Ale stává, alespoň nám, svátečním hráčůmKOFis píše:to se nesmi stat!!!Sir_-_Death píše:Myslel jsem situace, kdy to s headshotem "nevyjde".
Counter Strike: Global Offensive
Moderátor: Baneshee
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Re: Counter Strike: Global Offensive
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Riku
- Začátečník

Tak už to hraju, zatím se mi to celkem líbí, akorát grafika je taková přeefektovaná 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze full verze bude mit nejake nastaveni grafiky (menu/cvars).
Zatim z toho mam takovy "zasekly" dojem jakoby se to cely nejak divne hybalo
Zatim z toho mam takovy "zasekly" dojem jakoby se to cely nejak divne hybalo
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- xSpOOckx
- Nováček

-
Kua no beta accesssss.... 
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Můžu ti beta access darovat, jestli si mě přidáš na Steam - Vacil.
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Sobo
- Středně pokročilý

S tou "otevřenou" betou pro předplatitele mě pěkně naštvali. Nejdřív hulákali, že 3 nebo nejpozději 2 týdny před vydáním bude open beta a nakonec si to kvůli týden trvající betě musí člověk dopředu koupit. Na to jim teda kašlu, to už raději budu vkládat naděje do CSP, ikdyž vzhledem k mému věku už je mi to tak jedno.
7 let jsem aktivně hrával 1.6 a hodně veteránů z classic Counter-Striku si na to stěžovalo. Pohyb divný, recoil divný, mapy přeplácané atd. Nebudu to soudit, dokud si to sám nezahraju, což bude zřejmě za hodně dlouho, jestli vůbec.
Kdyby jěště někdo měl volný beta invite, určitě bych to rád zkusil a konečně si na to udělal vlastní názor.
7 let jsem aktivně hrával 1.6 a hodně veteránů z classic Counter-Striku si na to stěžovalo. Pohyb divný, recoil divný, mapy přeplácané atd. Nebudu to soudit, dokud si to sám nezahraju, což bude zřejmě za hodně dlouho, jestli vůbec.
Kdyby jěště někdo měl volný beta invite, určitě bych to rád zkusil a konečně si na to udělal vlastní názor.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Riku
- Začátečník

Ty mapy zas tak moc přeplácaný nejsou, aspoň to není tak sterilni, ale třeba aztec je hnusnej takovej rozmazanej a je to takový kreslený, tak trochu jak TF2.
Jinak na herní mechanismy si nějak nemůžu zvyknout takže jsem totální lamka, ale je pravda že CS:S jsem hrál naposled tak před 3 rokama a 1.6 asi před 5
Jinak na herní mechanismy si nějak nemůžu zvyknout takže jsem totální lamka, ale je pravda že CS:S jsem hrál naposled tak před 3 rokama a 1.6 asi před 5
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Riku
- Začátečník

Takže po 2 dnech hraní dojmy asi takový, že pokud někomu nedáte hedku tak nemáte šanci ho zabít pokud má kevlara...
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Přínos, v 1,6 tě sejme každá lamka, co má luck 
Žeby návrat k hratelnosti 1,5?
Žeby návrat k hratelnosti 1,5?
- Riku
- Začátečník

Jo no tojo, jen mi připadá že to hrajou snad samý skilleři 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ma/bude mit CS:GO DM ci TDM? Preci jenom jsem cs nehral takovejch 10 let a tohle bych rad na nejaky to odreagovani zahral. Ale nechci hned chcipnout a cekat na dalsi kolo 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Riku
- Začátečník

Jo zrovna včera v noci jsem narazil na nějakej server s deathmatchem takže určitě 
Dokonce tam bude i oficiálně od Valve Zombie mod, to se těšim, doufám že přidaj baterku jinak to bude na nic
Dokonce tam bude i oficiálně od Valve Zombie mod, to se těšim, doufám že přidaj baterku jinak to bude na nic
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Frostys
- Začátečník

-
Animace postav a jejich grafika mi připomíná TF2, jak už tady někdo zmiňoval. Mapy poměrně nepřehledné, ale na to si snad půjde zvyknout. Zdá se mi, že je těžší někoho zabít full autem než v 1.6 (nebo nejsem zvyklý na recoil)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- LoCo99
- Začátečník

tak tenhle přeskinovanej source se mi docela líbí... dneska několikrát MVP
, jenom narážim na některé, řekněme zajímavé, hráče....
a co se týče zbraní tak na jednu stranu zklamání že neni ve hře plně automatická brokovnice , třeba za 5000 $... a taky že deagle je sra*ka... kulomety se mi ale moc líběj. Jinak všechno při starym -> Deagle, AWP, 2x Flash , 1x Frag, defuse kit ... zajímavá věc jsou ty decoy granátky, ale předpokládám že všechny tyhle udělátka se zakážou nebo tak na takovejch těch "profi" serverech.
Prostě CSko, s pár módama aby si to zahráli i ty s méňě pevnejma nervama/nedostatkem lucku.
a co se týče zbraní tak na jednu stranu zklamání že neni ve hře plně automatická brokovnice , třeba za 5000 $... a taky že deagle je sra*ka... kulomety se mi ale moc líběj. Jinak všechno při starym -> Deagle, AWP, 2x Flash , 1x Frag, defuse kit ... zajímavá věc jsou ty decoy granátky, ale předpokládám že všechny tyhle udělátka se zakážou nebo tak na takovejch těch "profi" serverech.
Prostě CSko, s pár módama aby si to zahráli i ty s méňě pevnejma nervama/nedostatkem lucku.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
LoCo: Full automatic Shotgun? Normal?
To by fakt nedělalo dobrotu, nechtěl bys tam třeba tuhle, úchyle?
http://www.youtube.com/watch?v=WOoUVeyaY_8
To by fakt nedělalo dobrotu, nechtěl bys tam třeba tuhle, úchyle?
http://www.youtube.com/watch?v=WOoUVeyaY_8
- LoCo99
- Začátečník

přesně tu 
no co, zakázat se to dá vždycky
no co, zakázat se to dá vždycky
- Mastodont
- Černá karta

-
Koupeno, ale z bety docela zklamání. Stačilo někde vykouknout a hedka.
- Frostys
- Začátečník

-
Nevíte proč se mi při hraní zeslabí okolní zvuky windows? (např. Teamspeak?)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
- Sobo
- Středně pokročilý

Pravým na tlampač v tray -> Zvuky -> poslední karta vpravo (Komunikace) a nastavit to na volbu úplně dole (nedělat nic). Měl jsem stejný problém u Doty 2, tohle jej vyřešilo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No zatim netrefim ani stodolu. A tech haluzi co tam pada. V kazde hre jeden typek se skore 40:1 a sype ty hlavy. Muj prevazujici dojem je, ze to je proste zrychlenej CSS.
Pro dospele lidi, lidi se zvysenym krevnim tlakem a epileptiky tato hra nebude. A az opet slavny VAC selze a nekdo CSGO hackne to bude teprve jizda
Pro dospele lidi, lidi se zvysenym krevnim tlakem a epileptiky tato hra nebude. A az opet slavny VAC selze a nekdo CSGO hackne to bude teprve jizda
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W