Jestli jsi si toho nevšimnul, většina lidí na této planetě je neuvěřitelně blbejch. A většina Pc kde jsem viděl CF či SLi patřila naprostému BFU co v životě nebyl v driverech a ani si nezapnul AF takže vše hnusné a vyblité, atd.spajdr píše:Nevím čím to je, ale co se za ty roky dívám na guru3d,nvidia a rage3d fóra atd., tak microstuttering tam nikdo nikdy neřešil, ale řešily se úplně jiné problémy, proto mi to příjde směšné, že to tady DOC celé ty roky pořád dokola zmiňuje, jak ten problém existuje. Neříkám, že já osobně jsem to nikdy nezažil, nicméně pokud jsem pak měl jednu kartu, tak to bylo více na hovno z jednoho prostého důvodu, že šly fps do prdele. Proto, když se někdo zeptá, jestli si pořídit jednu nebo dvě karty, tak ( mě osobně přijde)se dočká odpovědi od lidí, kteří to kdysi dávno jednou či dvakrát zkusili na nějaké šunce sestavě, nedokázali to rozumně, ať už vlastním rozumem či špatně sestavenou sestavou, dát rozumně zprovoznit.
Já CF a SLI testuji pravidelně každej rok, každej rok tomu znovu dam šanci. Poslední test byly 2x GTX680. Opět to samé, nenašel jsem situaci kde by to bylo citelně lepší jak jedna karta. Buďto byly tuny FPS či se sedělo na CPU limitu, a jakmile doško k tomu že bylo ptřeba výkon, ala jedna karta šla pod 40 fps tak toto začalo mít nehoráznej MS. Ala typicky v situaci kdy jedna karta měla 30fps dvě měly 55 a takovej MS že se to hrálo hůř jak s tou jednou. Tak k čemu to je?
Sama Nvidia o tom ví a snaží se to řešit, u 690tky poprvé, zatím jsem neměl čest jí otestovat ale jsem na to zvědavej. Tenhle článek to krásně rozebírá:
http://extrahardware.cnews.cz/recenze/g ... u-k-nicemu
Stejně jak ty radeony tam se chová normální SLI, časy mezi snímky jsou občas větší jak s jednou kartou. Ty to obhajuješ asi proto že to máš. Je to normální psychická reaknce, obvzláště na internetu jsou lidé neústupní a odmítají napsat "udělal jsem chybu". Nebo "koupil jsem sračku" je to jak ti lidi s MSI notebokama co si je vychvalujou ačkoliv to po minutě zátěže to začně throtlovat, atd. Já mam možnosti su půjčit prakticky libovolnej HW a testovat, zavěr byl jasnej.