Nízká Fps při hraní her
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- TwenONER
- Nováček

-
Re: Nízká Fps při hraní her
vsechno v pohode stacilo preinstalovat ccc na beta verzi a i ostatni hry jedou lepe
asi uz to bylo delsi dobu
- Dithius
- Pokročilý

no hele koukl jsem na tu tvou zakladovku a je to uplný lowend
tam dáš sice Phenom II X4 a přetaktuješ to nevím dejme tomu 4 GHz s nějakým silným chladičem ale ta deska ti po tom OC odejde má slabou napajecí kaskádu
takže za 1500,- si pomůžeš s bazarovým CPU Phenomem jen tu MUSÍ být C3 revize oni jdou lepe taktovat a méňě žerou to je celkem důležité pro tebe.
jako chladič si vem gelid ale bude to chtít vyší otačky ventilatoru
a hlavně se připrav že budeš muset šetřit na nový PC tenhle ti odejde
ještě mě napadá co máš za zdroj jestli máš k té desce nějakej životunebezpečnej zdroj tak to může jít všechno do kitek
tam dáš sice Phenom II X4 a přetaktuješ to nevím dejme tomu 4 GHz s nějakým silným chladičem ale ta deska ti po tom OC odejde má slabou napajecí kaskádu
takže za 1500,- si pomůžeš s bazarovým CPU Phenomem jen tu MUSÍ být C3 revize oni jdou lepe taktovat a méňě žerou to je celkem důležité pro tebe.
jako chladič si vem gelid ale bude to chtít vyší otačky ventilatoru
a hlavně se připrav že budeš muset šetřit na nový PC tenhle ti odejde
ještě mě napadá co máš za zdroj jestli máš k té desce nějakej životunebezpečnej zdroj tak to může jít všechno do kitek
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- TwenONER
- Nováček

-
Mam tendle http://zdroje.heureka.cz/fortron-fsp400 ... e/#section
no co kdybych prodal zakladni desku s procesorem kolik by mi za to tak daly ? no a koupil bych rovnou novou desku + procík :DD