HEAD píše:Kazdopadne prechod z 6850 na 7850 je blbost.
Platit za 20% vykonu 6000kc to fakt ne...
Čekal jsem že tu svojí tak cca za 2000,- prodam ještě. Nebo počkám až bude s cenou trochu níž. Zase lepší mi to prý už nebude brát, ale je to divné když mi každý říká něco jiného... Někdo že to zvládně i rychlejší karty protože ty nepotřebují tak dobré procesory a někdo že 3 gigovou kartu určitě ne protože to ten procesor nezvládne...
Jinak dneska je nejhorsi doba na kupovgani GK snad za poslednich 5let.A bude jeste hur.
Radsi nic novyho nekupuj a kup neco v bazaru treba tady na pct.Novy karty se proste absolutne nevyplatej kupovat.Pokud teda nevis co s penezma.
Jinak dneska je nejhorsi doba na kupovgani GK snad za poslednich 5let.A bude jeste hur.
Radsi nic novyho nekupuj a kup neco v bazaru treba tady na pct.Novy karty se proste absolutne nevyplatej kupovat.Pokud teda nevis co s penezma.
zase málokdo prodává graf. kartu novou bez závad.... Ale můžu se podívat jestli neuvidím nějakou silnější než mám já za dobrý peníz...
Ještě k tomu brždění procesoru, jedná se o to že nevyužeje se plný potenciál graf. karty nebo že to vůbec nebude fungovat?
PC I:AMD FX-8370 - OC 4.6GHz, PALIT RTX3080 , 32GB KIT DDR3 1866MHz, ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 - AMD, Myš Mionix Naos 7000, Monitor 3x Dell U2412M, Dell QHD 32" PC II: - AMD Phenom II X6 1090T Six-Core (125W), 3.6GHz, Grafická karta SAPPHIRE NITRO+ RX580 8Gb, Operační paměť KINGSTON 16GB KIT DDR3 1600MHz, CL9, GIGABYTE 880GA-UD3H- AMD 880G/ SB850, Myš GIGABYTE GM-M6980 Černá, TV 4K LG
Já si myslim že tuban neutáhne 560TI v battlefieldu.... hrával jsem to s 1100T uplně na low detaily a drželi se mi fps kolem 100 ale dropovali dost často dolu ted mám lepší procák a fps nejdou pod 105...
Čekám ty komentáře - jééé zase ty grafíky, já to zkoušel(přestože bych PC s AMD ani nikdy nepustil) a je to nehratelný. Případně spolubydlič má X6 a kouše se mu to
Jako pochopím, když "manipulujete" s lidma při koupi nový mašiny, ale v tomhle případě, kdy tu mašinu už má? Ještě mu poraďte, ať to prodá a koupí si Gčkový Pentium
Ryzen R5 3600, Asus ROG Strix X570-F, 32GB DDR4@3600MHZ, Crucial M550 256GB, 300GB VelociRaptor, RX580, Asus Xonar DX, SilverStone Raven II
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
Tak já nevim možná to bylo ovladačeme, ale minulej týden jsem měl ještě 1100T 3,8Ghz ted mám jinej procák výkonější a jede to natom líp mnohem víc.... Tak nevim neni to žádná manipulace nebo tak něco 1100T neni špatnej procák jen píšu tak jak jsem to cejtíl a jak mi ukazoval MSI afterburner fps a jak mi je ukazuje ted.... A jasně že to utáhne v klidu nenapsal jsem že se mu to bude sekat ale že jsem tam měl prostě propady fps... to jsem hrával na 1280*1024 všechno na low abych měl co nejvíc FPS..
Sp1dr98 píše:Tak já nevim možná to bylo ovladačeme, ale minulej týden jsem měl ještě 1100T 3,8Ghz ted mám jinej procák výkonější a jede to natom líp mnohem víc.... Tak nevim neni to žádná manipulace nebo tak něco 1100T neni špatnej procák jen píšu tak jak jsem to cejtíl a jak mi ukazoval MSI afterburner fps a jak mi je ukazuje ted.... A jasně že to utáhne v klidu nenapsal jsem že se mu to bude sekat ale že jsem tam měl prostě propady fps... to jsem hrával na 1280*1024 všechno na low abych měl co nejvíc FPS..
Je fakt že občasný propady fps pozoruji i ted kdy cumim do zdi na 80 fps a pak se otocim koukam do dalky a padne to treba na 50fps... a zrovna v tom propadu se to malinko zahryzne ze to pozoruji pohym okem... Ale tedy rada ze vykone grafikce nove karty uz nepotrebuji podporu procesoru je fama?
Jakou tedy nejsilnejsi grafiku (N-vidia, nebo AMD) doporucujete na: 1090T 3.2MHz
PC I:AMD FX-8370 - OC 4.6GHz, PALIT RTX3080 , 32GB KIT DDR3 1866MHz, ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 - AMD, Myš Mionix Naos 7000, Monitor 3x Dell U2412M, Dell QHD 32" PC II: - AMD Phenom II X6 1090T Six-Core (125W), 3.6GHz, Grafická karta SAPPHIRE NITRO+ RX580 8Gb, Operační paměť KINGSTON 16GB KIT DDR3 1600MHz, CL9, GIGABYTE 880GA-UD3H- AMD 880G/ SB850, Myš GIGABYTE GM-M6980 Černá, TV 4K LG
Necti DDworld Jsou to naprosty lzi a nesmysly, v jejich doporucenych sestavanach neni nvidia uz kolik let, i kdyz kolikrat mela lepsi grafiky. Co mas za desku?
Jakou tedy nejsilnejsi grafiku (N-vidia, nebo AMD) doporucujete na: 1090T 3.2MHz
Ač jsem prolezl celý topic nikde neuvádíš v jakém rozlišení hraješ, tudíž není možno objektivně doporučit adekvátní grafiku. Nicméně i tvá současná grafika plně dostačuje i na nejmodernější hry ve full hd, díky tomu, že se v převážné většině jedná o pouhé porty z konzolí, které jsou navíc běžně locknuté na 30FPS. Ešli nevíš co s penězi kup si 7XXX, v opačném případě nic nekupuj a zajeď si např. raději na dovolenou.
PS: PissX je naprosto k výměšku tlustého střeva, reálné využití 00 nic.