartu rovno vrat. Znamy mal kedysi davno OC verziu GTX 285 a padala mu hned od zaciatku, musel ju podtaktovat na zakladne takty GTX 285 aby to behalo stabilne.ŠakaL píše:Nvidia,kernel..ovladac prestal pracovat a byl uspesne obnoven,behem toho krasny fialovy ctverecky,moc pekny.

Ne neni,furt sem z toho 1.rocnik.Alfajk píše:
je snad jasny,proc nejde nastavit 1050,nebo ne?