Mno mrkni se an to pod sandrou, ale nevim to jiste zda to tam zjistis.
Muze totiz brat to co mas nastaveny v biosu ...

v sandře sem to nenašelHowkey píše:heeej ja jsem se ted do toho nejak zamotal![]()
Mno mrkni se an to pod sandrou, ale nevim to jiste zda to tam zjistis.
Muze totiz brat to co mas nastaveny v biosu ...

já tam mám snad chybu, mě to =íše u jedný 167MHz a u druhý 100MHz, anebo sem se koukal na jiný hodnoty ale je tam memory module...Howkey píše:hele je to tam urcite ... teda alespon pod sandrou 2004 ... mrkni se na mainboard informations .. najdes to tam ...

433? a co se tim změní? bude to rychlejší?Howkey píše:to je tim, ze mas jednu ktera pobira pouze 266 .... porid si obe na 333 Mhz nebo spis kup 433Mhz

Asi bych si vzal 1.8Ghz a pretaktil + Asus P4P800 ci P4C800...vyslo by to lehce pres 10000,-Zdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....

No vyjde lehce přezz deset tisíc , jenom,že pokud to udělam s AMD taq mam vyší výkon přímo , vyší taktovací možnioasti a vyjde mi to na 7 500 Kč přibližně ....Nidzo píše:Asi bych si vzal 1.8Ghz a pretaktil + Asus P4P800 ci P4C800...vyslo by to lehce pres 10000,-Zdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....

To je pravda, mozna jeste levnejc, ale to uz nepatri do tehle sekceZdenek-Barta píše:No vyjde lehce přezz deset tisíc , jenom,že pokud to udělam s AMD taq mam vyší výkon přímo , vyší taktovací možnioasti a vyjde mi to na 7 500 Kč přibližně ....Nidzo píše: Asi bych si vzal 1.8Ghz a pretaktil + Asus P4P800 ci P4C800...vyslo by to lehce pres 10000,-

Jenom né CeleraZdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....

Spíš bych si koupil nějakou standartní desku do 4000,- třeba MSI 865PE neo2 LS, nebo FIC P4-865PE MAXZdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....

No ty si se zbláznil!!! já a AMD? NIKDY!!!!! už sem si snim užil dost, FUCK OFF AMD a VIA, budu kupovat P4 2.4GHz a FX5600Jája píše:Spíš bych si koupil nějakou standartní desku do 4000,- třeba MSI 865PE neo2 LS, nebo FIC P4-865PE MAXZdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....
a ktomu P4 2,6 GHz/800 box za 6500,-
a jestli je to na tebe moc drahý tak na intel zapomeň, (nic levnějšího nemá cenu od intelu kupovat) a jdi do AMD.

A hlavně, ty nekupuješ standart, ale docela NADstandart, protože standart je moje deska s P4 2.4GHzJája píše:Spíš bych si koupil nějakou standartní desku do 4000,- třeba MSI 865PE neo2 LS, nebo FIC P4-865PE MAXZdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....
a jestli je to na tebe moc drahý tak na intel zapomeň, (nic levnějšího nemá cenu od intelu kupovat) a jdi do AMD.

Fakt budes kupovat novy procak ?? Koupil bych toho celeraPeetRees píše:No ty si se zbláznil!!! já a AMD? NIKDY!!!!! už sem si snim užil dost, FUCK OFF AMD a VIA, budu kupovat P4 2.4GHz a FX5600Jája píše: Spíš bych si koupil nějakou standartní desku do 4000,- třeba MSI 865PE neo2 LS, nebo FIC P4-865PE MAX

===================Zdenek-Barta píše:Chtěl bych se zeptat , jaký procesor bych si měl vybrad od Intela , cenově do 4 000 Kč , aby to mělo dostatešnej výkon pro zpracování fotek , trochu videa a pak ještě nějaký pořádny pařky ponetu .... pak potřebuju vhodnou desku k tomu .... nejlépe aby byla do 6 000 Kč a dalo se s ní taktovat a běželi na to paměti minimálně na 333Mhz a nelépe 400Mhz ... díky za odpověĎ předem ....

Jako pro sebe? Nebo pro mě? já už celera mám a je to šunt, protože je pěkně ochuzenej o keškuHowkey píše:Fakt budes kupovat novy procak ?? Koupil bych toho celeraPeetRees píše: No ty si se zbláznil!!! já a AMD? NIKDY!!!!! už sem si snim užil dost, FUCK OFF AMD a VIA, budu kupovat P4 2.4GHz a FX5600

HIHI, jo už sem to pochopil, ty ho chceš odemě koupit? ale to si ještě dost počkáš, já napřed du do FX5600Howkey píše:Fakt budes kupovat novy procak ?? Koupil bych toho celeraPeetRees píše: No ty si se zbláznil!!! já a AMD? NIKDY!!!!! už sem si snim užil dost, FUCK OFF AMD a VIA, budu kupovat P4 2.4GHz a FX5600